• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kişisinin instagramı!!

Selam kızlar. Buraya böyle bi konu açacağımı hiç düşünmezdim çok uzatmadan özet geçeceğim. Eşimle benim instagram şifrelerimiz birbirimizde vardı seneler öncesinde, tam hatırlamıyorum ama benimki onda açık değildi onunki bende açıktı. O saf şifre falan aklında tutamaz unutmuş heralde hatırlamıyorum. sonra ben bunun erkek arkadaşlarıyla mesajlarını falan okuyorum diye bi ara değiştirdi bi süre açık olmadı bende. Sonra ben bir gün telefonunda notlarında şifresini buldum giriş yaptım. ara ara girip bakıyorum çıkıyorum bi şey yok zaten. Geçenlerde izleme geçmişi diye bi kısım varmış orayı farkettim baktım boş boş reeller var işte. Neyse sonra dün akşam yine bi girmiştim oraya bi baktım böyle aptal saptal reel videoları kadınlar. Kapak fotoğrafı hep g*t meme vs koymuslar. Arama kısmına bakıyorum aratmamış hesabı(ya da silmiş olabilir) keşfette çıkmış olabilir diye düşündüm bir tane baksa keşfette çıkmıştır bakmıştır diyeceğim ama o profilden 8-9 video izlenmiş. Sonra böyle fitness yapan bir kadın yine içerik çekmiş ama amaç fitness değil de kendini sergilemek olduğu belli. Son zamanlarda aptal tiktok içeriklerini biliyorsunuz o gibi şeyler. 4 tane ayrı hesabın 7-8er videosu izlenmiş. Sinirim tepemde. Bunun onun suratına çarpacağım ama nasıl? Çünkü instagram şifresini bildiğimi bilmiyor bu sefer üste çıkabilir. Bir de şifreyi değiştirebilir hatta belki telefon şifresini değiştirebilir sinirlenip. Daha önce de benim telefonunu kurcaladığımı görüp sinirlenip değiştirmişti ama sonra söyledi ve uzun zamandır biliyorum şifresini. Sizce nasıl akıllıca bunları izlediğini gördüğümü bildiğimi yüzüne vurup afedersiniz ağzına s*çabilirim. Çok sinirliyim
Rahatsızlığınızı anlıyorum ama yüzüne vurmanız bir şeyi değiştirmeyecek. Ne şekilde söylerseniz söyleyin ya Instagram şifresini değiştirecek ya da yeni hesap açıp oradan bakmaya devam edecek. Bu kadar basit bir şeyden de boşanmayacağınıza göre yüz göz olmayın boş yere.

Arkadaşları beğenip takip ettiği içinde düşüyor önüne,benim de keşfettimde takip etmediğim ilgimi çekmeyen videolar düşüyor bazen ilgimi çekmiyoru işaretleyip gidiyorum ama bitmiyor bu tür videolar,sonra bazen takip ettiğim sayfa oluyor ilk başta normal bir sayfa sonra takipçi çogalınca bir bakıyorsun isim değilmiş video, fotograflar değişmiş tuhaf bir sayfa olmuş 🤭 ben bunu ne zaman takip ettim diyorum takibi bırakıyorum.

Ne esim benim telefon şifremi bilir ne ben onun. İstediğim zaman açar verir o da genel de fotoğraf atmak için veya kendi telefonum uzaktaysa birini aramak için kullanırım. Ne konuşmalarına bakarım Ne mesajlarına. Sürekli takip edip yaşamak sizce de kötü değil mi ? İçinde olan insan zaten aldatır da yapar da yani. Ayrıca bazen ben bile gezerken şu dans eden erkek varya üstü çıplak baya seksi 😂😂😂 izliyorum yani girip adamın profiline de bakıyorum ettiği dansları izliyorum yabancı ama ibrahim tatlıses şarkısıyla falan dans ediyor 😂 o adamı arzulamiyorum keşke benim olsa diye ekranı yalamiyorum. Eşimin de baktığını görsem trip.atarim bak bak sen karılara bak falan derim veya askim hoşuna gittiyse ben de koyayım öyle videomu derim ne bileyim😂😂 abartmayın bence

