- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
Malesf okadar cokkı bunu yasayan. En azından su sansın var pesıne dusup tehtıt eden yok ısın var ve bır ev gecındırebılıyorsun. Cocugun yok galıba. Bunlar aslında sukur edılecek sebepler degılken hayyat sukur sebebı olmaya zorladı artık ınsanları. Bosan kurtul bosanmaya calısıp bosanamayan kadınları goz onune al sanslı oldugunu gor ozman daha guclu olursun kurtul o adamdan bıran once. Onu besleyecegıne gez toz daha ıyıÇok nankörlük yaptı bana, o kadar çok yıprandım ki anlatamam. İnsanlar ne hevesle evlenip yuva kuruyor karşıdaki kişi böyle olunca tam bir hayal kırıklığı
Çoğu kişiden şanslıyım evlenirken hayalimizde çocuk vardı. Hiç aklıma gelmezdi iyi ki de olmamış diyeceğim. Çok şükür diyorumMalesf okadar cokkı bunu yasayan. En azından su sansın var pesıne dusup tehtıt eden yok ısın var ve bır ev gecındırebılıyorsun. Cocugun yok galıba. Bunlar aslında sukur edılecek sebepler degılken hayyat sukur sebebı olmaya zorladı artık ınsanları. Bosan kurtul bosanmaya calısıp bosanamayan kadınları goz onune al sanslı oldugunu gor ozman daha guclu olursun kurtul o adamdan bıran once. Onu besleyecegıne gez toz daha ıyı
Gerçektente öyle.kuzum sen delimisin. Eve bak yemeğini yap temizliğini yap kıyafetini yıka ütüle. Bide dayak ye. Seninki baya kölelik. İyi yere dayamış sırtını. Sen bi çek kendini bak o sırtı nasıl yere vuruyor.
hiç şaşırmadım herkes seni suçlu bulacak beyefendi ye hiç laf söyleyen olmayacakVe ben şuan inandiramiyorum dayım bile inanmıyor yapmaz ya sen mi yanlış anladın damarina mi bastın diyor ama yemin ederim bunu yaptı
Ee sende sus diyince sussaydin diyen akrabam var şuanhiç şaşırmadım herkes seni suçlu bulacak beyefendi ye hiç laf söyleyen olmayacak
Beni sokak ortasında sürükledi ben yine eve gidince sarıldım yapmayalım böyle dedim.
Kendinizden bu kadar nefret etmenizin sebebi ne?Ben 8 aylık evliyim. 8 ay boyunca eşim ile sürekli tartıştık. Evlendigimiz ilk zamanlar eşim çalışmıyordu 4 ay boyunca çalışmadı ve ben bunu hiç sorun yapmadım. Gece 4 de işe gittiğim zamanda oldu akşam 22.00 de geldiğim zamanda oldu eşim evde olmasına rağmen bir kere olsun beni karşılamadı sonuçta insan eşinin kapıya çıkmasını durağa kadar gelip almasını bekliyor. Bu zaman içerisinde bir yere gidip gezmedik bile.Bunu da içime attım olsun dedim. Benimle tanışmadan 1 yıl önce falan kuzeni ile görüşme yapmış ve kuzeni eşimi istememiş ve sürekli biz kuzeni ile görüşmek zorunda kaldık aile ortamı içerisinde ilk tartışmamız da bu yuzdendi. Beni sokak ortasında sürükledi ben yine eve gidince sarıldım yapmayalım böyle dedim. Sonra eşim her tartışmamız sonrası bana bağırmaya hirpalamaya başladı her seferinde tatlıya bağladık en son tartışmamız ise benden para istedi bende bu ay benim harcamalarim vardı ama dedim kendiside benden habersiz ne harcanan olacakmış yok öyle bir sey dedi bu arada ben maaşımdan kirayı faturayı öderim ev alışverişini yaparım o da maaşı ile yatırım yapar kendi hesabına o da sorun değil sonuçta eşim dedim. Para konusunda birden bağırmaya başladı harcayamazsin diye bağırınca bende