Kocam ilk defa evi terketti...!

Zamanında birbirinize güvenip kredi cekmişsiniz. Demek ki güvenmek için sebepleriniz var. Yani sizin deyiminizle eşiniz 'aşağılık ve paçoz ' olduğu kadar olumlu başka özelliklere sahip var.

Bence bu evliliğiniz için iyi bir test olmuş. Belki acı bir gerçekle yüzleşeceksiniz. Belki yeniden güvenmeye karar vereceksiniz.
Eşiniz geçmişte iyi bir insan değilmiş bakalım hala aynı mi?

Niçin bu kadar sinirli olduğunuzu anlıyorum zamanında ben de sıfır olan birini ' Adam' edip ardından ben zarar görmüştüm. Bu size ihanet gibi geliyor.Verdiğiniz emekleri, sevginizi, güveninizi, yaşadıklarınızı direkt siliyor.

O nedenle böyle elinizde sopa ile beklemeyin. Yüzleşmek için bekleyin. Yani kendi hayatınızı düşünüp mantıklı ve objektif bir karar vermek için ön yargılarınızdan uzaklasmalisiniz.. gelişmeleri yazarsınız: )

Psikoloğa gittik evi terketmemem gerektiğini söyledi ben bıraktım bu seferde o gitti kendisi geri gelmezse aramam ben

Peki şimdi ne yapıcam eve geleceğini sanmıyorum gelsede evi terkettiğimi düşünüp gelir ışığı görünce geri gider

arayın gelsin oturup konuşun . özür dileyin sürekli bu konuyu gündeme getirdiğiniz için kendinizi törpülemeye çalışacağınızı söyleyin eminim onunda söyleyecekleri vardır . şu tartışma sonrası evi terketme işini ortadan kaldırın mutlaka.. sizden bir adım gördüğünde onunda atacağından eminim..

Tabiki yazarım beni anlamanızada çok sevindim kendime biraz daha hakim olmalıyım sabır beklemek benim için zor şeyler ama sabredicem bekliycem bide ailem yakın neredeyse hergün görüşürüz onlara nasıl duyurmuycam bilmiyorum

Arayamam hatta eve almayı düşünmüyodum yalvarsın eve girmek için diyodum ama sonra neyse dedim

Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
Yaptığın şeyleri her zaman böyle mi ifade edersin?

Kusura bakma ama ben de evi terk ederdim.

Valla adam iş için dedi o arkadaşının köyüne gidip resmen bir gece tatil yaptı sürekli görüntülü konuşurduk onuda oradan biliyorum döndüğünde ilk işim o adamı işten çıkartmak olacak o adamla görüştü bozulmaya başladı o buna akıl veriyo sanki kendinde çok var ya bu safında parasını yiyo bu farkında diil

Yaptığın şeyleri her zaman böyle mi ifade edersin?

Kusura bakma ama ben de evi terk ederdim.
Evet çünkü söylemediğim zaman unutuyo bence minnet duygusunu yitiriyor ama artık ağzıma atmıycam bu konuda herkes hemfikir demekki öyle olmuyo

diyecek kelime bulamadım .
Eşinize degil .size !!

Aslında o söylediğime gelen bi adam grurumu kırıp belkide bu şekilde konuşup o arkadaşınızda işine son ver ve görüşme desem belki hallolur ama geri adım atmak istemiyorum bu evde bu geceyi nasıl sabah ettim ben biliyorum

7 yıllık evliyim hiiiççç evi terk etmedim.çokta büyük kavgalarımız sıkıntılarımız oldu.eşimede söyledim eğer gidersem dönmem.

diyecek kelime bulamadım .
Eşinize degil .size !!
Öyle mi diyosun ama para benden düzeltmek benden olunca haliyle minnet bekliyorum herşeye hakim olmak istiyorum yapmıycam bunu yapmıycam biz çok büyük bi trafik kazası geçirdik kolu kafası parçalandı bana bişi olmadı sadece birkaç morluk öyleyken hiç yatmadı hep peşimde dolanıp iyi misin çirkin oldum beni bırakacak mısın dedi onu diyen adam evi terketti

Böyle sorunlarınız çözülmez ama burda hatalı olan sizsiniz ve geri adım atması gereken de sizsiniz.
Bir şeye kızdığınızda, alındığınızda evi terk ederek değil, ya da başına kakarak değil, konuşarak kırıldığınız şeyi anlatarak çözmeyi deneyin.
Bakın adam sizden yüz bulmuş o da evi terk etmiş.
Arayın şimdi konuşun halledin ve bir daha evi terk etmeme kuralı koyun birbirinize.

7 yıllık evliyim hiiiççç evi terk etmedim.çokta büyük kavgalarımız sıkıntılarımız oldu.eşimede söyledim eğer gidersem dönmem.
Geldiğinde konuştuğumuzda bunu söylüycem ben evi terketmedim gidersem bir daha geri dönmem evi terketme olayını bitirelim diye konuşucam tabi o an sinirlerim gelmezse peki eşinle arada monotona bağlayıp senden sıkıldığını düşündün mü hiç

Bekliycem sessiz kalıcam şuan resmen dönerse senindiri uyguluyorum evet şuan arkadaşındaysa akıl alarak ona yaptıklarımı uyguluyo bende hiç kinci değil diyodum içinde biriktirmiş hala tanıyamamışım

Buyuk gecmis /gitmis olsun.
olsun da
Ömerseyfettin "diyet" hikayesini okumuş muydunuz ? ...bana onu animsattiniz .yapmayın...

uyyy sırtım ağrıyor dediğini duymadığım için bana eşim bunları saysa ben de giderim ya

hem de gidecek yerim olmamasına ve çocuğum olmasına rağmen

sana yaptığım iyilikler diye başlanmaz evlilikte en fazla fedakarlıklarım denir

adama bir de aşağılık demişsiniz

bence bu evliliği sürdürmenizde bir anlam kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…