- 10 Mayıs 2016
- 1.134
- 1.431
- 53
- Konu Sahibi Kar melegi
-
Siz bunu basta bile bile kabul ettiniz kendiniz yaptiniz kimse sizim bogaziniza bicak dayamadi kredi cekiceksin diye. Ayyas adami da basta kabul etmissin simdi kalkip bunlari bunlari yaptim diye yuzune vuramazsin adaminÖzür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
Kimse kimsenin kölesi değil . Durumu şartları yaşantısı ne olursa olsun herkes kendinden mesul . Olmuyorsa olmuyordur zorlamanın anlamı yok . Umarım geri dönmez ikinizde kendi hayatınıza bakarsınız . Çünkü ne saygı ne sevgi kalmış sırf borç için de birlikte yaşamaya mecbur kalmak mantıksız .Öyle dayanılmaz bir noktaya getiriyoki beni bazen çığlık çığlığa kalıyodum atlattım düşünün ne kadar etkileniyorum evimdeki tüm tabak bardak ne varsa hepsini kırdım yenisini aldı
Hayır sadece evlenip boşandığını biliyodum diğerleri sonra birlikte yaşadıkça çıktı ortaya hatta borç taktığı adam borcu ödemeyince bana ulaşıp vakti zamanında bana bir pavyon kadınını getirip nişanlım diye tanıştırdı dedi daha neler neler anlatsam roman olurSiz bunu basta bile bile kabul ettiniz kendiniz yaptiniz kimse sizim bogaziniza bicak dayamadi kredi cekiceksin diye. Ayyas adami da basta kabul etmissin simdi kalkip bunlari bunlari yaptim diye yuzune vuramazsin adamin
Sırf borç diil duygularımda var ne kadar ölmüş olsadaKimse kimsenin kölesi değil . Durumu şartları yaşantısı ne olursa olsun herkes kendinden mesul . Olmuyorsa olmuyordur zorlamanın anlamı yok . Umarım geri dönmez ikinizde kendi hayatınıza bakarsınız . Çünkü ne saygı ne sevgi kalmış sırf borç için de birlikte yaşamaya mecbur kalmak mantıksız .
Yani gezip gönlünü eğlendirip gelecekGelir canım mecbur gelecek bir daha da ne sen gitsin ne de o
O normal bir insan diil haftasonu gezmek için zaten gelmeyecek özür dilesemde ayrıca özür dilersem kendini haklı görüp iyice üste çıkacak ve her canı sıkıldığında çıkıp gidecekO ne öyle çocuk gibi her defasında ben giderdimde arkamdan gelir yalvarir hediyeler alır bilmem neler
Hic kimse kimsenin kölesi değil
Kusura bakmayın ama çok şımarık yetiştirilmişsiniz
Biraz büyüyüp evlenseydiniz ikinizde
Eşiniz aynı şekilde sizin başınıza kalksaydi bu hoşunuza gidermiydi
Kim hataliysa özür dilemeli
Özür dilemek erdemlik tir küçük düşmek değil
Muhakkak vardır ama böyle giderse o da kalmayacak kendinizi daha fazla yipratmamak adına bu sadece benim görüşüm tabiki takdir sizinSırf borç diil duygularımda var ne kadar ölmüş olsada
Açmaz açsada tersler çünkü haftasonu için plan yapmıştır çoktan şuan nerede kiminle olduğumun önemi Yok düşün önceden duramazdı çatlardı nerede olduğumu öğrenmek için şimdi o yanındaki adam onu yönlendiriyor başka şeylere yönlendiriyor haftasonu onunla gezmeden gelmezArassna
Helal olsun diyorum başka bişey demiyorum bi cevap anca bu kadar güzel olurduKırmızı renklendirdiğim kısmı anlamadım.
Eski sevgilisine değil, eski karısına yaptıklarını ödüyorum. Hanımefendi memnun edilmesi zor bir insanmış, benim iyi niyetli kocacım da iyi geçinebilmek, evliliği sürdürebilmek için bütün istediklerine evet demiş. Nihayetinde ne olmuş biliyor musunuz?
