- 19 Aralık 2023
- 178
- 175
- 18
- 25
Acı gerçek erkeklerin çoğu böyle.Çok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acı gerçek erkeklerin çoğu böyle.Çok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Babalarının evinde kalsınlar anneleri onların pislikliklerini çeksin o zaman cehenneme kadar yolları var biz ağlamak için evlenmedik onların ağız kokusunu çekmek zorunda değiliz. Evlendikten sonra çok değişiyorlarAcı gerçek erkeklerin çoğu böyle.
Sinirleniyor ama adim atmiyorsinirleniyor ailesi diyor bizi rezil etmeyin siz severek evlendiniz falan
Bu gurur degil kibirBen ondan ayrılsam gitsem gurur yapar asla peşimden gelmez. Çok gururlu. İçten içe kendini yer ağlar günlerce uyumaz ama adımda atmaz
Birde itaat etmeyi deneyin bence. Madem sertlikle olmuyor. Ayda bir gideceğiz anneme dediyse gidin bişey kaybetmezsiniz. Ama hergun bende gitmezdim. Bazi erkekler yumuşaklıkla yola gelirÇok yıktım desem. Hakaret ettim kavga ettim. Bağırdım saatlerce kapıda zili çaldı. İki defa ailelerimizi ortaya getirttim. Boşanmakla tehdit ettim. Zorla evden çıkmaya çalıştım. Çok şey yaptım.
Üzgünüm ama gözünden sakınan insan bu şekilde davranmazSoruyorum diyorki tanıyamamışım seni. Beni gözünden sakınır ama benimle yapamıyor çok zorlanıyoruz
narsist olabilir miÇok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Değil. Ama gerçekten evleneceğiniz insanın ailesine bakın. Nasıl bir kafa yapısına sahiplerse çocukları da muhakkak öyle oluyor şahsen ben onu anladım.narsist olabilir mi
Askim he de gecÇok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Çünkü anca tartışılıyor, bir aksiyon alındığı yok. Hiçbir eyleminin sonuçlarını görmüyor, hayır sonuç tartışmak,küsmek, konuşmamak falan değil.Çok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Çünkü o erkek. Öyle yetiştirilir toplumda. Pipisi olan her zaman haklıdırÇok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Ben de anneme bazen eşime sormadan geliriz derim,bana göre normal bu.Eşlerin velisi gibi( önemli olanlar hariç tabi )her şeyi sorması da ne bileyim biraz da saçma sanki.Geçen gün anneme gidicez dedi. Bana sormadan benim hakkımda Karar veremezsin dedim baya tartıştım ağzımdan geleni saydım. Bir değil iki değil bu yaptıgı. Bugünde diyor ki sen haksızsın ben gidelim dersem gitcez. Bir aydır anneme gitmemişiz falan. Annesi iğneleyici konuşmasaydı ben her gün giderdim ama kusura bakmasın içimden gelmiyor bana sormadan ailesine gelicez diyemez
Beyefendi haklıymış diye kaynana eğlemek zorunda değilsiniz yalnız. Gitsin kendi haklı haklı otursun anasıyla.Geçen gün anneme gidicez dedi. Bana sormadan benim hakkımda Karar veremezsin dedim baya tartıştım ağzımdan geleni saydım. Bir değil iki değil bu yaptıgı. Bugünde diyor ki sen haksızsın ben gidelim dersem gitcez. Bir aydır anneme gitmemişiz falan. Annesi iğneleyici konuşmasaydı ben her gün giderdim ama kusura bakmasın içimden gelmiyor bana sormadan ailesine gelicez diyemez