Kocam ile sürekli tartışıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 8 aylık evliyim. 8 ay boyunca eşim ile sürekli tartıştık. Evlendigimiz ilk zamanlar eşim çalışmıyordu 4 ay boyunca çalışmadı ve ben bunu hiç sorun yapmadım. Gece 4 de işe gittiğim zamanda oldu akşam 22.00 de geldiğim zamanda oldu eşim evde olmasına rağmen bir kere olsun beni karşılamadı sonuçta insan eşinin kapıya çıkmasını durağa kadar gelip almasını bekliyor. Bu zaman içerisinde bir yere gidip gezmedik bile.Bunu da içime attım olsun dedim. Benimle tanışmadan 1 yıl önce falan kuzeni ile görüşme yapmış ve kuzeni eşimi istememiş ve sürekli biz kuzeni ile görüşmek zorunda kaldık aile ortamı içerisinde ilk tartışmamız da bu yuzdendi. Beni sokak ortasında sürükledi ben yine eve gidince sarıldım yapmayalım böyle dedim. Sonra eşim her tartışmamız sonrası bana bağırmaya hirpalamaya başladı her seferinde tatlıya bağladık en son tartışmamız ise benden para istedi bende bu ay benim harcamalarim vardı ama dedim kendiside benden habersiz ne harcanan olacakmış yok öyle bir sey dedi bu arada ben maaşımdan kirayı faturayı öderim ev alışverişini yaparım o da maaşı ile yatırım yapar kendi hesabına o da sorun değil sonuçta eşim dedim. Para konusunda birden bağırmaya başladı harcayamazsin diye bağırınca bende ben boşuna mi çalışıyorum sonuçta evin tüm masrafları zaten bende harcamamda ne sakıncası var diye bende sesimi yükseltim. Sonra bana sus diye bağırdı saçımı çekerek. Bende buna karşılık ilk kez küfür ettim sinirden. Küfür ettiğim için gerçekten pişmanım. Çünkü benim yetişme tarzım böyle değildi. Bana şiddet uygulayinca canıma tak etti ve bu ilk degildi. Öyle olunca eşimde arabayı kenara çekti bana 3 4 kez vurdu ,bende tokat attım sonra tekrar tekrar vurdu ve annemin evine bıraktı. Annemler konuyu tam bilmedikleri için esimi aradılar konuşmak için telefonları açmadı karşılığında da mesaj atarak çok saygısızca şeyler yazdı. Üstelik bu 8 ay boyunca sürekli sinirlendiğinde evin eşyalarını kırdı sonra beni savurdu yerden yere . Ben rahatsız olduğum bir durumu söylemeye çalıştığımda da bak sinirleniyorum eşyaları atarım , yine hırpalanmak mi istiyorsun diyordu. Gerçekten çok üzgünüm ben yine küfür ettiğim için hala kendimi suçluyorum
Küfür ederek az bile yapmissin senin kazancının olmasını yedirememis cok acik belli bence olmuyorsa zorlama derim esimle bi cok kavgam oldu birinde bile dönüp yapmayalım boyle diye gönül almadım hakli olduğunu düşündüğüm yerde. Birde anneme bıraksaydı asla aramazdim

Bu adamdan koca olmaz. Adam seni kullanmis. Her yonuyle somurmus. Calistirmis parani almis kirayi herseyi odetmis. Evin hem kadini hem erkegi olmussun ustune siddette gormussun. Karakteri bozuk serefsiz kocanin duzelmesini mi bekliyorsun? Duzelmez. Gazetelerin ucuncu sayfalarinda kocalari tarafindan oldurulen tum kadinlar da duzelir diye defalarca deneyenlerden. Daha 8 aylik evlilikte siddet gormussun. Oysa seni sirtinda gezdirmeliydi. Bu evlilige devam etmen ona odul olur. Seni yine kullanir yine dover. Sinmissin. O yuzden bosanmaya cesaretin yok. Bir avukat bul o herseyi halleder. Sen de git bir paikiyatriste ya da psikologa bir uzmandan destek al tedavi ol. Kendini yeniden buldugunda yasadigin seyin evlilik degil kolelik oldugunu goreceksin. Bu adamdan bosanmalisin. Bunu kendini kurtarmak icin yapmalisin. Bir de cocuk olursa ayrilman daha zor olur. Zaten devam edersen sine sine hic bosanma cesaretin kalmayacak. Lutfen sakin bu adama donme. Yalvarsa da. Bak tum ikinci kez deneyen kadinlar en fazla 4 ay sonra herseyin yine eskisi gibi oldugunu soyluyor. Burada bir suru konu var. Hic bir erkek duzelmiyor hatta daha beter oluyor. Olmek istemiyorsan bosan. Daha cok gencsin. Daha cok seversin. Bosanmak bir bitis degil yeni bir baslangic.

Yazdim yazdim sildim. Allahin psikopatini bi de ailene aratmissin. Ayyy sinirim bozuldu..

