• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam her konuda kendini haklı görüyor sebebi neee?

Ben ondan ayrılsam gitsem gurur yapar asla peşimden gelmez. Çok gururlu. İçten içe kendini yer ağlar günlerce uyumaz ama adımda atmaz
Bu gurur degil kibir
Sevgi yok ego var
Yani ya terapi almasi ve degismek icin cabalamasi gerek ya da uzgunum ama sonu bosanma gibi duruyor hic bir kadin boyle egoist birini cekmek icin evlenmez

O kadar bunalımdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum. Ailem hepsi çok seviyor onu çok düzgün efendi ağırbaşlı bir çocuk diyorlar. Ama bazı huyları değişmiyor. Bunu da ben gidip onlara yansıtmıyorum. Çıkmazdayım

Çok yıktım desem. Hakaret ettim kavga ettim. Bağırdım saatlerce kapıda zili çaldı. İki defa ailelerimizi ortaya getirttim. Boşanmakla tehdit ettim. Zorla evden çıkmaya çalıştım. Çok şey yaptım.
Birde itaat etmeyi deneyin bence. Madem sertlikle olmuyor. Ayda bir gideceğiz anneme dediyse gidin bişey kaybetmezsiniz. Ama hergun bende gitmezdim. Bazi erkekler yumuşaklıkla yola gelir

Var öyle insanlar. Öyle bir flörtüm olmuştu. Müzik öğretmeniydi. Müzikle alakalı bir laf etmiştim. Beni bastırmak için elinden geleni yaptı. Ve her konuda öyleydi. En ufak tartışmalarda bile. Bu insanlara yetişilmez. Ömür törpüsü bence. Çünkü hep haklılar. İnsanlığı iyidir, ona bir şey diyemem. Ama kötü alışkanlık yani.

Soruyorum diyorki tanıyamamışım seni. Beni gözünden sakınır ama benimle yapamıyor çok zorlanıyoruz
Üzgünüm ama gözünden sakınan insan bu şekilde davranmaz:( haksız olsa bile uzatmamak için alttan alır veya kalbini kırdığında özür diler çiçek falan alır bir şekilde barışmaya çalışır.

Valla bende çözemiyorum artık. Ölmeyene kadar değer bilmiyorlar.sizden fikir almak istedim acaba başka bir yöntem mi denesem başka şekilde mi davransam ne yapacağımı bilemedim. bir erkeğe boyun eğmek bana yakışmıyor. Ben haksıza haklı diyemem onun kusurlarını örtüp sineye çekmemem. İlkinde bişry demezsen daha da ilerler bu sefer insan yerine bile sokmazlar bunlar böyleler

Nasıl biliyor musunuz? Çok seviyorsun ama sana acı veriyor. İlk zamanlar düzelir sevgi her şeyi iyileştirir diyorsun ama iyileştirmiyor daha da kötüleşiyor her şey. Bu seferde sevgisinden şüphe ediyorsun. Benden soğumuş. Bende bunun farkındayım. Belki de haksıza haksızlıkla gitmemeliydim. Onun hatası olduğu zaman bağırdım çağırdım kızdım boşanmak istedim. Halbuki bir iki alttan alıp güzel ifade etseydim belkide bu raddeye gelmeyecektik

Gerçekten bir erkeği kıvama getirmek zor değil istisnalar dışında. Huyuna gideceksin o zaman senin yoluna geliyor. Ama ben aşırı mükemmelliyetçi olduğum için asla ufak bir hatasını bile kabul edemiyorm. Hemen tepki gösterip arama mesafe koyuyorum.

Çok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Askim he de gec🤣 benimki de oyle her konuda cimbizla hakli oldugu yeri bulup bana evirir cevirir bi sekilde de satar🤣 ben de he deyip geciyorum artik. Arti yonleri agirlikta oldugu icin de gormezden geliyorum. Bi sure sonra takmamayi aynen moruk demeyi ogreniyosun😬

Çok merak ediyorum. Neden bir türlü haksız olduğunu kabullenmiyor. Bin kere tartıştık ona göre hep o haklı. Sebebi sizce ne?
Çünkü anca tartışılıyor, bir aksiyon alındığı yok. Hiçbir eyleminin sonuçlarını görmüyor, hayır sonuç tartışmak,küsmek, konuşmamak falan değil.

Geçen gün anneme gidicez dedi. Bana sormadan benim hakkımda Karar veremezsin dedim baya tartıştım ağzımdan geleni saydım. Bir değil iki değil bu yaptıgı. Bugünde diyor ki sen haksızsın ben gidelim dersem gitcez. Bir aydır anneme gitmemişiz falan. Annesi iğneleyici konuşmasaydı ben her gün giderdim ama kusura bakmasın içimden gelmiyor bana sormadan ailesine gelicez diyemez
Ben de anneme bazen eşime sormadan geliriz derim,bana göre normal bu.Eşlerin velisi gibi( önemli olanlar hariç tabi )her şeyi sorması da ne bileyim biraz da saçma sanki.

Geçen gün anneme gidicez dedi. Bana sormadan benim hakkımda Karar veremezsin dedim baya tartıştım ağzımdan geleni saydım. Bir değil iki değil bu yaptıgı. Bugünde diyor ki sen haksızsın ben gidelim dersem gitcez. Bir aydır anneme gitmemişiz falan. Annesi iğneleyici konuşmasaydı ben her gün giderdim ama kusura bakmasın içimden gelmiyor bana sormadan ailesine gelicez diyemez
Beyefendi haklıymış diye kaynana eğlemek zorunda değilsiniz yalnız. Gitsin kendi haklı haklı otursun anasıyla.

Hem çocuğum olsun hem anamın gönlü olsun hem düzenim olsun diye evlenmiş herif resmen. Keşke hamile kalmasaydınız. Herifin kalite geldiği yer belli. Annesinin lafına bakınca bile ailesinin kalitesi ortamı şak diye ortada. Gecelere kadar kahvede , arkadaşlarında takılmak isteyen birinin kalitesi de bellidir...

Back
X