KOCAM KIZ KARDEŞİME AŞIK OLDU

Bebekhazan

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2019
4
-2
16
39
Arkadaşlar merhabalar.

12 yıllık evliyim bir oglum var.kız kardesimle birlikte yasıyorduk.kardeşim 18 esim 35 yasındaydı bu olay 2017 yılında yasandı.eşim beni birgün işte iken bana mesaj attı ben ayrılmak istiyorum dye.Bende şok oldum anlatamam.işten izin aldım eve geldim baktım içmiş aglıyor noldu diyorum aglıyor.bana ben seni hak etmiyorum ben asagılık bi adamım ben uzun zamandır kardeşine aşığım ve u duygudan kurtulamıyorumdiye bana itirafta bulundu dünyam başıma yıkıldı.ne yapacagımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız.

2017 de yasanmis siz ne yaptiniz?

Hapisten yeni çıkıp anca mi konu açabildin?
pardon yılı yanlış yazmışım 2019 aralıkda

Konu gerçek değil sanırım. Ama bu tür olayların olduğunu gördüm. Ne kadar insan yakistiramasada ayrılmaktan başka çözüm yok. Ayrılıp o adamı kardeşinden uzak tutmak en iyisi
konu neden gerçek değil anlamadım.yasamadığım bir seyi nasıl yazarım ki.Bundan ne çıkarım ola bilir.Sadece esim çok pişman olduğunu evliliğimizin kurtarmamız gerektiğini söylüyor.Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum.Saglıklı düşünemiyorum.İnsan bu duyguyla bir ömür yasarmı sizce devam etse nasıl olur.Sizden sadece fikir almak istedim.

18 yaşında kız kardeşiniz neden sizinle yaşıyo? hiç mi bişey fark etmediniz?2017'deki olay ne alaka şimdi ki? e napıcam adamı yaka paça evden atarım.

Allah affetsin de yorumları okuyunca gülme tuttu. Konunun ciddiyetine odaklanamıyorum. Zaten tarihler falanda tutmuyor... Akışına bırakıyorum konuyu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…