• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam her konuda kendini haklı görüyor sebebi neee?

Çok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
İki sebebi var ya hiç bir zaman umursanmamis, hep hor görülüp ezilmiş size böyle yansitiyor ya da ailesi tarafından " paşa oğlum neylerse güzel eyler" mantigiyla büyümüş aksini bilmiyor sizce hangisi?

Aaa sen sonuna kadar haklısın aslında kabullenmiyorsa şöyle yap yerli yersiz sende ondan habersiz plan program yap annene mesela çok sık gitmeye basla onunla emrivaki yaparak.
Bak bu tür kişilikler de insanla savaşmanın kuralı ayna yansımasıdır. Ona onun silahı ile cevap vereceksin ki haklı haksız kim görür. Enazından haklı veya haksız olmanın mutluluk getirmediğini anlar.
Denedim. Anneme gidiyorum. Gelmiyor oraya. Gidip arkadaşlarıyla oturuyor. Gece gelip biraz oturuyor kalkıyoruz. O benim ailemin yanında oturamıyorsa bende oturamam kusura bakmasın ben boyun eğmiyorum diye kavga ediyoruz her zaman

İki sebebi var ya hiç bir zaman umursanmamis, hep hor görülüp ezilmiş size böyle yansitiyor ya da ailesi tarafından " paşa oğlum neylerse güzel eyler" mantigiyla büyümüş aksini bilmiyor sizce hangisi?
Paşa oğlu gibi büyütülmüş. Çok şımartmışlar onu anladım. Ona söyleyince de siz nesiniz sanki. Senin ailen nerden gelmiş bilmem ne diyor.

Paşa oğlu gibi büyütülmüş. Çok şımartmışlar onu anladım. Ona söyleyince de siz nesiniz sanki. Senin ailen nerden gelmiş bilmem ne diyor.
Cevabı biliyorsunuz , itaat etmeyin kavga ile çözülmez çünkü mayası belli. Biraz zaman alır ama sönecektir. Siz kararlı bir şekilde kavga etmeden halledin. Ya da profesyonel bir yardım alarak ilerleyin.

/
Denedim. Anneme gidiyorum. Gelmiyor oraya. Gidip arkadaşlarıyla oturuyor. Gece gelip biraz oturuyor kalkıyoruz. O benim ailemin yanında oturamıyorsa bende oturamam kusura bakmasın ben boyun eğmiyorum diye kavga ediyoruz her zaman

Canım sen oldukça pasif kalıyorsun aslında yık ortalığı eli maşalı ol çünkü bu adam bir yarma.... Zorla götürcek hali yok gelmiyorum diyeceksin şiddet uygularsa polisi ara. Gece arkadaşları ile oturuyorsa kapıyı kitle eve alma falan. Hiç uyumlu bir çift değilsiniz gibi tehtit et ayrılmakla gözünü korkut. Seni iyice sindirmiş.

Kızlar gerçekten artık bunaldım. Bu dediklerim geçen gün oldu. Ben bugün hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum gülüyorum sohbet ediyorum. En son diyorki ne çabuk unuttun sen. Bi özür bile dilemedin. Dedim sen kendini bi halt sanıyorsun ama değilsin. Bana sormadan benim hakkımda karar veremezsin haddini bileceksin. Dedim şimdi kalkıp o şom ağzına vurmak vardı da ben sinirden öbür odaya geçip ağladım

/

Canım sen oldukça pasif kalıyorsun aslında yık ortalığı eli maşalı ol çünkü bu adam bir yarma.... Zorla götürcek hali yok gelmiyorum diyeceksin şiddet uygularsa polisi ara. Gece arkadaşları ile oturuyorsa kapıyı kitle eve alma falan. Hiç uyumlu bir çift değilsiniz gibi tehtit et ayrılmakla gözünü korkut. Seni iyice sindirmiş.
Çok yıktım desem. Hakaret ettim kavga ettim. Bağırdım saatlerce kapıda zili çaldı. İki defa ailelerimizi ortaya getirttim. Boşanmakla tehdit ettim. Zorla evden çıkmaya çalıştım. Çok şey yaptım.

