kocam kişisinin instagramı!!

zeytinagaci1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
109
Puanlar
33
Selam kızlar. Buraya böyle bi konu açacağımı hiç düşünmezdim çok uzatmadan özet geçeceğim. Eşimle benim instagram şifrelerimiz birbirimizde vardı seneler öncesinde, tam hatırlamıyorum ama benimki onda açık değildi onunki bende açıktı. O saf şifre falan aklında tutamaz unutmuş heralde hatırlamıyorum. sonra ben bunun erkek arkadaşlarıyla mesajlarını falan okuyorum diye bi ara değiştirdi bi süre açık olmadı bende. Sonra ben bir gün telefonunda notlarında şifresini buldum giriş yaptım. ara ara girip bakıyorum çıkıyorum bi şey yok zaten. Geçenlerde izleme geçmişi diye bi kısım varmış orayı farkettim baktım boş boş reeller var işte. Neyse sonra dün akşam yine bi girmiştim oraya bi baktım böyle aptal saptal reel videoları kadınlar. Kapak fotoğrafı hep g*t meme vs koymuslar. Arama kısmına bakıyorum aratmamış hesabı(ya da silmiş olabilir) keşfette çıkmış olabilir diye düşündüm bir tane baksa keşfette çıkmıştır bakmıştır diyeceğim ama o profilden 8-9 video izlenmiş. Sonra böyle fitness yapan bir kadın yine içerik çekmiş ama amaç fitness değil de kendini sergilemek olduğu belli. Son zamanlarda aptal tiktok içeriklerini biliyorsunuz o gibi şeyler. 4 tane ayrı hesabın 7-8er videosu izlenmiş. Sinirim tepemde. Bunun onun suratına çarpacağım ama nasıl? Çünkü instagram şifresini bildiğimi bilmiyor bu sefer üste çıkabilir. Bir de şifreyi değiştirebilir hatta belki telefon şifresini değiştirebilir sinirlenip. Daha önce de benim telefonunu kurcaladığımı görüp sinirlenip değiştirmişti ama sonra söyledi ve uzun zamandır biliyorum şifresini. Sizce nasıl akıllıca bunları izlediğini gördüğümü bildiğimi yüzüne vurup afedersiniz ağzına s*çabilirim. Çok sinirliyim

Bunlari izledigini gordugunuzu nasil baska yontemle soyleyeceksiniz ki?
Ruyamda gordum falan demeniz lazim o zaman
Sifre degistirmese ne olacak ki
Girip girip bakacaksiniz baska bakmis mi diye paronayak olacaksiniz
Dupeduz soyleyin girdim baktim neler izliyorsun sen oyle, erkek versiyonlari varsa soyle de bende bakayim diyin yuzune vurun
Erkeklerin cogu bakiyor bence
Igrenc oldu boyle videolar cogaldi ama tek korkunuz sifresini degistirme ihtimali olmamali

Evet haklısınız hani bi bahaneyle telefonunu isteyip yanında o an görmüş gibi yapabilirim belki diye aklıma geldi ama onu da nasıl yapacağımı bilmiyorum ne alaka oraya girip onu görmüş olmak. Anlar. Mesele zaten şifresini değiştirmesi değil de üste çıkar diye sadece. Ve yani asla böyle bir şeyle karşılaşmadım 5 senedir şok içindeyim ya

Sürekli takip etme gereği duyduğunuz biri ile evlilik zor olmuyor mu?
bu gibi bir soru geleceğini biliyordum önce özet geçip açıklayayım dedim ama çok fazla bilgi vermem gerekecekti ve her şeyi çok açık yazamam burdan. Sadece işi gereği kadınlarla çok iletişimde olduğu için bakıyorum deyip özet geçebilirim. Eşim onların üstü hiyerarşik bir mesele var o şekilde söyleyebilirim. Bir problem görmedim bu zamana kadar ama ne olursa olsun bir sürü kadınla iletişimde olduğu için ben de bir kadın olarak ara ara bakma ihtiyacı hissediyorum mesele bundan ibaret. Ama şuanki konu bu değil zaten izlediğini gördüğüm videolar

Bi sayfa arkadasimin hesabini taklit ediyormus kendimden sikayet ettim ver seninkinden de edeyim vs diyerek alabilirsiniz o an
Ama izleme gecmisine girip gordum demek sacma olur
Arama yapmak icin once kesfete tiklamak gerekiyor oraya tikladiginizda zaten illaki birkac acik sacik hesap cikacak ordan yol alabilirsiniz belki meseleyi acmak icin
5 yildir karsilasmadim diyorsunuz da bu izleme gecmisinden o zaman haberiniz yoktu ondan goremediniz muhtemelen
Yuzlesip kavga edip sineye cekecekseniz hic konuyu acmayin derim
Yuzgoz olunuyor cunku oyle

Bence asıl sorununuz ya eşinizden o güveni alamamissiniz ya da kendinize güveniniz yok. Yoksa bunlarla ugrasmazdiniz.

