- 20 Ağustos 2017
- 375
- 1.564
- 113
- Konu Sahibi Bebekhazan
-
Eşine cevabım şaşırsın gayri.konu neden gerçek değil anlamadım.yasamadığım bir seyi nasıl yazarım ki.Bundan ne çıkarım ola bilir.Sadece esim çok pişman olduğunu evliliğimizin kurtarmamız gerektiğini söylüyor.Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum.Saglıklı düşünemiyorum.İnsan bu duyguyla bir ömür yasarmı sizce devam etse nasıl olur.Sizden sadece fikir almak istedim.
Bu sizin tercihiniz.İnanmak yada inanmamak.Ben çaresiz olduğum için görüş almak istedim.esimden bu güne kadar hiçbir kötü sey görmedim.Bir oğlum var siz çaresizlik nasıl bir şey bilmediğiniz için size yalan gelir.bana inandırıcı gelmedi fazla sakin yazılmış ve çok havada bi konu , üzgünüm inanmadım
İyi de 3 yıl geçmiş diyorsunuz. Hala çaresiz olamazsınız bu konuda değil mi?Bu sizin tercihiniz.İnanmak yada inanmamak.Ben çaresiz olduğum için görüş almak istedim.esimden bu güne kadar hiçbir kötü sey görmedim.Bir oğlum var siz çaresizlik nasıl bir şey bilmediğiniz için size yalan gelir.
Bu sizin tercihiniz.İnanmak yada inanmamak.Ben çaresiz olduğum için görüş almak istedim.esimden bu güne kadar hiçbir kötü sey görmedim.Bir oğlum var siz çaresizlik nasıl bir şey bilmediğiniz için size yalan gelir.
Bu sizin tercihiniz.İnanmak yada inanmamak.Ben çaresiz olduğum için görüş almak istedim.esimden bu güne kadar hiçbir kötü sey görmedim.Bir oğlum var siz çaresizlik nasıl bir şey bilmediğiniz için size yalan gelir.
Ee ne yaptınız eşinizin bu itirafından sonraBu sizin tercihiniz.İnanmak yada inanmamak.Ben çaresiz olduğum için görüş almak istedim.esimden bu güne kadar hiçbir kötü sey görmedim.Bir oğlum var siz çaresizlik nasıl bir şey bilmediğiniz için size yalan gelir.
Az önceki de 9 aylık hamile değilim pardon 9 haftalık dedi
Eh tabi böyle önemli bir konuda tarihler karışabilir. Gayet normal
Az önceki de 9 aylık hamile değilim pardon 9 haftalık deditarihleri karıştıran karıştırana. O durumu sildiler bunu da silerler inş.
hala bunu soruyo olabilmen bile saçma.aynı evde yaşadığım (?) kardeşime yan gözle bakmayı bırak bi de aşık olacak ki kız kovuktan 18 yaşında çıkmadı daha çocuktu da, sen hala affedip koynuna alma peşinde misin? yapılacak şey ortadakonu neden gerçek değil anlamadım.yasamadığım bir seyi nasıl yazarım ki.Bundan ne çıkarım ola bilir.Sadece esim çok pişman olduğunu evliliğimizin kurtarmamız gerektiğini söylüyor.Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum.Saglıklı düşünemiyorum.İnsan bu duyguyla bir ömür yasarmı sizce devam etse nasıl olur.Sizden sadece fikir almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?