KOCAM KIZ KARDEŞİME AŞIK OLDU

Eşine cevabım şaşırsın gayri.

bana inandırıcı gelmedi fazla sakin yazılmış ve çok havada bi konu , üzgünüm inanmadım
Bu sizin tercihiniz.İnanmak yada inanmamak.Ben çaresiz olduğum için görüş almak istedim.esimden bu güne kadar hiçbir kötü sey görmedim.Bir oğlum var siz çaresizlik nasıl bir şey bilmediğiniz için size yalan gelir.

İyi de 3 yıl geçmiş diyorsunuz. Hala çaresiz olamazsınız bu konuda değil mi?

Lütfen böyle konularda cocuklari hiç bahane olarak kullanmayin.

Tutku gercek konuyu ciddiye alda cevap ver dedim kendime ..elimde kaldi kizkardesime sulanan koca musvettesini affetmeye çalışan tam koca kansizliginda bir hatun olduğunuz için vazgectim..

eh tamam 2019 da yaşandı diyelim. 5 aydır ne yaptınız?
öyle evde birlikte yaşamaya devam mı?

Ee ne yaptınız eşinizin bu itirafından sonra
Kardeşiniz biliyor mu

Eh tabi böyle önemli bir konuda tarihler karışabilir. Gayet normal
Az önceki de 9 aylık hamile değilim pardon 9 haftalık dedi tarihleri karıştıran karıştırana. O durumu sildiler bunu da silerler inş.

Az önceki de 9 aylık hamile değilim pardon 9 haftalık dedi tarihleri karıştıran karıştırana. O durumu sildiler bunu da silerler inş.

Yok işin komik tarafı çaresizlikten bahsetmesi. Burda çaresi olmayan durum ne bunu bana birisi anlatsın. Adam kız kardeşine (kız birde 18 yaşında daha güya) "aşık" oluyor. Burda çaresiz kalacak durum ne? Adama tekmeyi basacaksın. Bu kadar basit. Birde siz çaresizlik nedir bilmiyorsunuz diyor. Yo. Ben gayet iyi bilirim. Babam makinelere bağlı komaya girdiğinde doktorlar fişi çekelim mi diye sorduklarında çaresiz hissettim ilk. Konu sahibinin çaresizliği neymiş onu bir anlatsin

hala bunu soruyo olabilmen bile saçma.aynı evde yaşadığım (?) kardeşime yan gözle bakmayı bırak bi de aşık olacak ki kız kovuktan 18 yaşında çıkmadı daha çocuktu da, sen hala affedip koynuna alma peşinde misin? yapılacak şey ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…