Kocam ilk defa evi terketti...!

Fazla naz aşık usandırır diye bir söz var, kinci olmakla ilgisi yok bunun, eş olmasa bile kim yapsa bir katlanırsın iki katlanırsın üçüncüde yetti be dersin. Eşin de muhtemelen şuan senin onu anlamanı bekliyor.
Sen onu terk ettiğinde o nasıl hissediyorsa, sen de onu hissediyorsun şuan.

Evi terketmek, artık evliliğe devam etmeyeceğiniz durumlarda kapıdan çıkıp bir daha da dönmemek şeklinde olabilir ancak. Siz her tartışmada evi terk ederek hem evi terk etmeyi normalleştirmiş hem de ne de olsa döneceğinizi bildiği için eşinizin gözünde önemsizleştirmişsiniz kendinizi ve sorunlarınızı. Adama ne söylerseniz alacağınız cevap; sen de hep gidiyordun ben bi kere gidince mi yanlış oldu olur. Bundan sonrasında her tartışmada evinizi bırakıp gitmek yerine, evinize ve ilişkinize sahip çıkıp sorunlarınızı çözmeyi deneyin.

Aslında evet gidişlerimde yalvarmasıyla döndüm o salak arkadaşından akıl almazsa döner ama akıl alırsa bende olduğu gibi yalvarmamı bekler diye düşünüyorum

Bence ben terkettiğimdede o yine keyfine bakıyodu oturup üzüldüğünü kendini kahrettiğini ağladığını düşünmüyorum

Valla canım benden sıkıldığını hiççç düşünmedim.üstelik 11 yıldır hayatındayım.bende ondan sıkılmadım hiç.bence insan sevdiğinden sıkılmaz.evlilik öyle sevgililik gibi her an ekşınlı bişey değil malesef.tabiki çoğu zaman monoton.üstelik iki çocuğum var.istediğimiz zaman istediğimiz yere çıkamıyoruz.illa birileri olcak çocukları onlara bırakcaz filan.mesela geçen annem geldi yemeğe sinemaya gittik.arada oluyo böyle şeyler.ayrıca ben çoğu şeyi anneme söylemem bile üzülür diye.

hala para diyorsunuz ama

neden sizin paranıza minnet etsin

evlilik ilişkisi bu, ticaret değil

gider ticaret yapar, girer bir patronun yanında çalışır

hiç olmazsa patron evi terk edip yalvarmasını beklemez

ya boşanın ya da acilen psikolog/aile terapisi kombo bir destek alın zaten paranız da var

Zaten geldiğinde böyle diyecek nasıl oluyomuş gördün mü nasılmış küstah hadsiz bu evlilikte bana çok yazık oldu çok ama ona bundan sonra samimiyetim Yok mesafeli davrancam sıkıldım bu evlilikten zarar gördüm omunda sıkıldığını düşünüyorum ama o karda ev kurdum iş kurdum haysiyetsize

Nasıl olsa geri gelecek diye düşünüyordu o zaman sen de öyle düşünüyor musun?
Ben tek başına olsa döner diye düşünüyorum ama akıl aldığı salak bi çalışanı var ondan akıl alırsa gelmez dönmez hatta o adamın işine gelir para bu salaktan hergün içip gezerler ve haftasonu geldi haftasonunu içerek ve gezerek geçirmeden gelmez ben iyice deli olurum napıyım

aklı başında birinden akıl alabilseydi hala sizinle evli olmazdı deyip konunuzdan çıkıyorum

Bi ara gittik psikoloğa iyi geldi aslında yine gitmek ve devam etmek lazım

aklı başında birinden akıl alabilseydi hala sizinle evli olmazdı deyip konunuzdan çıkıyorum
Bilmeden yargılıyosun inş karşına böyle biri çıkmaz ve yaşadıklarımı yaşamak yaptıklarımı yapmak zorunda kalmazsın

kusura bakma ama ben bile sıkıldım senden şu bir kaç sayfada.

paran batsın diyecem artık bu ne ya.

Arka
Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona

Kötü bir hayatı olan bir adamla, bu kadar mantıklı hareket edip işyeri kuracak ön görüleriniz varken hiçbir özelliği olmayan bir adama neden siz böyle güzel bir hayat vaaddettiniz .?
Onu ona bu hayatı ben verdim cümlesini eşinizede kuruyorsanız kuvvetle muhtemel sizi annesi gibi görüyordur yani arkadaş dost eş olabilmek için siz vermiş olsanîz bile daha az konuşup daha çok yakın olmaya çalışmalısınız .

kusura bakma ama ben bile sıkıldım senden şu bir kaç sayfada.

paran batsın diyecem artık bu ne ya.
Yok artık ya bu kadar boğucu olduğumu düşünmüyorum döndüğünde bi daha ağzıma almıycam zatende şimdi bu zaten bana gittiğimde yalvarıyodu ya şimdi bu haftasonunu gezerek geçirirse ben deli olurum sence bi arayım mı yoksa zaten gezeceği varsa gelmem der ben napıyım ya

Doğru aslında deniycem haklısınız çoğu zaman öğüt verip yapması gerekenleri söylüyorum

Bence tam birbirinize layıksınız. İlk başta değiştir kilitleri canı istediğin de dönemesin dicektim ama aşşağılık kocanız buna değmez. Yani şöyle düşünüyorum da bir insan kocasına aşşağılık karartersiz dicek duruma geliyosa neden hala evli kalır.

hahahahah deliricem

ara yalvar dönsün

dönünce de paranla döv onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…