Ya benim keşfetimde acayip acayip meme göt filmlerin kesilmiş salt cinsellikle ilgili bölümleri falan çıkıyor bütün keşfeti sıfırlıyorum sonra yine bir süre sonra aynı noktaya geliyorum. Bu ne be diye izlediğim şeyler oldu, neticede engelledim. bunları bilinçli olarak açmadım elbette açsam yazarım.
Neyse benim takip ettiğim hesaplar egzersiz ve fizyoterapiule ilgiliydi algoritma oradan alıp göte memeye bağlıyor bir şekilde.
Kocana çok kurulma

Selam kızlar. Buraya böyle bi konu açacağımı hiç düşünmezdim çok uzatmadan özet geçeceğim. Eşimle benim instagram şifrelerimiz birbirimizde vardı seneler öncesinde, tam hatırlamıyorum ama benimki onda açık değildi onunki bende açıktı. O saf şifre falan aklında tutamaz unutmuş heralde hatırlamıyorum. sonra ben bunun erkek arkadaşlarıyla mesajlarını falan okuyorum diye bi ara değiştirdi bi süre açık olmadı bende. Sonra ben bir gün telefonunda notlarında şifresini buldum giriş yaptım. ara ara girip bakıyorum çıkıyorum bi şey yok zaten. Geçenlerde izleme geçmişi diye bi kısım varmış orayı farkettim baktım boş boş reeller var işte. Neyse sonra dün akşam yine bi girmiştim oraya bi baktım böyle aptal saptal reel videoları kadınlar. Kapak fotoğrafı hep g*t meme vs koymuslar. Arama kısmına bakıyorum aratmamış hesabı(ya da silmiş olabilir) keşfette çıkmış olabilir diye düşündüm bir tane baksa keşfette çıkmıştır bakmıştır diyeceğim ama o profilden 8-9 video izlenmiş. Sonra böyle fitness yapan bir kadın yine içerik çekmiş ama amaç fitness değil de kendini sergilemek olduğu belli. Son zamanlarda aptal tiktok içeriklerini biliyorsunuz o gibi şeyler. 4 tane ayrı hesabın 7-8er videosu izlenmiş. Sinirim tepemde. Bunun onun suratına çarpacağım ama nasıl? Çünkü instagram şifresini bildiğimi bilmiyor bu sefer üste çıkabilir. Bir de şifreyi değiştirebilir hatta belki telefon şifresini değiştirebilir sinirlenip. Daha önce de benim telefonunu kurcaladığımı görüp sinirlenip değiştirmişti ama sonra söyledi ve uzun zamandır biliyorum şifresini. Sizce nasıl akıllıca bunları izlediğini gördüğümü bildiğimi yüzüne vurup afedersiniz ağzına s*çabilirim. Çok sinirliyim
Telefonunu ver bakıcam de bilerek. Gir instagrama yeni görmüş gibi izleme geçmişine gir ve bunlar ne diye sıç ağzına

Ya anonim hesaptan böyle sallamak o kadar kolay ki biliyorum sizi anlıyorum. Ama evliliğimizin dinamiklerini yaşadıklarımızı vs bilmeniz mümkün değil benim de anlatmam mümkün değil. Sadece bu gördüklerimi nasıl yüzüne vuracağımla ilgili fikir almak için yazdım. Kendime güvenimmiş oymuş buymuş inanın şuan bunları tartışmayacağım
Öyle bir yöntem yok. Ben senin hesabına girdim kurcaladım ve rahatsız oldum diyebilirsiniz. Size vahiy yoluyla bildirilemeyeceğine göre bu konu hakkında yüzleşmek istiyorsanız mecburen dürüst davranacaksınız. Ama siz olsanız ne yapardınız derseniz ben hiçbir şey yazmazdım. Misal geçen şu adam keşfetime düştü epey bir fotosuna baktım takipledim evet ünlüymüş ama influencerlıktan ne farkı var ki?

Hani eşiniz ifşa fotoları falan kurcalasa veya çevrenizden birinin sayfasında dolaşsa bence o daha tehlikeli olurdu.

