• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam her konuda kendini haklı görüyor sebebi neee?

Allah kimseye pişmanlık vermesin. Bizim doğrularımız çok farklı. O çok farklı bi şekilde yetişmiş ben çok farklı. Aynı şehirde büyümüşüz ama birimiz kuzey birimiz güney gibi. İkimizde cok inatçı çok zoruz. Birbirimizi alttan alamıyoruzz. Bi ara o kadar çok sorun yaşadık ki en sonunda oturdu önümde ağladı. Ben evliliğe adapte olamıyorum yapamıyorum böyle hayal etmemiştim hiç olmadığım gibi davranıyorum tartışmaktan bıktım usandım düzelelim diyordu düzeldik te. Ama işte yine bazen yaşıyoruz böyle problemler

Allah kimseye pişmanlık vermesin. Bizim doğrularımız çok farklı. O çok farklı bi şekilde yetişmiş ben çok farklı. Aynı şehirde büyümüşüz ama birimiz kuzey birimiz güney gibi. İkimizde cok inatçı çok zoruz. Birbirimizi alttan alamıyoruzz. Bi ara o kadar çok sorun yaşadık ki en sonunda oturdu önümde ağladı. Ben evliliğe adapte olamıyorum yapamıyorum böyle hayal etmemiştim hiç olmadığım gibi davranıyorum tartışmaktan bıktım usandım düzelelim diyordu düzeldik te. Ama işte yine bazen yaşıyoruz böyle problemler
Sen hamileymişsin. Onun ağlamasına falan üzülme. Hamilelikte kadının ruh hali bebeği çok etkiliyor.
Eşine gelirsek neye adapte olamamış anlamadım. Gece yarılarına kadar arkadaşları ile birlikte olmaması gerektiğini evlenmeden önce bilmiyor muymus ? İşine gelmiyor. Adapte olmak diye bir şey yok bahsettiğin şeylerde. Kafasında bir aile şablonu var ona zorluyor seni. Annesi de az değil. Söylediği laflara bakarsak eşini doldurmaya çalışıyor aklınca. Ondan uzak dur sana fayda gelmez.

Çok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Narsist kişilik bozukluğu diye bir şey duydunuz mu araştırın videolari izleyin olabilir zaten bizden önceki neslin erkek çocukları ya narsist ya psikopat.

Kaynanam bizi çok etkiliyor. Hep onun yüzünden kavga ediyoruz zaten. Ben evlendim 2. Haftasından pazar günü arıyor konserve yapıcam gelsin yardım etsin diyordu. Biz bi yere gezme planı yaparken ben oğlum sen gidelim diyordu. Ben dışarı çıkalım diyordum annesi arıyordu buraya gelin. Yılbaşında aramış diyor buraya gelin. Ben evine gittiğim zaman yemekleri bana yaptırmaya çalışıyor. Bi ara ben sana bir süre izin verdim karışmadım bu saatten sonra gelip temizliğimi yaparsın diyordu. Ben bunun yüzünden evliliğimin ilk günlerinden beri her zaman eşimle tartıştım. En son bana anneme karşı çok mesafelisin kindarsın diyordu. Annesi kendini kraliçe beni de köle görüyor galiba. Ben ona güzel bir dille elli kere ben senin temizliğini yapmam yapamıyorsan söylersin kadın çağırırm diyordum. Ona rağmen bunları tekrar tekrar söylüyordu. Yok neymiş evine kadın cagırmazmış temiz yapmıyormuş. Dedim ben bu yaşıma kadar babamın evinde temizlik bezini bile almadım. Bu saatten sonra anca kendi evimi temizlerim kusura bakma kimse el ayaktan düşmemiş herkes kendi işini yapsın. Sonuçta elin kolun tutuyor.

Benim kaynanam benim üstümde hakimiyet kurmaya çalışıyor. Ben ise buna izin vermiyorum ve bu hal ve hareketlerini görünce eşime patlıyorum ve böyle böyle aramızdaki ilişki zedelendi o yüzden artık en ufak şeye tartışıyoruz. Bu konuyu açarken bile yılbaşında annesi çağırdı diye tartıştık. Ve kendini haklı görüyor.

Çok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Bin kere affettiğiniz için olabilir nasılsa kaybedeceği bir şey yok ortada ben hayatta sevmem başka fikire kapalı hep haklı olduğunu düşünen insan tipini ilk kendini böyle öldürdüğünde hakkını da al git sen en haklısın hadi yallah deseydiniz belki şimdi farklı olurdu bu tip erkekler bu dilden anlıyor

Back
X