Kocam ilk defa evi terketti...!

Kusura bakmayın en nefret ettiğim şey yapılan şeylerin yüze vurulması adam duymadı diye demediğiniz kalmamış kim olsa giderdi ki siz evlisiniz senin borcun benim borcum senin paran benim param mi var ya

Eeee şimdik napcaz ben hatamı anladım artık gitmiyorum
Evlilik baştan siki tutunur adamin kimsesi yokmus resmen ezmeye calismissin. Adam da yalvara yalvara geri döndürmüş sürekli olmasi tabiki hata. Simdi sen adami yalvar. O senin hatani anlasin diye terketti. Sogudu bu işlerden. Kocani hep güler yüzlü iyilikle karsila. O zaman adam sevgiyi hissedecektir

Kusura bakmayın en nefret ettiğim şey yapılan şeylerin yüze vurulması adam duymadı diye demediğiniz kalmamış kim olsa giderdi ki siz evlisiniz senin borcun benim borcum senin paran benim param mi var ya
Benimde aynen öyle nefret ettiğim sey. Çoğu konularda borç için aciliyor benim param senin paranyla borç yapinca ah nolucak halim diyor bi eşiyle konusun sorunları bi cozsun. Daha çözmeden gelip bu konuyu aciyolar imdaat ne yapmam lazim diye daha konuşmadan.. Sanirim çekiniyo. Düşünün öyle sorunu cozsun cozemedikce öyle acsin konuyu öyle degilmi??

Bu arada hepinizede hayırlı cumal
verilen emek ve karşılık bu o yüzden sinirliyim adam duymadı diye bişi yok hepsini yüzünede söylüyorum zaten

Peki ben ş
Peki ben şimdi onu ararsam o bunu tekrarlamasın sonra yine bide haftasonu gezmek için hiç gelmeyedebilir arasam bile haftasonunu gezerek geçirirse bitiririm

Peki ben ş
Peki ben şimdi onu ararsam o bunu tekrarlamasın sonra yine bide haftasonu gezmek için hiç gelmeyedebilir arasam bile haftasonunu gezerek geçirirse bitiririm

Sirtim agriyo dediginizi duymadi diye yaptiklarinizi adamin basina kakmisiniz daha buyuk biseyde kimbilir neler soyluyosunuz simdiye kadar sizi surekli getirmis sizede buna istinaden simarip iyice abartmisiniz adamda hakli olarak kafa dinlemeye gitmis simdi boyle korkuyla beklersiniz

Peki ben ş

Telde tatli dille yalvar olmazsa yapacak birşey yok. Başbaşa birşey yapin güzellikle.. Adamin gözü inşallah disarda olmasin

Belki de haklısınız istediğim gibi biri olmadığı için böyle oldu bilmiyorum ya allah hayırlısını versin

Ciddiydim ama diger yorumu okuduktan sonra vazgectim adami rahat birakin siz onu istemiyosunuz sizi terk ettigi icin gurur yapmisiniz
Evet grur yaptım bu evden çıkıp gitmiycekti akşama kadar beklerim sonra belki akşam ararım ama gelmez gelmez çoktan haftasonu için o salak arkadaşıyla plan yapmıştır o yüzden gerek Yok bende çıkıp haftasonu gezerim arkadaşımla akşam kaçta geldin diyen olmaz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…