Son düzenleme:
Ya anonim hesaptan böyle sallamak o kadar kolay ki biliyorum sizi anlıyorum. Ama evliliğimizin dinamiklerini yaşadıklarımızı vs bilmeniz mümkün değil benim de anlatmam mümkün değil. Sadece bu gördüklerimi nasıl yüzüne vuracağımla ilgili fikir almak için yazdım. Kendime güvenimmiş oymuş buymuş inanın şuan bunları tartışmayacağım
Evliliğin dinamiğiyle ne ilgisi var. Bir şekilde eşinize veya kendinize güveniniz yoksa kısmı doğru aslında. Gerçekten, içten güven duyuyor olsaydınız bakmazdıniz, ben inanın hiç bakmadım eşimin telefonuna, şifresi falan da gizli değildir ama bir küçük güvensizlik duysam bakardım, dolayısıyla yazılanları şahsi almayın, yazdıklarınızdan yola çıkıyoruz. Bunu da bir kenara bırakalım, yüzüne çarpıp bu evliliğe devam edecekseniz affetmiş olacaksınız, bu da ilişkinizde yüz göz olmanız demek.. Eşiniz ister istemez daha rahat olacak ama iyice gizli saklı yapacak yapacağını. Yani evliliğe devam edecekseniz söylemenizin anlamı yok.. İnsanın içinde tutması da muhakkak zordur ama söyleyip , kavga edeceksiniz, eşiniz inkar edecek veya kabul edip yalandan özür dileyecek. Birşey değişmeyecek kısaca, bence hiç söylemeyin ama iyice izlemeye devam edin, belki daha fazla şey yakalayacaksınız zamanla. Ne diyeyim üzücü konular..

Benim de kesfetime alakasız şeyler çıkıyor. Artık instagrama ara verdim, ekran süremi azalttım çok daha huzurluyum. Eşinizin ki de böyle bir durum olabilir. Ancak ,oradan birileriyle konuşuyorsa sıkıntı. Böyle bur şey gördünüz mü? Tanıdık veya tanimadik kadınlarla konuşuyor mu mesaj vs yakaladınız mi. Boule birsey varsa sizi rahatsız eden durum farklı. Ozellikle birilerini aratmiyorsa , birileriyle konusmuyorsa bu kadar büyütmeyin. Bazsn ,asla ikgi duymadığımız insanların profillerine baktığım oluyordu öylesine. Mesela yeni tanıştığım biri o gun içinde eklemisti, kabul etmiştim. Profiline girip baktım sonra. Sevgilim görse, özellikle aradığımı sanabilir huzursuz olabilirdi. Bunun gibi şeyler.

İlgisini çekmiş ve izlemiş gibi düşünüyorum çünkü. Hani bir video mesela görmüş belli ki profile girip diğer videoları da açmış haliyle rahatsız edici değil mi

Özellikle aratıp, o kişiyi izlemiyorsa
Karşısına çıkanı izlemesinde ne var
Ben de video gordugum de izliyorum :))
Zaten bi iki izle, butün keşfet doluyor izlediklerinle.
Başka bir şey yoksa bu yüzden huzur bozmaya değmez.
Yüzüne vurdun diyelim ne olacak.. adam videoya baktı diye mahçup olmayacak sadece senin o an gazını almak için haklısın falan diyecek
Dediğim gibi özellikle arama kısmıma kız isimlerri yazıp onlara bakmadığı sürece çıkan videolara bakmasında bana göre hiçbir sorun yok

Erkekğin en namuslusu bile bakıyor bunlara,bakmıyorum diyene de inanmam..dijital çağ,herşeye ulaşıyorsunuz..bi kez baksan ,aynı içerik takip ediyor seni..yeni biriyle evlensen o bakmayacak mı sanki..kadın erkek akılları aynı çalışmıyor..ayrıca ben kimsenin nelere baktığımı bakmasını istemem..aldatma olsa bir şekilde önünüze düşer zaten,ya da hissedersiniz..

Suratina falan carpamazsiniz cunku izinsiz adamin ozeline girmissiniz. Daha once de bunu yapmamaniz icin sifre degistirmis. Bu yaptiginiz hic dogru degil.

Eşinize pedagog eşliğinde söylemenizi tavsiye ederim.🤭😬 Fazla kontrolcüsünüz bu evlilikte belli ki. Ama güven duygusu sıfırsa yüzüne vurmanız neyi değiştirir. Sürekli Instagraminin peşinde olmanız güvenin olmadığını gösterir. İlişkilerde temel değer güvendir. Ayrıca insan eşiniz bile olsa Özel alanına saygı ister. Adamın şifresinin peşinde olmanız da nahoş geldi bana. Yaşınız 17 değilse.

Bende bakıyorum bazen ama bencillik mi ne dersek diyelim eşimiz bakınca bozuluyoruz. Bence ortalıgı boşuna velveleye vermeyin.

Back
X