Kocam hiç çalışmamış ve iş aramıyor

Bence çocuk yapma. Şimdi bır adama bakıon o zaman hem çocuk hem adama bakıcan. Allah bazen vermıyor evlat ve sebebıde oluyor. Benimde yok evladım 35 yasındayım çok ısterdım güzel bır yuva evlat ama olmayınca olmuyor. Allahın bır bıldıgı var. Adam hayatını kurmuş. Siz ne işle mesgulsunuz

Koca değil o yük almışsınız...Hani şey dıyorlar ya uyum saglıyor dıye oraya aıt olamazsınız..Mesela tencere kapağıda bir logarın delıklerınde gayet uyumla durabılır ama oraya aıt degıldır...

Sırf bıyolojık yasınız gecıyor dıye boyle bır ınsanın üremesine sebep olmamalısınız kı gelecek cocuguda dusunun...

Gerçekten de çok haklısınız.İster 20 yaşında olalım ister 40,evlenirken kendimize sormamız gereken tam da bu:Bununla evlenirsem hayatım bekarlığımdan daha iyi olacak mı?

Gerçekten de çok haklısınız.İster 20 yaşında olalım ister 40,evlenirken kendimize sormamız gereken tam da bu:Bununla evlenirsem hayatım bekarlığımdan daha iyi olacak mı?
Haksız mıyım?Evlenmiş olmak için evlenilmez ki.Bekarlığımdan daha kötü bir hayatım olacaksa niye evleneyim.Tek bir hayatımız var.Çileyi annemin evliliğinde gördüm yeterince Biz de onunla beraber çektik Bu yüzden evlilik fikri çok uzaktı.Geç evlendim .Evet evlilik başlı başına sorumluluk ama bekarlığıımdan daha rahatım.

bir sürü olumsuz mesaj yazılmış, gerçekten şaşırdım bu kadar kırıcı yaklaşılmasına. Benim hayatımı, benim koşullarımı biliyor musunuz ki, verdiğim kararları yargılıyorsunuz? Çok iyi bir kariyerim var, çok iyi bir işim var, Allaha şükür annem yanımda. Gençliğimde gezdim, tozdum, yedim, içtim, böyle şeylere doydum. Şu anda kızımı büyütürken yaşadığım hayattan çok mutluyum, iyiki doğurmuşum canım kızımı, hayatımdaki en güzel şey ve ben çok iyi bir anneyim, olgunluğumun faydalarını çok net görüyorum. Boşanmaya çalıştığım eşimi zaten hiç görmüyorum, yurtdışına gitti. Yani daha ne olsun? Siz anneli babalı evlerde büyüyen çocukların hep mutlu mesut mu olduğunu sanıyorsunuz? Kadınlarının çoğunun imkanı olsa hemen boşanacağını bilmiyor musunuz? Sırf dışarıdan anne baba çocuk aile resmi çiziliyor diye, o hanenin içinin mutlu bir aile olduğunu sanmayın…

Yani ben niye çocuk sahibi oldugunuza degilde niye bu adamdan çocuk sahibi oldugunuza sasirdim, akli basinda kariyerli maddi manevi guclu bir kadin pekala kendi basina bekar bir anne olabilirdi, ornegin ülkemizde yasal olmamasına ragmen sperm bankasi vb bir yontemle anne olmak su adami cekmekten kat be kat evladir diye dusunuyorum.

Hic aile vs kutsamayacagim, 40'li yaslarima kadar bekar kalmis olsaydım ve bekar halimle anneligi hakkiyla yapabilecegime inansaydim, bir vasifsizi baba yapacağıma boyle bir yolu secebilirdim.

Aslında evlendiğim kişiye başta çok aşık oldum, bu kadar aşık olmasam derdini çekmezdim zaten. Ve de, bir şekilde onun değişebileceğine, ya da benim durumu idare edebileceğime inandım. Ama hem kocam gittikçe azıttı, hem de hayat bebekten sonra çok daha zorlaştı.
Sizin bahsettiğiniz yöntemi bir arkadaşım da önermişti vakti zamanında, ama ailem, çevrem vesaire için oldukça uç bir yöntem ve öyle bir şeye girmek istemedim.

42 yaş annelik için az bi yaş değil,sizin iyi bir geliriniz varsa,ona ihtiyacınız yoksa,tek başıma da bakarım diyorsanız yapın çocuğu..

Yaptım :) 4 yaşında şimdi maşallah
Cocuklarimiz yasit galiba, zorlu bir yastasiniz, baba kavraminin ne oldugunu anlayip, cidden babaya duskunlestikleri yaşlar bunlar, bende su an bekar bir anneyim ve buyuk kizim surekli babasiyla barismam icin baski kuruyor, sizde eminim yasiyorsunuzdur bunlari ve daha da yasayacaksiniz.

Umarim esiniz bu saatten sonra normallesmeye karar verirde o yavrucakta uzakta dahi olsa en azindan duzgun bir babalik gorebilir, babasindan.

Allah yolunuzu acik etsin.

Çok teşekkür ederim, amin, sizin de. Kızım henüz boşanma, barışma gibi kavramları bilmiyor, o 21 aylıktı baba evden gittiğinde, o yüzden babalı evi hatırlamıyor aslında. Ama babası buradayken görüşüyorlar, ve baba kızımın aklına bir sürü saçma şey sokuyor, benim kızım da, babam bu eve gelsin, filan diyor. Bizde baba bir de yurtdışına gidip ortadan kayboluyor, ve kızım çok özlüyor… annelik zor, bekar annelik daha da zor, Allah bize güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…