- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
- Konu Sahibi Kar melegi
-
Hakikaten ciddi misiniz ya burada madur olanın ben olduğumu göremiyo musunuz
Bu paragrafta tek katıldığım konu evet birbirimizi yedik bitirdik çok sıkıldım çıkış yolum yok ben adama şirket açtım borcunuda orada burada maaşla çalışıp sıkıntıya girip ödüycem mi
öyle bi dünya Yok minnet duyacak o keşke o güne dönsem keşke o şirketi açmasam dımdızlak ortadaydı hayvan
İş için değil zaten iş sesi ve onların köyüne gitti eğlendi geldi böyle yalan söyleyip gezemezdi o adamı yanına yandaş ediyo o adamda buna destek veriyo iki kafadar geziyorlar benim eşim bozuk ama napcan o arkadaş ettiği insanı kimse sevmiyor hiç kimseden iyi diye duymadımİş için olduğuna eminmisin?
Sakin sakin lütfen peki eşin için kredi çektin bide eski sevgilisine ödüyosun kendinden bi acayiptik kocanın sana bu yaptığını kötü bir davranış olarak görmüyo musun
Sesli güldüm arkadaşım. Kimse boğazınıza çöküp zorla borca sokmamış sizi. Eşiniz için kredi çekmişsiniz sonra da sürekli adama "ben olmasam hiçtin, sen beni adam ettim" tribi yapmışsınız.
Adam bıkınca (veya akıllanınca) mağdur oldum edebiyatı yapıyorsunuz.
Bir mesajınızda "ona alkol yasaktı" diyorsunuz, siz bu adamın sahibi misiniz, yasak koymak nasıl bir şey ya?
Öyle bir dünya yok, minnet duyacak nasıl bir söylem?
Eşimin eski evliliğinden kalan 100 binden fazla borcu vardı. Hala ödüyoruz. Ben de sağlam miktarlarda kredi çektim, şimdi eşim bana minnet mi etsin? Ne kadar ayıp, ne kadar basit ve ucuz hesaplar bunlar.
Köpek besleseydiniz siz? Tasmasını da kısa tutardınız, başınız ağrımazdı.
Bu nedir, boğuldum yazdıklarınızdan.
Asla sizin gibi bir eşim olmasını istemezdim.
Resmen adamı satın aldığınıza inanıyorsunuz. Hem de ciddi ciddi inanıyorsunuz.
Sizi sadece okumak bile yıprattı beni.
Evet o ödüyo ama bana yapılmış bi hakaret sayıyorum kendimi kullanılmış basamak olarak kullanılmış hissediyorum bu arada gerçekten sesli güldüm yaniAra de ki " bu evi biri terkedecekse o benimdir , ayıp ettin ritüelimi bozdun"
Krediyi zaten adam ödüyormuş , neyini başına kalktığınızı da çözemedim.
Uyy aha!!minnet duyacak o keşke o güne dönsem keşke o şirketi açmasam dımdızlak ortadaydı hayvan
Üstteki arkadaşın söylediğine katılıyorum bence de siz köpek besleyin zira bu şartlar altında yanınızda insan olan birinin kalması pek mümkün görünmüyor. Zaten esinize hayvan diye hitap ediyorsunuz hayvan besleyin de hitaplariniz yerini bulsun
Cok kotu seyler yasamissiniz siz bence. Cunku bir kadin kolay kolay boyle bir ortamda kocasina agiz dolusu hakaret etmez.Ya yaşadıklarımın sadece bi kısmı o yüzden ben suçlu olmuş oldum ben suçlu diilim o beni haketmiyor ama devam edersem de davranışlarımı törpülerim
