- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi Kar melegi
-
Fazla naz aşık usandırır diye bir söz var, kinci olmakla ilgisi yok bunun, eş olmasa bile kim yapsa bir katlanırsın iki katlanırsın üçüncüde yetti be dersin. Eşin de muhtemelen şuan senin onu anlamanı bekliyor.Bekliycem sessiz kalıcam şuan resmen dönerse senindiri uyguluyorum evet şuan arkadaşındaysa akıl alarak ona yaptıklarımı uyguluyo bende hiç kinci değil diyodum içinde biriktirmiş hala tanıyamamışım
Aslında evet gidişlerimde yalvarmasıyla döndüm o salak arkadaşından akıl almazsa döner ama akıl alırsa bende olduğu gibi yalvarmamı bekler diye düşünüyorumbu nasıl evlilik genelde evden ben giderdim bu sefer o gider ne kadar saçma bir cümle.
insan kocasıyla ya da karısıyla tartışınca evden mi gider oyuncak mı bu?
merak etme sen gidişlerinde nasıl döndüysen o da döner
Bence ben terkettiğimdede o yine keyfine bakıyodu oturup üzüldüğünü kendini kahrettiğini ağladığını düşünmüyorumFazla naz aşık usandırır diye bir söz var, kinci olmakla ilgisi yok bunun, eş olmasa bile kim yapsa bir katlanırsın iki katlanırsın üçüncüde yetti be dersin. Eşin de muhtemelen şuan senin onu anlamanı bekliyor.
Sen onu terk ettiğinde o nasıl hissediyorsa, sen de onu hissediyorsun şuan.
Valla canım benden sıkıldığını hiççç düşünmedim.üstelik 11 yıldır hayatındayım.bende ondan sıkılmadım hiç.bence insan sevdiğinden sıkılmaz.evlilik öyle sevgililik gibi her an ekşınlı bişey değil malesef.tabiki çoğu zaman monoton.üstelik iki çocuğum var.istediğimiz zaman istediğimiz yere çıkamıyoruz.illa birileri olcak çocukları onlara bırakcaz filan.mesela geçen annem geldi yemeğe sinemaya gittik.arada oluyo böyle şeyler.ayrıca ben çoğu şeyi anneme söylemem bile üzülür diye.Geldiğinde konuştuğumuzda bunu söylüycem ben evi terketmedim gidersem bir daha geri dönmem evi terketme olayını bitirelim diye konuşucam tabi o an sinirlerim gelmezse peki eşinle arada monotona bağlayıp senden sıkıldığını düşündün mü hiç
Nasıl olsa geri gelecek diye düşünüyordu o zaman sen de öyle düşünüyor musun?Bence ben terkettiğimdede o yine keyfine bakıyodu oturup üzüldüğünü kendini kahrettiğini ağladığını düşünmüyorum
Öyle mi diyosun ama para benden düzeltmek benden olunca haliyle minnet bekliyorum herşeye hakim olmak istiyorum yapmıycam bunu yapmıycam biz çok büyük bi trafik kazası geçirdik kolu kafası parçalandı bana bişi olmadı sadece birkaç morluk öyleyken hiç yatmadı hep peşimde dolanıp iyi misin çirkin oldum beni bırakacak mısın dedi onu diyen adam evi terketti
Zaten geldiğinde böyle diyecek nasıl oluyomuş gördün mü nasılmış küstah hadsiz bu evlilikte bana çok yazık oldu çok ama ona bundan sonra samimiyetim Yok mesafeli davrancam sıkıldım bu evlilikten zarar gördüm omunda sıkıldığını düşünüyorum ama o karda ev kurdum iş kurdum haysiyetsizeEvi terketmek, artık evliliğe devam etmeyeceğiniz durumlarda kapıdan çıkıp bir daha da dönmemek şeklinde olabilir ancak. Siz her tartışmada evi terk ederek hem evi terk etmeyi normalleştirmiş hem de ne de olsa döneceğinizi bildiği için eşinizin gözünde önemsizleştirmişsiniz kendinizi ve sorunlarınızı. Adama ne söylerseniz alacağınız cevap; sen de hep gidiyordun ben bi kere gidince mi yanlış oldu olur. Bundan sonrasında her tartışmada evinizi bırakıp gitmek yerine, evinize ve ilişkinize sahip çıkıp sorunlarınızı çözmeyi deneyin.
