kocam kişisinin instagramı!!

Bir de özel alan falan denmiş cidden hiç merak etmiyor musunuz eşiniz neler aratmış, neler bakmış. Ben mi çok meraklıyım acaba ya

Kişileri takip etmediği sürece sorun yok bence. Şahsi olarak bile isteyen takipçisi olursa durum farklı. Hem erkekler arasında gruplarda neler dönüyor ne reelsler. Bende bekar kız arkadaşıma atıyorum yakışıklı biri olunca al abdestin bozulsun diyorum. Eğer sosyal medya varsa ve gelişi güzel videolarsa büyütmeye gerek yok.

Bir de özel alan falan denmiş cidden hiç merak etmiyor musunuz eşiniz neler aratmış, neler bakmış. Ben mi çok meraklıyım acaba ya
Valla ben de anlayamadım forumdaki bütün hanımlar çok anlayışlı hoşgörülü maşallah ara ara bakmakta bence fayda var, mesela şekil a hiç baktığını yaptığını görmediğim adamın izlediği videoları görmüş oldum işte

Bana da surekli olgun kadinlarla tanisma sitesi reklami cikiyor

sen de aynı tarz cekici erkekleri izle hayat müşterek

bu kadar merakın sonu iyi değil arkadaslar ben chatgpt gecmisine bakmıstım olan oldu bazen cahillik iyidir

ya benim karşıma da twitterda sürekli sapık sağık videolar düsüyor ama aratmıyorum yani. ayrıca gizli gizli hesabına girip bakmak sağlıklı bir kafa yapısı değil. bastan sona tuhaf.. yüzüne de vuramazsınız.. ne diyeceksiniz “ben erdim, karıya kıza bakıyormussun”

Ben erdim çok güldürdünüz beni

Ortada fol yok yumurta yok yani evliliğiniz neden zedelensin ben anlamadım çok büyük bi olay değil bu bana göre, bigün otururken kafanızdan bir hikaye uydurun sen napıyosun ver bakıyım şu telefonunu bi falan diyin alın o an bakıyomuş kurcalıyomuş gibi yapın bişey bulun gösterin bu ne diye erkeklerin kafası o kadar çalışmaz sizin önceden baktığınızı falan nerden anlayacak ordan da görmüş gibi dökersiniz içinizdekileri olur biter, şifre değiştirmek neymiş ayrıca ya özelse karı kocanın kendi arasında özeli olur karı kocanın ayrı ayrı özelleri olmamalı bence olay da burda patlıyo zaten

Potansiyel görmeseniz böyle kurcalamazdınız emin olun. Dolayısıyla sizin yerinizde olsam ileride daha çok gerçek bir aldatma vs açısından ihtiyacım olabilir diye düşünüp kendimi bunun için deşifre etmezdim.
Ben asla bakmam. Acaba dediğim noktada instagram geçmişinden çok daha büyük sorunlarımız olur.

Soylemeyin ilk once birkac gun daha bekleyin,bakin eger silmisse gecmisini daha oncede silmis demektir ama silmemisse belki yeni karsisina cikmistir videolar

Aman sen de İtalyan erkeklere bak spor yapan mis gibi
sen de aynı tarz cekici erkekleri izle hayat müşterek

sen onun hesabına giriş yaptığın zaman .
onun telefonuna bildirim gidiyor zaten

Eğer söylerseniz bir daha takip edemezsiniz şifresini değiştirir sen bana guvenmıyo musun der, üstüne sizi suçlu çıkarır. bence alttan alta takip etmeye devam edin ara ara, eğer takipçilerinde yoksa mesaj filan da yoksa skntı yok demektır...

`