- 7 Nisan 2019
- 4
- -2
- 16
- 39
- Konu Sahibi Bebekhazan
-
Arkadaşlar merhabalar.
12 yıllık evliyim bir oglum var.kız kardesimle birlikte yasıyorduk.kardeşim 18 esim 35 yasındaydı bu olay 2017 yılında yasandı.eşim beni birgün işte iken bana mesaj attı ben ayrılmak istiyorum dye.Bende şok oldum anlatamam.işten izin aldım eve geldim baktım içmiş aglıyor noldu diyorum aglıyor.bana ben seni hak etmiyorum ben asagılık bi adamım ben uzun zamandır kardeşine aşığım ve u duygudan kurtulamıyorumdiye bana itirafta bulundu dünyam başıma yıkıldı.ne yapacagımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız.
Hapisten yeni çıkıp anca mi konu açabildin?
pardon yılı yanlış yazmışım 2019 aralıkdaArkadaşlar merhabalar.
12 yıllık evliyim bir oglum var.kız kardesimle birlikte yasıyorduk.kardeşim 18 esim 35 yasındaydı bu olay 2017 yılında yasandı.eşim beni birgün işte iken bana mesaj attı ben ayrılmak istiyorum dye.Bende şok oldum anlatamam.işten izin aldım eve geldim baktım içmiş aglıyor noldu diyorum aglıyor.bana ben seni hak etmiyorum ben asagılık bi adamım ben uzun zamandır kardeşine aşığım ve u duygudan kurtulamıyorumdiye bana itirafta bulundu dünyam başıma yıkıldı.ne yapacagımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız.
pardon yılı yanlış yazmışım 2019 aralıkda
konu neden gerçek değil anlamadım.yasamadığım bir seyi nasıl yazarım ki.Bundan ne çıkarım ola bilir.Sadece esim çok pişman olduğunu evliliğimizin kurtarmamız gerektiğini söylüyor.Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum.Saglıklı düşünemiyorum.İnsan bu duyguyla bir ömür yasarmı sizce devam etse nasıl olur.Sizden sadece fikir almak istedim.Konu gerçek değil sanırım. Ama bu tür olayların olduğunu gördüm. Ne kadar insan yakistiramasada ayrılmaktan başka çözüm yok. Ayrılıp o adamı kardeşinden uzak tutmak en iyisi
18 yaşında kız kardeşiniz neden sizinle yaşıyo? hiç mi bişey fark etmediniz?2017'deki olay ne alaka şimdi ki? e napıcam adamı yaka paça evden atarım.Arkadaşlar merhabalar.
bana inandırıcı gelmedi fazla sakin yazılmış ve çok havada bi konu , üzgünüm inanmadımpardon yılı yanlış yazmışım 2019 aralıkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?