Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de gerçekten haklıdır,göreceli bir durum bu.Bir örnek verin mesela,ona göre yorum yapalım.Çok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Evlendiğimiz günden beri böyle. Halbuki severek evlendik hala da seviyoruz birbirimizi. Ama çok yıpranıyoruz. Söylediklerine birebir katılıyorum bu aradaÇünkü sadece kendi dusuncesini dogru buluyor karsidakini dinlemiyor, acaba ne diyor diye dusunmuyor, empati kurmuyor.
Bu tip erkekler bana gore omur torpusu. Omur boyu bekar kalmayi boyle biriyle birlikte olmaya tercih ederim çünkü gecinmeye gönlü olmayan tipler.
Bir iliskide her zaman tek kisi suclu diger kisi hakli değildir. Bir hata veya anlasmazlik varsa iki tarafin da kendince eksikleri yanlislari vardir ve orta yol bulmaya gönlü olan bulur. Sizinkinin buna gönlü yok
Sinirlerim bozuluyor çünkü. Bi kere de haksız olduğunu kabullenip gönlümü alsa kıyamet mi kopacak sanki.Peki siz bunu yani haklılığını neden önemsiyorsunuz![]()
Sinir bozucu gerçektenGerçekten her konuda haklı olma ihtimali olmadığını varsayarsak egoist olması olabilir
Geçen gün anneme gidicez dedi. Bana sormadan benim hakkımda Karar veremezsin dedim baya tartıştım ağzımdan geleni saydım. Bir değil iki değil bu yaptıgı. Bugünde diyor ki sen haksızsın ben gidelim dersem gitcez. Bir aydır anneme gitmemişiz falan. Annesi iğneleyici konuşmasaydı ben her gün giderdim ama kusura bakmasın içimden gelmiyor bana sormadan ailesine gelicez diyemezBelki de gerçekten haklıdır,göreceli bir durum bu.Bir örnek verin mesela,ona göre yorum yapalım.
Çok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Ben gidelim dersem gideceğiz diyen hanzonun her tarafı haklı olsa ne yazar. Hödük!Geçen gün anneme gidicez dedi. Bana sormadan benim hakkımda Karar veremezsin dedim baya tartıştım ağzımdan geleni saydım. Bir değil iki değil bu yaptıgı. Bugünde diyor ki sen haksızsın ben gidelim dersem gitcez. Bir aydır anneme gitmemişiz falan. Annesi iğneleyici konuşmasaydı ben her gün giderdim ama kusura bakmasın içimden gelmiyor bana sormadan ailesine gelicez diyemez
Hemen hemen herşeyde o haklı. Ona kalsa bir gün anneme gidicem bir gün annesine gidicem. O da arkadaşlarıyla gece 12 1 e kadar okey oynayacak. Ben ona sesimi çıkarmayacağım. Annesiyle iyi anlaşacağım. Annesi benimle iyi anlaşsın. Ben yeterince adım attım. Hayatıma burnunu sokmaktan başka bişey yapmıyor.Haklı olduğu konu ne hemen çürütelim![]()
Birde susun bakalım.Susarak deneyin.Çok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Böyle evlilik mi olur.Hemen hemen herşeyde o haklı. Ona kalsa bir gün anneme gidicem bir gün annesine gidicem. O da arkadaşlarıyla gece 12 1 e kadar okey oynayacak. Ben ona sesimi çıkarmayacağım. Annesiyle iyi anlaşacağım. Annesi benimle iyi anlaşsın. Ben yeterince adım attım. Hayatıma burnunu sokmaktan başka bişey yapmıyor.
Koca olduğu için çünkü büyük bir kısmı böyleÇok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
İşte neymiş bizim nerden geldiğimiz belli. Sen başk bir hayat istiyorsun diyor. Burda herkes kaynanasına gidiyor kocasının sözünü dinliyor. Kimse kafasının dikine gitmiyormuş. Arkadaşlarının eşleri benim gibi değilmiş. Kusura bakmasın ben el bebek gül bebek büyüdüm. Gidio kaynanama hizmet edemem. Kaynanam istiyorken gidip ona kölelik yapayım. Evini temizleyeyim yemeğini yapayım o kendine otursun. İşine gelince her yere gezip gidiyor.Ben gidelim dersem gideceğiz diyen hanzonun her tarafı haklı olsa ne yazar. Hödük!
Geçen gün anneme gidicez dedi. Bana sormadan benim hakkımda Karar veremezsin dedim baya tartıştım ağzımdan geleni saydım. Bir değil iki değil bu yaptıgı. Bugünde diyor ki sen haksızsın ben gidelim dersem gitcez. Bir aydır anneme gitmemişiz falan. Annesi iğneleyici konuşmasaydı ben her gün giderdim ama kusura bakmasın içimden gelmiyor bana sormadan ailesine gelicez diyemez