ben boşuna mi çalışıyorum sonuçta evin tüm masrafları zaten bende harcamamda ne sakıncası var diye bende sesimi yükseltim. Sonra bana sus diye bağırdı saçımı çekerek. Bende buna karşılık ilk kez küfür ettim sinirden. Küfür ettiğim için gerçekten pişmanım. Çünkü benim yetişme tarzım böyle değildi. Bana şiddet uygulayinca canıma tak etti ve bu ilk degildi. Öyle olunca eşimde arabayı kenara çekti bana 3 4 kez vurdu ,bende tokat attım sonra tekrar tekrar vurdu ve annemin evine bıraktı. Annemler konuyu tam bilmedikleri için esimi aradılar konuşmak için telefonları açmadı karşılığında da mesaj atarak çok saygısızca şeyler yazdı. Üstelik bu 8 ay boyunca sürekli sinirlendiğinde evin eşyalarını kırdı sonra beni savurdu yerden yere . Ben rahatsız olduğum bir durumu söylemeye çalıştığımda da bak sinirleniyorum eşyaları atarım , yine hırpalanmak mi istiyorsun diyordu. Gerçekten çok üzgünüm ben yine küfür ettiğim için hala kendimi suçluyorum
Bugün bu işler için dışarı çıktım. Bugün boşanma işlemine başlıyorum. Bu zamana kadar beklemem hataydıSiz neden boşanmıyorsunuz bu adamdan(!) ?
çalışmayan adama adam demem ben bi kere başta hata var. Erkek dediğin evde oturmaz. Hadi diyelim oturdu gocunur biraz kadın çaılışıyo yardımcı olur o da yok. Sen baya anne babası olmuşsun bunun besle büyüt bak okula da yollaGerçektente öyle.
Buna merhamet değil eziklik denir.İçimde merhamet duygusu çok fazla , sanırım boşanmaktanta korkuyorum ve ne derseniz haklısınız
Kesinlikle onun seviyesine inmeyecegim. Ben Allah'ın adeletine ve Türkiye Cumhuriyeti'nin adeletine güvenerek hakkımı arayacağım.Canım benim sen neler diyorsun, canına mı susadın. Elleri kırılsın inşallahh. Besle kargayı oysun gözünü işte. Koca değil besleme almıssın, evlilik değil hiçbişiy değil bu. Edepsiz, saygısız. Lütfen lütfenn seviyesine düşme, uyma. Bırak kendi pisliğine boğulsun, bu tiplerden hersey beklenir. Annende kal sakinleş sonra da kendi yolun na bak kardeşim
Yuva kurmak kolay değil mantığı işte benimki ilk fırsatta gitmeliydim o evden çok geç kaldım çokBuna merhamet değil eziklik denir.
Doğruçalışmayan adama adam demem ben bi kere başta hata var. Erkek dediğin evde oturmaz. Hadi diyelim oturdu gocunur biraz kadın çaılışıyo yardımcı olur o da yok. Sen baya anne babası olmuşsun bunun besle büyüt bak okula da yolla
şiddet olmasa değişirmi dene derdim ama bu insandan sana eş olmaz bu saatten sonra şiddeti bırakmaz
Olsun. Sonuçta hatanızdan dönüyorsunuz. Sakın geri dönmeyin o eve.Yuva kurmak kolay değil mantığı işte benimki ilk fırsatta gitmeliydim o evden çok geç kaldım çok
Ruh hastası değildim. Gerek iş yerinde gerek özel hayatımda insanlardan hep saygı ve değer gördüm. Ama evlenince ruh hastası yolunda gitmeye başladım ama artık kendimdeyim küfür etmemin terbiyem ile alakası yok haketti ettim diyorum şimdiKendinizden bu kadar nefret etmenizin sebebi ne?
Kendi elinizle kendinize işkence yapıyorsunuz.
Ruh hastası mısınız?
Bırakmaz artık çok eminimşiddet olmasa değişirmi dene derdim ama bu insandan sana eş olmaz bu saatten sonra şiddeti bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?