- 31 Ocak 2017
- 145
- 35
- 13
- Konu Sahibi Kar melegi
-
Eeee şimdik napcaz ben hatamı anladım artık gitmiyorumSen sürekli terk etmissin adam da napsin söğüdü yapmasaydin bunlari
Kusura bakmayın en nefret ettiğim şey yapılan şeylerin yüze vurulması adam duymadı diye demediğiniz kalmamış kim olsa giderdi ki siz evlisiniz senin borcun benim borcum senin paran benim param mi var yaHatam yokki sadece sırtım ağrıyo dedim ve beni duymamış oralı olmadı bende sana yaptığım iyilikler için pişmanım dedim şirketi kredi çekip ben açtım eşyaları kredi çekip ben aldım o ödüyo ama üzerime kayıtlı bi ton borç var ve bana dediği şu oldu dırdırından bıktım senin yüzünden sigarayı almayı unuttum ve kapıyı çarptı gitti aşağılık
Evlilik baştan siki tutunur adamin kimsesi yokmus resmen ezmeye calismissin. Adam da yalvara yalvara geri döndürmüş sürekli olmasi tabiki hata. Simdi sen adami yalvar. O senin hatani anlasin diye terketti. Sogudu bu işlerden. Kocani hep güler yüzlü iyilikle karsila. O zaman adam sevgiyi hissedecektirEeee şimdik napcaz ben hatamı anladım artık gitmiyorum
Benimde aynen öyle nefret ettiğim sey. Çoğu konularda borç için aciliyor benim param senin paranyla borç yapinca ah nolucak halim diyor bi eşiyle konusun sorunları bi cozsun. Daha çözmeden gelip bu konuyu aciyolar imdaat ne yapmam lazim diye daha konuşmadan.. Sanirim çekiniyo. Düşünün öyle sorunu cozsun cozemedikce öyle acsin konuyu öyle degilmi??Kusura bakmayın en nefret ettiğim şey yapılan şeylerin yüze vurulması adam duymadı diye demediğiniz kalmamış kim olsa giderdi ki siz evlisiniz senin borcun benim borcum senin paran benim param mi var ya
verilen emek ve karşılık bu o yüzden sinirliyim adam duymadı diye bişi yok hepsini yüzünede söylüyorum zatenKusura bakmayın en nefret ettiğim şey yapılan şeylerin yüze vurulması adam duymadı diye demediğiniz kalmamış kim olsa giderdi ki siz evlisiniz senin borcun benim borcum senin paran benim param mi var ya
Peki ben şimdi onu ararsam o bunu tekrarlamasın sonra yine bide haftasonu gezmek için hiç gelmeyedebilir arasam bile haftasonunu gezerek geçirirse bitiririmEvlilik baştan siki tutunur adamin kimsesi yokmus resmen ezmeye calismissin. Adam da yalvara yalvara geri döndürmüş sürekli olmasi tabiki hata. Simdi sen adami yalvar. O senin hatani anlasin diye terketti. Sogudu bu işlerden. Kocani hep güler yüzlü iyilikle karsila. O zaman adam sevgiyi hissedecektir
Peki ben şimdi onu ararsam o bunu tekrarlamasın sonra yine bide haftasonu gezmek için hiç gelmeyedebilir arasam bile haftasonunu gezerek geçirirse bitiririmEvlilik baştan siki tutunur adamin kimsesi yokmus resmen ezmeye calismissin. Adam da yalvara yalvara geri döndürmüş sürekli olmasi tabiki hata. Simdi sen adami yalvar. O senin hatani anlasin diye terketti. Sogudu bu işlerden. Kocani hep güler yüzlü iyilikle karsila. O zaman adam sevgiyi hissedecektir
Sirtim agriyo dediginizi duymadi diye yaptiklarinizi adamin basina kakmisiniz daha buyuk biseyde kimbilir neler soyluyosunuz simdiye kadar sizi surekli getirmis sizede buna istinaden simarip iyice abartmisiniz adamda hakli olarak kafa dinlemeye gitmis simdi boyle korkuyla beklersinizHatam yokki sadece sırtım ağrıyo dedim ve beni duymamış oralı olmadı bende sana yaptığım iyilikler için pişmanım dedim şirketi kredi çekip ben açtım eşyaları kredi çekip ben aldım o ödüyo ama üzerime kayıtlı bi ton borç var ve bana dediği şu oldu dırdırından bıktım senin yüzünden sigarayı almayı unuttum ve kapıyı çarptı gitti aşağılık
Telde tatli dille yalvar olmazsa yapacak birşey yok. Başbaşa birşey yapin güzellikle.. Adamin gözü inşallah disarda olmasinPeki ben ş
Peki ben şimdi onu ararsam o bunu tekrarlamasın sonra yine bide haftasonu gezmek için hiç gelmeyedebilir arasam bile haftasonunu gezerek geçirirse bitiririm
Belki de haklısınız istediğim gibi biri olmadığı için böyle oldu bilmiyorum ya allah hayırlısını versinSirtim agriyo dediginizi duymadi diye yaptiklarinizi adamin basina kakmisiniz daha buyuk biseyde kimbilir neler soyluyosunuz simdiye kadar sizi surekli getirmis sizede buna istinaden simarip iyice abartmisiniz adamda hakli olarak kafa dinlemeye gitmis simdi boyle korkuyla beklersiniz
Simdi napcaz diyosunuz hala siz gittiginuzde esiniz ne yapiyosa sizde onu yapcaksiniz yalvarip yakarip hediye alip ozur diliceksinizEeee şimdik napcaz ben hatamı anladım artık gitmiyorum
Bide gözü dışarı kayarsa şahtı şahbaz olurTelde tatli dille yalvar olmazsa yapacak birşey yok. Başbaşa birşey yapin güzellikle.. Adamin gözü inşallah disarda olmasin
Ciddi misinSimdi napcaz diyosunuz hala siz gittiginuzde esiniz ne yapiyosa sizde onu yapcaksiniz yalvarip yakarip hediye alip ozur diliceksiniz
Ciddiydim ama diger yorumu okuduktan sonra vazgectim adami rahat birakin siz onu istemiyosunuz sizi terk ettigi icin gurur yapmisinizCiddi misin
Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
Evet grur yaptım bu evden çıkıp gitmiycekti akşama kadar beklerim sonra belki akşam ararım ama gelmez gelmez çoktan haftasonu için o salak arkadaşıyla plan yapmıştır o yüzden gerek Yok bende çıkıp haftasonu gezerim arkadaşımla akşam kaçta geldin diyen olmaz en azındanCiddiydim ama diger yorumu okuduktan sonra vazgectim adami rahat birakin siz onu istemiyosunuz sizi terk ettigi icin gurur yapmisiniz
Zaten herkes gıptayla bakıyo Harika bir evlilik bizi gören evlilik tazeliyor o kadar yani bu evliliği bu hale getiren berbatlaştıran o bıktım beNe kadar da güzel, ne kadar da hoş bir evlilik.
Bekle diyosun peki haftasonu gezip değerlendirip öyle döner dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?