Maymun gözünü açmış. Sonra da en kısa sürede boşanmış zararın neresinden dönsem kardır fikriyle.
Kocamın bana bir şey yaptığı yok ki üstelik? Borcunu harcını saklamış bir insan da değil. Bilerek kabul ettim. Hatta bu konuda düşünecek olursam iyi ki de katlanmamış da boşanmış derim; tüm borcuyla harcıyla her şeyiyle kabul ettim ve mükemmel bir evliliğim var. Günün birinde bu borca neden olan eski eşiyle karşılaşsam o kadar geçimsiz bir insan olup bu kadar harika bir adamı elinden kaçırdığı için teşekkür ederim.
Onun o kendini bilmezliği, benim bugünkü mutluluğumun vesilesidir çünkü.
Ha benim bu yaptığıma karşılık eşim evi terk edebilir mi? Evet elbette edebilir. Ama bu beni mağdur kişi yapmaz. Ben gayet bilinçli ve istekli bir şekilde girdim bu işe. "Tanıyamamışım" der geçer, borç benim borcumdur, öder bitiririm.
Dükkanı falan her şeyi devralın üstünüze. Sonra da adamı boşayın. Yazık üzüldüm eşinize, bu nedir ya köleniz mi, kapatmanız mı bu adam sizin?
Madem o kadar aç sefildi, ahlaksızdı, hayvandı; almasaydınız, zorla mı evlendirdiler? Size parmağınızda oynatacak birisi lazımmış, "ben bunu iyi ezerim" deyip evlenmişsiniz. Yemeyin bizi burada.
Ee niye o zaman o güzel cevabı kendin yazmadın da başkasını tebrik ediyosun biraz kitap oku bence yada kopyala yapıştır yapsaydın yada karakteri tebrik etsen daha doğru olurduHelal olsun diyorum başka bişey demiyorum bi cevap anca bu kadar güzel olurdu
Bak güzelim canım biz adamı haklı çıkarmıyoruz sende bunu anlamiyosun senin üslubun yanlış farklı yerde farklı tepkiler veriyosun belli diyoruzki tamam bu adam sana kredi çektirdi borca soktu ama çalışıp oduyormus çalışmasa ödemese yada yese parayı tamam gene ama sen sadece para kısmına aracı olmuşsun ve bunu her seferinde adamın yüzüne yüzüne vuruyorsun bizimde onu haklı görmemiz burdan bu adam içkici ayyaş çift kişilikli nerde napcagi belli değil ama sende az değilsin be güzelim her tartışmada evi terket onada bunu yapma fırsatı ver sonra ben vazgeçtim o nasil yapar de şuanda o seni cezalandiriyo senin ona yaptığın gibi ışte bu kadar sonuç pişmansan hata yaptım diyosan arayıp cagircaksin konuşacaksın ve alcaksın kocanı tedavinize devam edeceksiniz yok dersen arayamam boşan o zaman dicek başka bişey bırakmıyorsun adamı köleleştirmek istiyorsunBırakır hepsini vicdanı Yok umurunda olmaz kendide keyfini sürer yalnızda yaşayamaz acil bi kadın bulur bu eve getirir yani
Ben arkadaşın düşüncesini beğendim kocasına bakış acısını beğendim senle bi alakası yok o yüzden bu polemiğe gerek yokEe niye o zaman o güzel cevabı kendin yazmadın da başkasını tebrik ediyosun biraz kitap oku bence yada kopyala yapıştır yapsaydın yada karakteri tebrik etsen daha doğru olurdu
