- 31 Ocak 2017
- 145
- 35
- 13
- Konu Sahibi Kar melegi
-
Umarım bunu birgün anlarsın canım sonuçta başına gelmeden bilemezsin inş birgün kafandaki bu soru işaretinin cevabını öğrenirsin hemde derinden gayet samimi ve sahici bi cevap bulursun çünkü kelimelerle anlatılası bişi diilBence tam birbirinize layıksınız. İlk başta değiştir kilitleri canı istediğin de dönemesin dicektim ama aşşağılık kocanız buna değmez. Yani şöyle düşünüyorum da bir insan kocasına aşşağılık karartersiz dicek duruma geliyosa neden hala evli kalır.
Bilmeden yargılıyosun inş karşına böyle biri çıkmaz ve yaşadıklarımı yaşamak yaptıklarımı yapmak zorunda kalmazsın
Doğru aslında deniycem haklısınız çoğu zaman öğüt verip yapması gerekenleri söylüyorum
hahahahah deliricem
ara yalvar dönsün
dönünce de paranla döv onu
Tamam bu yaptığını yapıcam çünkü artık sıkıldık ben dahada çok sıkıldım peki şuan hafatasonunu gezerek geçirmesini istemiyorum sen olsan ne yapardınBu hatayı bende çok yaptim evliliğimin ilk 6 ayı ben böyle baskı kurup ögüt verdikce adam icine kapandı . Sonraki tartismalarimizda hic ogut vermedim sen herseyin en guzelini bilirsin aslinda hic boyle yapmazdin sen gibi seyler soyledim ama senin canin sagolsuna bagladim işi sımdi tartismiyoruz bile. Cunku ehlilesti beni arkadasi esi gibi goruyor beni karar mercii gibi gormuyor
Aynen arkadaşım o kadar güzel izah ettinki aynen öyle şirketi vergi vs gibi sorumluluklarınıda üzerime almamak için onun üzerine yaptım ve evdende çöp vermez çok karakterlidir kendisikurduğunuz evi de işi de alablirsiniz. yani tamamen eşinizin mi oldu onlar. alın üzerinize. bakın keyfinize madem.
sizi anlıyorum.eşinizin nankörlüğü sizi kızdırıyor.haliyle dırdır eden konumuna düşüyorsunuz.eminim hakediyordur. ama haksız olan siz oluyorsunuz.işte ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen misali sizinkisi. birde anladımki hiç kimse için fedakarlığa gerek yok.erkekler değer bilmiyor adı yapmasaydın oluyor
Doğru söylüyosun artık açmıycam zaten açmıyodum bu konuyu gidip biriyle konuşup doluyo ve gereksiz yere eski konuştuğum şeyleri önüme sürüp benimde fikirlerim var diyo biri aşılıyo onun laflarıyla geliyo bana lanet olasıumarım
ama aramızdaki 11 yaş farkı dikkate alarak tecrübelere kulak ver diyorum
evlilik para değildir
adliyeler kıçındaki donu sana ben aldım diye bağıran insanlar dolu
Ayy canım bu bedduan için çok teşekkür ederim. evet kocamla cok derinden sorunlar yaşadım 5 yıllık evliyim. evi terkeymişliğim de var. kendime asla yalvartmadım yalvarmasınıda beklemıyodum. kocamda evi terketti yalvarmadım da arkasından onun görmiceği yerlerden ona saydırmadımda. Sen bi öz eleştiri yap gel öyle konusalım olur mu ? Önce hayatın müşterek olduğunu öğren eşin kredileri kendi cekseydi eğer senin basına kaksaydı ağlak ağlak dert yanardın burda. Yani inceden bana beddua eden insan eşine neler etmez ki. Eşine hak vermemek ne mümkün !Umarım bunu birgün anlarsın canım sonuçta başına gelmeden bilemezsin inş birgün kafandaki bu soru işaretinin cevabını öğrenirsin hemde derinden gayet samimi ve sahici bi cevap bulursun çünkü kelimelerle anlatılası bişi diil
Tamam bu yaptığını yapıcam çünkü artık sıkıldık ben dahada çok sıkıldım peki şuan hafatasonunu gezerek geçirmesini istemiyorum sen olsan ne yapardın
Yapma canım benim ben sana temennide bulundum kimsenin kafasında soru işareti kalsın istemem hep iyi niyetimden kaybediyorum ayrıca eşimin duymayacağı bi yerden hiç bişi söylemem yüzüne güzel yada kötü şekilde daha şiddetlilerinide söyledim hemcinsim olarak böyle destek olman beni çok hoşnut ettiAyy canım bu bedduan için çok teşekkür ederim. evet kocamla cok derinden sorunlar yaşadım 5 yıllık evliyim. evi terkeymişliğim de var. kendime asla yalvartmadım yalvarmasınıda beklemıyodum. kocamda evi terketti yalvarmadım da arkasından onun görmiceği yerlerden ona saydırmadımda. Sen bi öz eleştiri yap gel öyle konusalım olur mu ? Önce hayatın müşterek olduğunu öğren eşin kredileri kendi cekseydi eğer senin basına kaksaydı ağlak ağlak dert yanardın burda. Yani inceden bana beddua eden insan eşine neler etmez ki. Eşine hak vermemek ne mümkün !
