KOCAM KIZ KARDEŞİME AŞIK OLDU

hmmm hayatımı çok iyi bildiğiniz için çaresizlik ne demek bilmediğimi düşünüyosunuz aynen dewamkeee

aman tanrım o nasil profil kası

Eşinizi klozete atıp sifonu çekin.

Konu gerçekse siz beş aydır n’aptınız? Bunun kurtulacak kurtarılacak bir durumumu var ya, direkt bu sapıktan boşanmaya bakardım.Ayrıca kötülüğün dik alâsını görmüşsünüz şuan başka nasıl bir kötülük arıyorsunuz bahane acaba?Bu normal bişey mi?

Allah askina olan olmus bten bitmistr zaten sonuca gelelim abla sen anlat noldu

Evliliğinize devam ettiğinizde kardeşinizle eşinizi bir araya nasıl getireceksiniz yani demek istediğim düğğn dernek cenaze için eşinle bir araya geldiklerinle hiçbirsey olmamış gibi mi davranacaksın. Bu kabul edilir birsey mi yaa adam baldızına yan gözle bakmış bunun pişmanlığı mı olurrr fesubhanallah ya. Ay nasıl sinirlendim

Ablacımm daha nasıl bir kötülük göreceksin eşinden acabaa ? İlla kötülük olarak algılaman için fiziksel şiddet mi olmalı ?

gerçekse bu olay kkyı bile aşar. umarım gerçek değildir. değilse amacına ulaştığı kesin

Bu bölümü görüntüleyen Kullanıcı: 117, Misafir: 14

Cavidan gelin, melisalı kinoalı çay içiyor, sımart tiividen hamile pilatesi videosu izliyor ve karnını tutarak hamile pilatesi yapıyor, kaynanasıgile üzerinde ı am coming yazan pasta yapıp yolluyor, göbeğine kurdele bağlayarak beyine gebelik haberi veriyor. Handan onun görümcesi. Cavidan ona hamilelik kürü gönderiyor beyinin telefonundan. Bu detayları unutmayalım lütfen. Cavidanımın unutulmasına dayanamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu fake inanmayın

Sessizliğiniz doğru olabileceğini düşündürdü bana
Fake gibi durmuyor

I am coming o kız, sen de cavidan'ın görümcesi gibi dil bilmezlik yapma akjfnkeajf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…