- Emoji Skoru
- 109
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi zeytinagaci1
Selam kızlar. Buraya böyle bi konu açacağımı hiç düşünmezdim çok uzatmadan özet geçeceğim. Eşimle benim instagram şifrelerimiz birbirimizde vardı seneler öncesinde, tam hatırlamıyorum ama benimki onda açık değildi onunki bende açıktı. O saf şifre falan aklında tutamaz unutmuş heralde hatırlamıyorum. sonra ben bunun erkek arkadaşlarıyla mesajlarını falan okuyorum diye bi ara değiştirdi bi süre açık olmadı bende. Sonra ben bir gün telefonunda notlarında şifresini buldum giriş yaptım. ara ara girip bakıyorum çıkıyorum bi şey yok zaten. Geçenlerde izleme geçmişi diye bi kısım varmış orayı farkettim baktım boş boş reeller var işte. Neyse sonra dün akşam yine bi girmiştim oraya bi baktım böyle aptal saptal reel videoları kadınlar. Kapak fotoğrafı hep g*t meme vs koymuslar. Arama kısmına bakıyorum aratmamış hesabı(ya da silmiş olabilir) keşfette çıkmış olabilir diye düşündüm bir tane baksa keşfette çıkmıştır bakmıştır diyeceğim ama o profilden 8-9 video izlenmiş. Sonra böyle fitness yapan bir kadın yine içerik çekmiş ama amaç fitness değil de kendini sergilemek olduğu belli. Son zamanlarda aptal tiktok içeriklerini biliyorsunuz o gibi şeyler. 4 tane ayrı hesabın 7-8er videosu izlenmiş. Sinirim tepemde. Bunun onun suratına çarpacağım ama nasıl? Çünkü instagram şifresini bildiğimi bilmiyor bu sefer üste çıkabilir. Bir de şifreyi değiştirebilir hatta belki telefon şifresini değiştirebilir sinirlenip. Daha önce de benim telefonunu kurcaladığımı görüp sinirlenip değiştirmişti ama sonra söyledi ve uzun zamandır biliyorum şifresini. Sizce nasıl akıllıca bunları izlediğini gördüğümü bildiğimi yüzüne vurup afedersiniz ağzına s*çabilirim. Çok sinirliyim