Kocam ile sürekli tartışıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu 8 ayda çok uğraştığımı düşünüyorum. Aklıma geldikçe artık tiksiniyorum. Bana vuruşu o yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyor.

Ben artık onunla yapamam. Aklıma bana vuruşu hakaretleri geliyor iyice tiksindim. Ne saygı ne sevgi ne merhamet var onda. Boşanmak hep aklımdaydı. Kendimi ikna etmeye çalışıyordum. Ama artık çok eminim. Ailemde arkamda çok şükür gerisi önemli degil

Ben bu 8 ayda çok uğraştığımı düşünüyorum. Aklıma geldikçe artık tiksiniyorum. Bana vuruşu o yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyor.

Zaten üzerine kusulasi bir adam. Gerçi adam demek de yanlış insan musveddesi sadece.
Hiç korkma bırakmaktan emin ol o kadar zor şeyler yasamissin ki bundan kurtulursan sana her yer Paris

Zaten üzerine kusulasi bir adam. Gerçi adam demek de yanlış insan musveddesi sadece.
Hiç korkma bırakmaktan emin ol o kadar zor şeyler yasamissin ki bundan kurtulursan sana her yer Paris
Kesinlikle

O size şidet uygulamış küfür ettiniz diye suçlu hissetmeyin kendinizi peki ne yapmayı düşünüyorsunuz böyle devam edicek biliyorsunuz değilmi
Valla yoruldum ya bile bile evliliğe inatla sarılıyor bu ablalar

Konu sahibi ,uzüntünüzü katlamak icin yazmıyorum ama bu adamin hala kuzenine duygulari olması da muhtemel.İgrenc bi durum tabi kuzenine bu gözle bakmak.1)Sizden hic gizleme ihtiyaci duymamıs o durumu. 2)Evliligi duyguyla degil tamamen mantikla yapmış gibi duruyor.3)Sokakta sürükleme nedir allahaşkiniza?

Bunu ilk zamanlar anlayamadım ama şuan anlıyorum evliliği mantık üzerine yaptığını. Yoksa bir insan karısına bu sekilde yapamaz. Üstelik para konusundan. Belki de var kuzenine hala duygusu artık zerre güvenmiyorum

Maasin var paran var cocugunda yok bas tekmeyi git be ne diye bi pis işsiz gucsuz herifleri sirtiniza yuk ediyisunuz otursunlar analarinin evinde sıkıyoaa analarina yapsinlar. Ohh kadin kirayi faturayi odesin calissin ama yemekte yapsin aksam o yorgunlukla kadinlik vazifesini yapsin adamda yaysin taslarini yatsin uon yeaaa. Cok sinirlendim yol verin pislik herife

Sizin kalbinizde en ufak bir bağ varsa da,dilerim o da kopsun.Siz de boyle tamamen mantıkla ve kendi cikarlarinizi koruyarak bakin bu olaya.Bakin cok aklı basında bi kadinsiniz.Siz ozgurlugunüzü,huzurunuzu,paranızı geri kazanacaksıniz.Oysa rezilligiyle ve kaybettikleriyle oturup kalacak.Bir daha da sizin gibi birine rastlama imkanı yok bile.

Maaş yiyen, kendi parasını kendine harcayan, döven hakaret eden bir adam ve calisan bir kadin. Yazacak yorum bulamıyorum.

8 aylık evlılıkte bunlar cok fazla sıddet varsa kufur etmede gayet haklısın nıye kendını sucluyor dahada donme o eve. Sen hatayı senı surukleyıp hırpalayınca tatlıya baglayarak yapmıssın cnm alttan almıssın oda her ıstedıgınınyapabılecegını sanmıs bunlara tavız verırsen daha arkasını toparlayamazssın. Zaten evın gecımını sen yapıyormussun ayrıl gıtsın bı bogaz az olur dahada ıyı olur hayatın. Gercekten degmez boylelerıne hayatını mahvettırmeye yazıkk nekadar nankor bır adam

Allah'a havale ediyorum. Rabbim büyüktür

Allah'ım dan bulsun.

Çok nankörlük yaptı bana, o kadar çok yıprandım ki anlatamam. İnsanlar ne hevesle evlenip yuva kuruyor karşıdaki kişi böyle olunca tam bir hayal kırıklığı

Ailenize herşeyi anlatın ve boşanın. Bunun başka çözüm yolu yok. Buna aile terapisti ne yapsın? Psikolog ne yapsın? Adam neresinden tutsan elde kalıyor. Hangi yönünü düzeltecekler?

Ailenize herşeyi anlatın ve boşanın. Bunun başka çözüm yolu yok. Buna aile terapisti ne yapsın? Psikolog ne yapsın? Adam neresinden tutsan elde kalıyor. Hangi yönünü düzeltecekler?
Aileme anlattım. Onlar kararımin arkasındalar. O artık duzelse bile yaptığı hareketleri düşündükçe midem bulaniyor. Benimde ruh sağlığımı bozdu

ya canim sen canini sokaktami buldun..hem yuvan icin calisip didineceksin hemde hicbirsey sana layik gorulmeyecek..ustune de dayak yiyeceksin..
aklini basina al o adamdan sana koca moca olmaz..

ya canim sen canini sokaktami buldun..hem yuvan icin calisip didineceksin hemde hicbirsey sana layik gorulmeyecek..ustune de dayak yiyeceksin..
aklini basina al o adamdan sana koca moca olmaz..
Evet olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…