Ben tek başına olsa döner diye düşünüyorum ama akıl aldığı salak bi çalışanı var ondan akıl alırsa gelmez dönmez hatta o adamın işine gelir para bu salaktan hergün içip gezerler ve haftasonu geldi haftasonunu içerek ve gezerek geçirmeden gelmez ben iyice deli olurum napıyımNasıl olsa geri gelecek diye düşünüyordu o zaman sen de öyle düşünüyor musun?
Bekliycem sessiz kalıcam şuan resmen dönerse senindiri uyguluyorum evet şuan arkadaşındaysa akıl alarak ona yaptıklarımı uyguluyo bende hiç kinci değil diyodum içinde biriktirmiş hala tanıyamamışım
Bi ara gittik psikoloğa iyi geldi aslında yine gitmek ve devam etmek lazımhala para diyorsunuz ama
neden sizin paranıza minnet etsin
evlilik ilişkisi bu, ticaret değil
gider ticaret yapar, girer bir patronun yanında çalışır
hiç olmazsa patron evi terk edip yalvarmasını beklemez
ya boşanın ya da acilen psikolog/aile terapisi kombo bir destek alın zaten paranız da var
Bilmeden yargılıyosun inş karşına böyle biri çıkmaz ve yaşadıklarımı yaşamak yaptıklarımı yapmak zorunda kalmazsınaklı başında birinden akıl alabilseydi hala sizinle evli olmazdı deyip konunuzdan çıkıyorum
Zaten geldiğinde böyle diyecek nasıl oluyomuş gördün mü nasılmış küstah hadsiz bu evlilikte bana çok yazık oldu çok ama ona bundan sonra samimiyetim Yok mesafeli davrancam sıkıldım bu evlilikten zarar gördüm omunda sıkıldığını düşünüyorum ama o karda ev kurdum iş kurdum haysiyetsize
Bence de artık bıkmış olabilirO beni beklemezdi gelip hediye alıp yalvarırdı ama böyle bekliycem bi yandanda benden sıkıldı mı acaba diyorum
Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
Yok artık ya bu kadar boğucu olduğumu düşünmüyorum döndüğünde bi daha ağzıma almıycam zatende şimdi bu zaten bana gittiğimde yalvarıyodu ya şimdi bu haftasonunu gezerek geçirirse ben deli olurum sence bi arayım mı yoksa zaten gezeceği varsa gelmem der ben napıyım yakusura bakma ama ben bile sıkıldım senden şu bir kaç sayfada.
paran batsın diyecem artık bu ne ya.
Doğru aslında deniycem haklısınız çoğu zaman öğüt verip yapması gerekenleri söylüyorumArka
Kötü bir hayatı olan bir adamla, bu kadar mantıklı hareket edip işyeri kuracak ön görüleriniz varken hiçbir özelliği olmayan bir adama neden siz böyle güzel bir hayat vaaddettiniz .?
Onu ona bu hayatı ben verdim cümlesini eşinizede kuruyorsanız kuvvetle muhtemel sizi annesi gibi görüyordur yani arkadaş dost eş olabilmek için siz vermiş olsanîz bile daha az konuşup daha çok yakın olmaya çalışmalısınız .
Şimdi ne yapmalıyım peki haftasonunu aylak aylak başkalarıyla gezerek geçirmesini istemiyorumBence de artık bıkmış olabilir
Yok artık ya bu kadar boğucu olduğumu düşünmüyorum döndüğünde bi daha ağzıma almıycam zatende şimdi bu zaten bana gittiğimde yalvarıyodu ya şimdi bu haftasonunu gezerek geçirirse ben deli olurum sence bi arayım mı yoksa zaten gezeceği varsa gelmem der ben napıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?