Kocam kizin kalçasına bakti

bende bozulup sorabilirdim tamma benimde dikkatimi cekti ya diye de dusunurdum de yine de kizabilirdim bir insan neden goydigi donu gosterir elaleme onu da bilmiyorum.
Teshircilik doldu her yer

Ne yani yorum yapması hoş mu şimdi beli ince diye bakar sorun değil hani de

sorunca cvp vermiş.
banane dese gormedim dese inanacak mısın?
Sahsen benim eşim yolda yarı çıplak ya da her yeri ortada birini görse başını eğer ya da yolumuzu değiştirir.
Görmemek mümkün değil çünkü..
sen deneme yanılma yapmissin tutmamis.

Sadece erkekler bakmıyor ki, insanın saniyelik dikkati kayabiliyor Taciz seviyesinde bakılmadığı sürece sorun yok Hem bakın siz bile dikkat etmişsiniz çamaşırına kadar

Bakiyorlar tabi. Senin yaninda bakmadiysa bu seni mutlu mu ediyor? Sen olmadiginda tabiki bakiyor. Eger gunah falan anlarsa, esime haksizlik yapmjyim dusuncesindeyse, baskasina bakmayi bilr ihanetden sayiyorsa bakmaz. Peki sana soru. Kaç erkek var bu saydigim gibi? Esin oyle biri mi?)

Toplumumuzda herhangi bir yerde biraz dikkat çeken, hoş, alımlı vs.kadın görüldüğünde öküz gibi bakma huyu var.
Bırakın artık şunu, göz tacizidir bu.

Bende bakıyom guzele

Şimdi ben benim belim ince olmayınca kıskandım ve kızdım. Eşiniz keline baktınız diye niye kıskandı şimdi durduk yere
Kasliymis filandedim kaslı mi valla hiç farkında değilim.sen benden daha detaylı bakmışsın bana niye kiziyosun dedimben keli sensör yapıyor diye baktım altı üstü

Hayır benim kocamda kasli
İnsan kıskandı mi kıskanıyor saçmalıyoruz iste bazen

Toplumumuzda herhangi bir yerde biraz dikkat çeken, hoş, alımlı vs.kadın görüldüğünde öküz gibi bakma huyu var.

E saptirmayin isterseniz göz hapsine mi aldık laf mı attik ayıp niye giyiyor mu dedik güzeldi cirkindi demedik

Ablam tatıle gıdınce aşkım kafının guzellıgıne bak dedı kocasına .Dedımkı sen manyakmısın boşver daha nerde gorecek bole guzelı dedı.Kocasıda benım guzelım sensın dedı .Yanı boşverın amaaan gızune kılıtmı vurcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…