Bu laf onu terk etmem için yeterli sebeb. !! Kusura bakma ama bomb.k bir karakter.Neden evlenmiş o halde seninle.

Çok yıktım desem. Hakaret ettim kavga ettim. Bağırdım saatlerce kapıda zili çaldı. İki defa ailelerimizi ortaya getirttim. Boşanmakla tehdit ettim. Zorla evden çıkmaya çalıştım. Çok şey yaptım.

Ne yap biliyor musun? Gerçekten resmi şekilde Boşannnn.🙏🤗 Avukata git hemeen.

Onu düzeltmek için elimden geleni yaptım. Ama artık dayanamıyorum. Bugün kafama koydum boşanmayı. Kim ne derse desin. Seviyorum ama bir ömür mutsuz olmaktansa 3 5 ay ağlayıp hayatıma devam ederim.

Gerçekten onu çok seviyorum. Yaşadığı aileyi hayatı görüyorum normal diyorum böyle olması. Çoğu konuda onu törpüledim ama bazı konularda dediğim dedik. Asla yola gelmiyor. Hep haklı gibi görüyor kendini. Gerçekten bunaldım bir yıldır hep aynı şeyler.

Gerçekten onu çok seviyorum. Yaşadığı aileyi hayatı görüyorum normal diyorum böyle olması. Çoğu konuda onu törpüledim ama bazı konularda dediğim dedik. Asla yola gelmiyor. Hep haklı gibi görüyor kendini. Gerçekten bunaldım bir yıldır hep aynı şeyler.
Madem hic bir adim atmiyor herhangi bir cabasi yok o zaman neden omur boyu cekesiniz ki?
Mesela aileleri cagirdim.bosanmaya kalktim demissiniz aileler ne dedi, esinizin o anki tepkisi neydi? Düzeleceğim dedi mi yoksa hic mi umursamadi?

Madem hic bir adim atmiyor herhangi bir cabasi yok o zaman neden omur boyu cekesiniz ki?
Mesela aileleri cagirdim.bosanmaya kalktim demissiniz aileler ne dedi, esinizin o anki tepkisi neydi? Düzeleceğim dedi mi yoksa hic mi umursamadi?
sinirleniyor ailesi diyor bizi rezil etmeyin siz severek evlendiniz falan

Soruyorum diyorki tanıyamamışım seni. Beni gözünden sakınır ama benimle yapamıyor çok zorlanıyoruz
Anlaşamıyorsunuz bir ikincisi sana olan aşkından şüpheliyim.. Düzeni bozulmasın istiyor sadece.

Her mesajına birşey yazmak istiyorum resmen. Sakin suçluluk duygusuna kapılma. Mutlu olmak için evlendin onun o halinden sen sorumlu değilsin ayrıca rehabilitasyon merkezi de değilsin sadece əşisin. Seni de mutlu etmek zorunda toksiklik yapmaması gerek.

Biz iyiyken eşim beni başında taşıyor çok çok iyi her şey güzel gidiyor. Ama çoğunlukla hep tartışıyoruz. Annemlere gelip oturmuyor dışarda arkadaşlarıyla oturuyor hep bi bahaneyle gidiyor. Bende o yüzden annesine gitmiyorm.

Ben ondan ayrılsam gitsem gurur yapar asla peşimden gelmez. Çok gururlu. İçten içe kendini yer ağlar günlerce uyumaz ama adımda atmaz

Yaa çocuğu öyle bir yetiştirmişler ki Nuh diyor peygamber demiyor. Annesi bi ara gaza veriyordu babanız erkektir bana sözü geçiyor. Siz babanız gibi olamıyorsunuz. O da diyor anne biz hangi çağda yaşıyoruz ama günü gelince bana diyor beni dinle

Back
X