5 yildir karsilasmadim diyorsunuz da bu izleme gecmisinden o zaman haberiniz yoktu ondan goremediniz muhtemelen
Çok daha eskilere de gittim zaten yok hiç bu tarz başka içerik. bilmiyorum dün ve bugün var. Muhtemelen gemileri yakıp dümdüz söyleyebilirim tutamam içimde

Bence asıl sorununuz ya eşinizden o güveni alamamissiniz ya da kendinize güveniniz yok. Yoksa bunlarla ugrasmazdiniz.
Ya anonim hesaptan böyle sallamak o kadar kolay ki biliyorum sizi anlıyorum. Ama evliliğimizin dinamiklerini yaşadıklarımızı vs bilmeniz mümkün değil benim de anlatmam mümkün değil. Sadece bu gördüklerimi nasıl yüzüne vuracağımla ilgili fikir almak için yazdım. Kendime güvenimmiş oymuş buymuş inanın şuan bunları tartışmayacağım

Benim sizinle tartışmak gibi bir niyetim yok ama böyle devam ederseniz evliliğiniz yara alır. Hadi yüzüne vurdunuz elinize ne geçecek? 1-0 önde mi olacaksiniz? Eşiniz sizin hesaplarinizi böyle takip etse ne yapardınız? Muhtemelen hiç hoşunuza gitmezdi. Evlilik sizin siz bilirsiniz.

Baktım ve görmüş bulundum işte. Kimler neler izliyor görüyoruz biliyoruz benim de x hesabıma saçma sapan bildirimler düşüyor mesela iğrenç bir hal aldı sosyal medya. İlk kez karşılaştığım bir durumun şokuyla açtım konuyu hesap sormak istiyorum hayırdır demek istiyorum içim içimi yiyo çünkü

Kocam kişisi nedir ya Eşim de geç.Nerden aklınıza geliyor instagramı karıştırmak.Kırk sene geçse eşimin sosyal medyasını merak etmem aklıma da gelmez.Yapacak onca işin arasında nasıl vakit buluyorsunuz.Çocuğum da yok ama anca günlük işlerimi yetiştiriyorum.

Evet gitmezdi tabiki ama siz olsanız ne yapardınız? Daha önce böyle bir şey yaşanmadı ve böyle şeylerle işi olmadığını da biliyorum en fazla keşfette çıksa bakar geçer derim. Aynı hesaptan birkaç video izlenmiş görünce deliye döndüm haliyle. Bir süredir birlikte olmadık regldim öncesinde o rahatsızdı o yüzden falan diye yumuşatmayı denedim içimde ama hayırdır azdı mı kudurdu mu diye daha çok sinirleniyorum benim yerime kendinizi koyup düşünün

Hadi bir şekilde vurdunuz yüzüne ne olacak
Tamam aşkım bir daha bakmam mı diyecek
Dese bile bakacak ve gizli saklı yakalanmadan yapacak
Benim insta yok ama YouTube da kedi videosu bakarken birden nasıl oluyorsa meme göt bakmaya başlıyorum
Kendimi onlara bakarken buluyorum

E sinirle yazdım ya ona mı takıldın

Ya ne bileyim bi yüzüne vurayım en azından utansın istiyorum. Şuan gerçekten çok normal düşünerek yazmıyorum sizlere aşırı öfkeli hissediyorum.

Bazen keşfette o kadar saçma şeyler çıkıyor ki şaşırıyorum ne alaka diye.
Geçenlerde sayfamda bir hesap ilgimi çekti hesap bildiğiniz çıplak kadın adam dolu dedim ben bunu nasıl takip etmişim inceledim sonradan yorumlarda şunu anladım hesabı başka biri satın almış :)
Herkes benim gibi sorguluyordu ben bunu nasıl takip ettim diye :)
Yani instadan reels izledi diye sinirinizin tepenize çıkması da ilginç.

`