Kocam ilk defa evi terketti...!

Hakikaten ciddi misiniz ya burada madur olanın ben olduğumu göremiyo musunuz

Sesli güldüm arkadaşım. Kimse boğazınıza çöküp zorla borca sokmamış sizi. Eşiniz için kredi çekmişsiniz sonra da sürekli adama "ben olmasam hiçtin, sen beni adam ettim" tribi yapmışsınız.

Adam bıkınca (veya akıllanınca) mağdur oldum edebiyatı yapıyorsunuz.

Bir mesajınızda "ona alkol yasaktı" diyorsunuz, siz bu adamın sahibi misiniz, yasak koymak nasıl bir şey ya?

öyle bi dünya Yok minnet duyacak o keşke o güne dönsem keşke o şirketi açmasam dımdızlak ortadaydı hayvan

Öyle bir dünya yok, minnet duyacak nasıl bir söylem?

Eşimin eski evliliğinden kalan 100 binden fazla borcu vardı. Hala ödüyoruz. Ben de sağlam miktarlarda kredi çektim, şimdi eşim bana minnet mi etsin? Ne kadar ayıp, ne kadar basit ve ucuz hesaplar bunlar.

Köpek besleseydiniz siz? Tasmasını da kısa tutardınız, başınız ağrımazdı.

Bu nedir, boğuldum yazdıklarınızdan.

Asla sizin gibi bir eşim olmasını istemezdim.

Resmen adamı satın aldığınıza inanıyorsunuz. Hem de ciddi ciddi inanıyorsunuz.

Sizi sadece okumak bile yıprattı beni.

İş için olduğuna eminmisin?
İş için değil zaten iş sesi ve onların köyüne gitti eğlendi geldi böyle yalan söyleyip gezemezdi o adamı yanına yandaş ediyo o adamda buna destek veriyo iki kafadar geziyorlar benim eşim bozuk ama napcan o arkadaş ettiği insanı kimse sevmiyor hiç kimseden iyi diye duymadım

Üstteki arkadaşın söylediğine katılıyorum bence de siz köpek besleyin zira bu şartlar altında yanınızda insan olan birinin kalması pek mümkün görünmüyor. Zaten esinize hayvan diye hitap ediyorsunuz hayvan besleyin de hitaplariniz yerini bulsun

Ara de ki " bu evi biri terkedecekse o benimdir , ayıp ettin ritüelimi bozdun"

Krediyi zaten adam ödüyormuş , neyini başına kalktığınızı da çözemedim.

Sakin sakin lütfen peki eşin için kredi çektin bide eski sevgilisine ödüyosun kendinden bi acayiptik kocanın sana bu yaptığını kötü bir davranış olarak görmüyo musun

Ara de ki " bu evi biri terkedecekse o benimdir , ayıp ettin ritüelimi bozdun"

Krediyi zaten adam ödüyormuş , neyini başına kalktığınızı da çözemedim.
Evet o ödüyo ama bana yapılmış bi hakaret sayıyorum kendimi kullanılmış basamak olarak kullanılmış hissediyorum bu arada gerçekten sesli güldüm yani

Ya yaşadıklarımın sadece bi kısmı o yüzden ben suçlu olmuş oldum ben suçlu diilim o beni haketmiyor ama devam edersem de davranışlarımı törpülerim

Ya yaşadıklarımın sadece bi kısmı o yüzden ben suçlu olmuş oldum ben suçlu diilim o beni haketmiyor ama devam edersem de davranışlarımı törpülerim
Cok kotu seyler yasamissiniz siz bence. Cunku bir kadin kolay kolay boyle bir ortamda kocasina agiz dolusu hakaret etmez.

Sakin sakin lütfen peki eşin için kredi çektin bide eski sevgilisine ödüyosun kendinden bi acayiptik kocanın sana bu yaptığını kötü bir davranış olarak görmüyo musun
Neyi kötü gorcek anlamadım adamı borcuyla kabul etmiş evlendiğinde para ayrımı olmuyor ya siz bence evliliğe hazır değilmissiniz ki niye evlendiniz gerçekten adama kredi çektiniz diye adamın sahibi gibi davranmayın Ya aynı durumda siz olsanız napcaktiniz kocan deseydi seni insan yaptım senin borcunu ödedim kredi cektim ne yapardin cok merak ediyorum evlilik bu değil arkadaşım kimse kimsenin sahibi değil tasma takip dolastirmiyoruz biz normal insanlar kocamızı borcuyla harciyla iyisiyle kötüsüyle kabul ediyoruz nedir bu ya hala kendini savunuyorsun yapmış olabilirsin eyvallah ama bu adamı resmen köle yapmak istiyorsun gel de gelsin git de gitsin laf soyle sussun sen terket o gitmesin ne bu ya

Haketmiyosa boşan ama sen borç bana kalcak.diye bosanamiyosun

Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
Ohooo
Zorla mı aldı elinizden, vermeseydiniz.
Böyle karı koca ilişkisi olmaz kusura bakmayın

ben sizi anlıyorum da merak ettiğim konu siz çalışıyormusunuz? eve katkınız var mı?

neden kredileri eşiniz çekmedi?

peki bu duruma hiç bozulmuyormusunuz? kavgada falan söylemiyormuusnuz? ben dayanamazdım heralde

Kırmızı renklendirdiğim kısmı anlamadım.

Eski sevgilisine değil, eski karısına yaptıklarını ödüyorum. Hanımefendi memnun edilmesi zor bir insanmış, benim iyi niyetli kocacım da iyi geçinebilmek, evliliği sürdürebilmek için bütün istediklerine evet demiş. Nihayetinde ne olmuş biliyor musunuz?

Maymun gözünü açmış. Sonra da en kısa sürede boşanmış zararın neresinden dönsem kardır fikriyle.

Kocamın bana bir şey yaptığı yok ki üstelik? Borcunu harcını saklamış bir insan da değil. Bilerek kabul ettim. Hatta bu konuda düşünecek olursam iyi ki de katlanmamış da boşanmış derim; tüm borcuyla harcıyla her şeyiyle kabul ettim ve mükemmel bir evliliğim var. Günün birinde bu borca neden olan eski eşiyle karşılaşsam o kadar geçimsiz bir insan olup bu kadar harika bir adamı elinden kaçırdığı için teşekkür ederim.

Onun o kendini bilmezliği, benim bugünkü mutluluğumun vesilesidir çünkü.

Ha benim bu yaptığıma karşılık eşim evi terk edebilir mi? Evet elbette edebilir. Ama bu beni mağdur kişi yapmaz. Ben gayet bilinçli ve istekli bir şekilde girdim bu işe. "Tanıyamamışım" der geçer, borç benim borcumdur, öder bitiririm.

Dükkanı falan her şeyi devralın üstünüze. Sonra da adamı boşayın. Yazık üzüldüm eşinize, bu nedir ya köleniz mi, kapatmanız mı bu adam sizin?

Madem o kadar aç sefildi, ahlaksızdı, hayvandı; almasaydınız, zorla mı evlendirdiler? Size parmağınızda oynatacak birisi lazımmış, "ben bunu iyi ezerim" deyip evlenmişsiniz. Yemeyin bizi burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…