Neyi kötü gorcek anlamadım adamı borcuyla kabul etmiş evlendiğinde para ayrımı olmuyor ya siz bence evliliğe hazır değilmissiniz ki niye evlendiniz gerçekten adama kredi çektiniz diye adamın sahibi gibi davranmayın Ya aynı durumda siz olsanız napcaktiniz kocan deseydi seni insan yaptım senin borcunu ödedim kredi cektim ne yapardin cok merak ediyorum evlilik bu değil arkadaşım kimse kimsenin sahibi değil tasma takip dolastirmiyoruz biz normal insanlar kocamızı borcuyla harciyla iyisiyle kötüsüyle kabul ediyoruz nedir bu ya hala kendini savunuyorsun yapmış olabilirsin eyvallah ama bu adamı resmen köle yapmak istiyorsun gel de gelsin git de gitsin laf soyle sussun sen terket o gitmesin ne bu yaSakin sakin lütfen peki eşin için kredi çektin bide eski sevgilisine ödüyosun kendinden bi acayiptik kocanın sana bu yaptığını kötü bir davranış olarak görmüyo musun
Haketmiyosa boşan ama sen borç bana kalcak.diye bosanamiyosunYa yaşadıklarımın sadece bi kısmı o yüzden ben suçlu olmuş oldum ben suçlu diilim o beni haketmiyor ama devam edersem de davranışlarımı törpülerim
Neyi kötü gorcek anlamadım adamı borcuyla kabul etmiş evlendiğinde para ayrımı olmuyor ya siz bence evliliğe hazır değilmissiniz ki niye evlendiniz gerçekten adama kredi çektiniz diye adamın sahibi gibi davranmayın Ya aynı durumda siz olsanız napcaktiniz kocan deseydi seni insan yaptım senin borcunu ödedim kredi cektim ne yapardin cok merak ediyorum evlilik bu değil arkadaşım kimse kimsenin sahibi değil tasma takip dolastirmiyoruz biz normal insanlar kocamızı borcuyla harciyla iyisiyle kötüsüyle kabul ediyoruz nedir bu ya hala kendini savunuyorsun yapmış olabilirsin eyvallah ama bu adamı resmen köle yapmak istiyorsun gel de gelsin git de gitsin laf soyle sussun sen terket o gitmesin ne bu ya[/QUOTEbu adamı haklı çıkarttığınıza inanamıyorum o adam pazarlıklı bi adam
Bırakır hepsini vicdanı Yok umurunda olmaz kendide keyfini sürer yalnızda yaşayamaz acil bi kadın bulur bu eve getirir yaniHaketmiyosa boşan ama sen borç bana kalcak.diye bosanamiyosun
OhoooÖzür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
sürmüyo işte patlak verdi ben bıraktım o başladıSürekli ev terketmekle nasıl bir evlilik sürdürebiliyorsunuz?
Sesli güldüm arkadaşım. Kimse boğazınıza çöküp zorla borca sokmamış sizi. Eşiniz için kredi çekmişsiniz sonra da sürekli adama "ben olmasam hiçtin, sen beni adam ettim" tribi yapmışsınız.
Adam bıkınca (veya akıllanınca) mağdur oldum edebiyatı yapıyorsunuz.
Bir mesajınızda "ona alkol yasaktı" diyorsunuz, siz bu adamın sahibi misiniz, yasak koymak nasıl bir şey ya?
Öyle bir dünya yok, minnet duyacak nasıl bir söylem?
Eşimin eski evliliğinden kalan 100 binden fazla borcu vardı. Hala ödüyoruz. Ben de sağlam miktarlarda kredi çektim, şimdi eşim bana minnet mi etsin? Ne kadar ayıp, ne kadar basit ve ucuz hesaplar bunlar.
Köpek besleseydiniz siz? Tasmasını da kısa tutardınız, başınız ağrımazdı.
Bu nedir, boğuldum yazdıklarınızdan.
Asla sizin gibi bir eşim olmasını istemezdim.
Resmen adamı satın aldığınıza inanıyorsunuz. Hem de ciddi ciddi inanıyorsunuz.
Sizi sadece okumak bile yıprattı beni.
Kırmızı renklendirdiğim kısmı anlamadım.Sakin sakin lütfen peki eşin için kredi çektin bide eski sevgilisine ödüyosun kendinden bi acayiptik kocanın sana bu yaptığını kötü bir davranış olarak görmüyo musun
Bırakır hepsini vicdanı Yok umurunda olmaz kendide keyfini sürer yalnızda yaşayamaz acil bi kadın bulur bu eve getirir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?