Küfür ederek az bile yapmissin senin kazancının olmasını yedirememis cok acik belli bence olmuyorsa zorlama derim esimle bi cok kavgam oldu birinde bile dönüp yapmayalım boyle diye gönül almadım hakli olduğunu düşündüğüm yerde. Birde anneme bıraksaydı asla aramazdim
Aklımca yuvama sahip çıkmak istedim çok aptalmışım

Canm seni anlıyorum karşındaki öyle bir yaratık ki ne yaparsa yapsın sana kendini suçlu hissettiriyor senin pskolojinle oynuyor resmen çok iyiyim bu konuda çok yaşadım çok tecrübe etdim asla kendini suçlama kufurmu etsin ohh iyikidr etdin saygısız terbiyesize .
Seni resmen kullaniyor bu kendi maaşını yatırım yapar sen eve bakarmissin evi gecindirmrsi gereken o aslnda ama ikinzde çalışıyosaniz kirada faturalarda ortak ödenecek geriye kalanlar da sen kendi ihtiyacını giderrcen çok açıkgöz bu pislik
Allah ıslah etsin onu

Sen sahip çıkmaya çalışma senmi onu annesine bıraktın. Donup konuşmuyorsa hic zorlama inan hayatının 1 dk si bile onemli kendini yipratmaya deymez en uyduruk durumlarda sinirlenip hirpaliyorsa inan ilerisi daha zor olur çünkü fikir ayrılığı tartismalar evlilikte hep olabiliyor belki dönemlerde özellikle coxuk olduktan sonra hic uğraşma derim inceldiği yerdebmn kopsun inan bak

Konu sahibi orası senin yuvan değil ki. Bak etrafındakiler de bu kafada yorum vermiş ama kimse senin yerine dayak yiyip asagilanmiyor. Sen konunda resmen kendini suçlu hissediyorsun bir de küfür ettigin için. Benim bile şu an o adamın kirpiklerini tek tek cımbızla sokesim geldi. Küfür ne ki altı üstü?

Lütfen ilk önce kendine sahip çık .

Sen sahip çıkmaya çalışma senmi onu annesine bıraktın. Donup konuşmuyorsa hic zorlama inan hayatının 1 dk si bile onemli kendini yipratmaya deymez en uyduruk durumlarda sinirlenip hirpaliyorsa inan ilerisi daha zor olur çünkü fikir ayrılığı tartismalar evlilikte hep olabiliyor belki dönemlerde özellikle coxuk olduktan sonra hic uğraşma derim inceldiği yerdebmn kopsun inan bak
[/QUOTEamda çok değişik bir sinir var hiç bir seye tahammü
Kendisi çok kaba sanırım aileden böyle görmüş bizde de kadın el üstünde tutulur hiç bu kadar yiprandigimi hatırlamıyorum. Bu sayfa bana güç verdi

Konu sahibi orası senin yuvan değil ki. Bak etrafındakiler de bu kafada yorum vermiş ama kimse senin yerine dayak yiyip asagilanmiyor. Sen konunda resmen kendini suçlu hissediyorsun bir de küfür ettigin için. Benim bile şu an o adamın kirpiklerini tek tek cımbızla sokesim geldi. Küfür ne ki altı üstü?

Lütfen ilk önce kendine sahip çık .
Çok haklısın bana hiç saygısı yok ki canımı yaktığında ağladığım zaman hiç umrunda olmadı ben çok gece aglayarak uyudum. Ertesi günde hiç bir şey olmamış gibi gülerek nasılsın derdi. Çok aşagılanmışım.

Artık acima duygusu yok. Eğer buraya yazmasaydim ben güç alamazdim. Artık sayenizde daha güçlüyüm. Asla bu evliliği sürdürmeyecegim.
Siz eşinizle evlenmeden önce kaç yıldır tanıyordunuz?
Ve evlenmeden önce hiç mi bu yanlarını göstermedi size karşı 🤔🤔

Çok haklısın bana hiç saygısı yok ki canımı yaktığında ağladığım zaman hiç umrunda olmadı ben çok gece aglayarak uyudum. Ertesi günde hiç bir şey olmamış gibi gülerek nasılsın derdi. Çok aşagılanmışım.

Kaç yaşındasın?

Kendisi çok kaba sanırım aileden böyle görmüş bizde de kadın el üstünde tutulur hiç bu kadar yiprandigimi hatırlamıyorum. Bu sayfa bana güç verdi
Benim esimde evlendigim ilk yil ayni öyleydi cunku annesi oyle öğretmis ciddi anlamda kabalık hat safhadaydı benim babam amcamlar eslerini el üstünde tutar. Gercekten tam anlamiyla degismez erkek ama yontmak senin elinde donuo kapina gelmedigi surece arama bile hakkında hayırlısı olsun

Siz eşinizle evlenmeden önce kaç yıldır tanıyordunuz?
Ve evlenmeden önce hiç mi bu yanlarını göstermedi size karşı 🤔🤔
2018 ocak ayında tanıştık 2019 ekimde evlendik. Tabi bizim o sırada çok görüşme olmadı. Dayım vesile oldu bu duruma bir nevi görücü usulü oldu ama sonrasında sevmiştik öyle sandım yani ben. Hiç gormedim ki tartiscak bir durumda olmadı yada farketmedim

Benim esimde evlendigim ilk yil ayni öyleydi cunku annesi oyle öğretmis ciddi anlamda kabalık hat safhadaydı benim babam amcamlar eslerini el üstünde tutar. Gercekten tam anlamiyla degismez erkek ama yontmak senin elinde donuo kapina gelmedigi surece arama bile hakkında hayırlısı olsun
Kesinlikle aramam

Mesleğin var çalışıyorsun, kafan dolu olur oyalarsin kendini. Maddi özgürlüğün var kimsenin eline bakmak zorunda kalmazsın.Umarım bu adamdan kurtulursun. Umarım yuvamı kurtarayim düşüncesiyle tekrar denemezsin çünkü hiçbir şey değişmeyecek.

Boşanmayı düşünüyorum

Gelse , öZür dilerse , çok pişmanım affet dese , kapınıza yatsa , Her şey düzelecek bir sans ver dese, yıllarca ugrassa bile affetmeyin.

Asla asla asla muhatap olmayın bu İnsan kilikliyla .

AzıcıK kendinizi seviyorsanız, azıcık gururunuz varsa asla affetmeyin.

Hayatınızı cehenneme çevirir .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X