Haklısın bişi diyemiyorum ben kredi meselesini hiç bu açıdan düşünmedim bana sürekli bu şekilde empoze edildi artık kredi konusunda yumuşadım konuşmalarımızdan sonra kendimi kullanılmış diilde daha ferah hissediyorum sonuçta bu adam sevmiyor olsa işini kurdum evini kurdum hadi artık lafların ağır geliyo güle güle diyebilirdi ama hiç bi zaman böyle bişi olmadı daha ılımlıyım sanki şuanBak güzelim canım biz adamı haklı çıkarmıyoruz sende bunu anlamiyosun senin üslubun yanlış farklı yerde farklı tepkiler veriyosun belli diyoruzki tamam bu adam sana kredi çektirdi borca soktu ama çalışıp oduyormus çalışmasa ödemese yada yese parayı tamam gene ama sen sadece para kısmına aracı olmuşsun ve bunu her seferinde adamın yüzüne yüzüne vuruyorsun bizimde onu haklı görmemiz burdan bu adam içkici ayyaş çift kişilikli nerde napcagi belli değil ama sende az değilsin be güzelim her tartışmada evi terket onada bunu yapma fırsatı ver sonra ben vazgeçtim o nasil yapar de şuanda o seni cezalandiriyo senin ona yaptığın gibi ışte bu kadar sonuç pişmansan hata yaptım diyosan arayıp cagircaksin konuşacaksın ve alcaksın kocanı tedavinize devam edeceksiniz yok dersen arayamam boşan o zaman dicek başka bişey bırakmıyorsun adamı köleleştirmek istiyorsun
Senin tek suçun ailen seni dolduruyo sende bi güzel doluyorsun kusura bakma aileme kocanı seviyorsam asla ezdirmem laf ettirmem sınırını koymayı bileceksin evlilik iki kişilik yaşanıyor aileleri işin içine katma onlar bişey dediğinde kocam borcunu ödüyor çektiysem kötümü yaptım demeyi bileceksin dolduruşa gelme beş yıllık evliyim 27 yaşındayım daha birgün anneme babama laf ettirmedim kocama ve asla evden çıkıp gitmedim herkesin evinde olur kavga gürültü sadece idare etmeyi bileceksinHaklısın bişi diyemiyorum ben kredi meselesini hiç bu açıdan düşünmedim bana sürekli bu şekilde empoze edildi artık kredi konusunda yumuşadım konuşmalarımızdan sonra kendimi kullanılmış diilde daha ferah hissediyorum sonuçta bu adam sevmiyor olsa işini kurdum evini kurdum hadi artık lafların ağır geliyo güle güle diyebilirdi ama hiç bi zaman böyle bişi olmadı daha ılımlıyım sanki şuan
Vuuuu feci damarına basmissin ama .her seferinde yaptıklarını böyle yuzune vurursan bu gidişlerin sonu olmayacağı gibi geri dönüşü de olmayabilir. Borclarinla kalırsın ortada .insafliysa öderHatam yokki sadece sırtım ağrıyo dedim ve beni duymamış oralı olmadı bende sana yaptığım iyilikler için pişmanım dedim şirketi kredi çekip ben açtım eşyaları kredi çekip ben aldım o ödüyo ama üzerime kayıtlı bi ton borç var ve bana dediği şu oldu dırdırından bıktım senin yüzünden sigarayı almayı unuttum ve kapıyı çarptı gitti aşağılık
Yaaaa sorma bacım insaf fışkırıyor bi bakmışsın insaflı bi bakmışsın vicdansız bana karşı son günlerde hep vicdansızVuuuu feci damarına basmissin ama .her seferinde yaptıklarını böyle yuzune vurursan bu gidişlerin sonu olmayacağı gibi geri dönüşü de olmayabilir. Borclarinla kalırsın orda .insafliysa öder
Bende böyle düşünüyorum ben gittiğimde yerim belliydi kontrol ediyordu hep onun nerede olduğu belli değil ne yaptığı belli değil böyle başına buyruk davranmasıda hoşuma gitmiyo o benim kadar düşünmüyo ben evden gittiğimde de zaten birkaç gün geziyo içiyo sonra geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?