- 31 Ocak 2020
- 2.518
- 9.797
- 158
Devlet Hastanesi'nin acil kısmına gidin onlar sizi yonlendirirlerNereden alabilirim çünkü benim artık psikolojim iyi değil şiddetten dolayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet Hastanesi'nin acil kısmına gidin onlar sizi yonlendirirlerNereden alabilirim çünkü benim artık psikolojim iyi değil şiddetten dolayı
Teşekkür ederimDevlet Hastanesi'nin acil kısmına gidin onlar sizi yonlendirirler
Hiç bir zaman gönlüm razı değildi konuyu açtığımızda hep para muhabbeti yapıyorsun bizim için biriktiriyorum diyordu o yazıda belirtmemisim öyle olunca bende aman yine kavga çıkmasın diye para konusunda laf etmiyordum evet doğru izin verdim aslında bağıra çağıra soylemeydim hayır efendim evin erkeği sensin diye ısrar etmeliydim ki zaten bu tarz şeyler ona normal geliyor
Ben o küfürü aile terbiyesi den dolayı dedim. Kendime yakıştıramadım için yoksa herşeyi hakediyorEvi geçindiren sensin. Döven, hakaret eden kocan. Adama dövüp ve hakaret ettiği için mi bakiyorsun tam olarak? Ve burada cidden küfür ettigin için mi pismansin sadece?
Ortak hesap teklif her hafta bu konuyuda aciyordum onun yerine bana kartı verdi tamam sende dursun diyeNormal falan gelmiyo, size öyleymiş gibi davraniyo ki siz de kabullenin. En azindan ortak hesap açılmasını talep etmeliydiniz. Kınamak istemiyorum ama yaptıklarımızın en ufak bi mantığı yok. Sizin böyle bı adsmi terketmeniz gerekirken adam sizi dövüp annenizin evine bırakmış siz hala küfür ettim diyosunuz
Olması gereken bu bencede ben zaten bir kaç eşyamı topladımMaddi manevi sömürmüş sizi.Fedakarlik ettikçe değersiz oluyoruz gözlerinde ben de çok gereksiz verici davrandım ama evden ayrılarak eşyalarımı da alarak noktayı koydum
Ben o küfürü aile terbiyesi den dolayı dedim. Kendime yakıştıramadım için yoksa herşeyi hakediyor
Çok haklısınKeşke aile terbiyesi kızlara ilk önce küfür etmemeyi değil de değer vermeyen insana tekme basmayı ogretse. Neredeyse yaşamın tehlike altında hala kufru kendime yakistiramadim diyorsun.
Ortak hesap teklif her hafta bu konuyuda aciyordum onun yerine bana kartı verdi tamam sende dursun diye
Bence konu sahibi deli.Aaaa deli mi ne
Kusura bakma ama deli galiba eşin.
deli degildim ama delirtti beni artıkBence konu sahibi deli.
Kaç arkana bakmadeli degildim ama delirtti beni artık
Yemin ediyorum gerçek, 8 ay sonunda ben aileme anlattim durumu bekledim yuva kolay kurulmuyor dedim ve artık canıma tak etti. Ne hali varsa görsün3.cu sayfa haberlerine konu mu olmak istiyorsunuz.Calisan bir bagimsiz bir kadin olarak neden bekliyorsunuz.
Adam sizin paranizi yemis kendi parasini biriktirmis.Yani ne diyim valla insallah gercek degildir yazdiklariniz,sok icindeyim olmek icinmi bekliyorsunuz.Ayrilin bosayin bu insan musvettesini...
Artık acima duygusu yok. Eğer buraya yazmasaydim ben güç alamazdim. Artık sayenizde daha güçlüyüm. Asla bu evliliği sürdürmeyecegim.Ya milletin bi bahanesi var anlarım çocuğum var der param yok işim yok kalacak yerim yok ayrılamam boşanamam der ama sizin bi bahaneniz de yok gerçi şiddet gösterenin yanında kalmak için herhangi bir gerekçe de gerekmez ama
Sevme böyle adamı, merhamet gösterme deli misin aklını başına al her gün haberlerde senin gibi kadınları görüyoruz annenin evine bırakmışken bir daha o eve dönme önünde güzel bir Hayat var kafanı topla savcılığa git darp raporu uzaklaştırma herşeyi al adamın parasını da al elinden nafaka iste
Yuva olmamış ki size orası. Şiddet ve hakaret işitme karşılığı bir parazit beslediğiniz herhangi bir yer işte..Yemin ediyorum gerçek, 8 ay sonunda ben aileme anlattim durumu bekledim yuva kolay kurulmuyor dedim ve artık canıma tak etti. Ne hali varsa görsün