Yaptığınız her şeyi böyle başına kakıp duruyorsaniz adam geç bile kalmış. Sırtım ağrıyor diyince şımartmadı diye bunları söyleyen başka şeylerde ne söyler acaba?Hatam yokki sadece sırtım ağrıyo dedim ve beni duymamış oralı olmadı bende sana yaptığım iyilikler için pişmanım dedim şirketi kredi çekip ben açtım eşyaları kredi çekip ben aldım o ödüyo ama üzerime kayıtlı bi ton borç var ve bana dediği şu oldu dırdırından bıktım senin yüzünden sigarayı almayı unuttum ve kapıyı çarptı gitti aşağılık
Olabilir aslında çok teşekkür ediyorum biraz daha geliştirmem gereken bir fikir ama bizi toparlar mı bilmiyorum onun şu saatten itibaren çoktan balığa gitme planı yaptığını düşünüyorum o arkadaşıylaÖnemli bir sebepten dolayı acil dönemesi gerektiğini söyleyin sağlık sorununuz oldugunu belirtin aciliyet yaratin . Bir kere arayin ve kapatin daha sonra tekrar tekrar aramayin ama geldigindede tiyatro ve konser gibi iki bilet alin . Soyle soyleyin bak x 2 yıllık evliligin sonunda ben bu geminin yurumesi gerektiğini düşünüyorum tamam yurutmeye calisirken stratejilerimde hata yapmis olabilirim .Ama artik kontrollu ve ogutsel davranislarimi birakip anı yasamaya karsr verdim senin gibi belkide tek sorunumuz bu ama ben senin acindan kendimi degistirirken senden tek birsey istiyorum kendini yalniz degil benimle birlikte gormendir diyip ufak bir konusma yapip konusmasina firsat vermeden haydi simdi olmasi gerekenleri yapalim diyip yemege gidin konsere ya da tiyatroya gidin ya ni daha once daha az yaptiginiz birseyi yapın sinema gibi klise degil farkli olmali ki iz biraksin sonra keyifli birgun gecirecegi icin inanmis olacak gercekten degistik degisim icin start verdik fikrine bol sans
Abarttım mı diyorum ama benimde istediklerim benimde egolarım var işine gelmeyince duymuyo ne iyi orada tek demesi gereken neyin var hayatım iyi misin doktora gidelim mi sadece bu yani sadece buYaptığınız her şeyi böyle başına kakıp duruyorsaniz adam geç bile kalmış. Sırtım ağrıyor diyince şımartmadı diye bunları söyleyen başka şeylerde ne söyler acaba?
Sıra sende diyosun çakinin gelinine dönüşüp ona gidip parça pinçik edebilirim güzel bi hediyeEvi terk edip neden geri dönülür ki
Çocuk musunuz? Bu yaşadığınız şey evcilik mi? Peşinizden koşulsun mu istiyosunuz? Yoksa hediye mi istiyosunuz?
Yani evi terk ettiysen dönme ki; yaptığın şey anlam kazansın. Yoksa sizinki gibi terket geri dön 1 ileri 1 geri. Resmen çocukluk.
Kocanı da alıştırmışsın. Sen bi hediye al da bari bu sefer de sen git.
Yaptigim iyiligi basa kakmam bana yapilan iyilik basa kakilirsa tabikide giderim.Evlendiğime çok pişmanım zaten iyilik bilmeyen biriysen gidersin elbette
Ya Huu ablacığım anlamadığım şey şu ; eşiniz çirkin (siz ondan çok daha güzelmişsiniz), aşağılık, maddi sorunları varmış siz olaya müdahale edince peri çubuğunuzla her şeyi düzeltmişsiniz, o yaşlı yani siz daha çıtırlara layıksınız, onun için bissürü iyilikler yapmışsınız ve daha niceleri her yazdığınızı okumadım, bizdeki de kafa... Daraldım, bunaldım...
Tüm bunlara rağmen ne amaçla evlenmiştiniz? Öyle pislik biri ki anlattığınız kişi bunlar gizlenebilecek gibi değil. Bir gidin kendinizi sorgulayın bakalım... Ayrıca sizin yerinizde olsam bu boy pos endamla, bunca yiğitliğim, mertliğimle ve de gençliğimle daha çıtır daha zengin, yakışıklı, gösterişli falan (sanki domates alıyoruz! İnsansınız lan insan!) birini alırdım, evlenirdim.
Dünyalar yükü borcun altına girecek kadar "mangal yürekli" biri nasıl olur da boşanmak konusunda kuru tehditlere pabuç bırakır, anlayamadım.
Değinmeden edemicem size ayna tutmaya çalışan hiç tanımadığınız bir hanımefendiye bile neler :
(Bkz)
"Umarım bunu birgün anlarsın canım sonuçta başına gelmeden bilemezsin inş birgün kafandaki bu soru işaretinin cevabını öğrenirsin hemde derinden gayet samimi ve sahici bi cevap bulursun çünkü kelimelerle anlatılası bişi diil"
demişsiniz. Bana ne tip beddualar edeceksiniz merakla bekliyorumArtık akşama doğru bizim evlere ateş düşer, birliklerimiz dağılır. Yarın 3. Sayfa haberlerinde görüşmek üzere...
- Bedduayı alan ablacığım, üzülmeyin Allâh büyük, benim güzel temennilerim sizinle. -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?