- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
O yüzden ex olduğu falan herhaldeBuradan cikaracagimiz sey ne?
Şöyle diyorum bir de yalnız beli ne kadar ince demesi normal mi pekiSizin dikkatinizi çekince normal onunkini çekince neden anormal olsun? Bazı kadınlar gerçekten sabır testi
Anormal mi ki?Şöyle diyorum bir de yalnız beli ne kadar ince demesi normal mi peki
Ne yani yorum yapması hoş mu şimdi beli ince diye bakar sorun değil hani de
Ne bileyim bana sinir bozucu geldiAnormal mi ki?
Bakiyorlar tabi. Senin yaninda bakmadiysa bu seni mutlu mu ediyor? Sen olmadiginda tabiki bakiyor. Eger gunah falan anlarsa, esime haksizlik yapmjyim dusuncesindeyse, baskasina bakmayi bilr ihanetden sayiyorsa bakmaz. Peki sana soru. Kaç erkek var bu saydigim gibi? Esin oyle biri mi?)iyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Kendine ve eşine güveni olmayan insan tartışır böyle küçücük bişeyden. Yine söylüyorum Allah başka dert vermesin..Ne bileyim bana sinir bozucu geldi
Öyle diyorsaniz. AminnKendine ve eşine güveni olmayan insan tartışır böyle küçücük bişeyden. Yine söylüyorum Allah başka dert vermesin..
Bende bakıyom guzeleiyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Kasliymis filanŞimdi ben benim belim ince olmayınca kıskandım ve kızdım. Eşiniz keline baktınız diye niye kıskandı şimdi durduk yere
Ben ozguvenliyim kıskansam da yeniyorum hemen an icimdeki kiskancligiŞimdi ben benim belim ince olmayınca kıskandım ve kızdım. Eşiniz keline baktınız diye niye kıskandı şimdi durduk yere
E saptirmayin isterseniz göz hapsine mi aldık laf mı attik ayıp niye giyiyor mu dedik güzeldi cirkindi demedikToplumumuzda herhangi bir yerde biraz dikkat çeken, hoş, alımlı vs.kadın görüldüğünde öküz gibi bakma huyu var.
Bırakın artık şunu, göz tacizidir bu.
Senin belin ince değilse başka yerin güzeldir . Kıyaslamaya kalkma kendini lutfenŞimdi ben benim belim ince olmayınca kıskandım ve kızdım. Eşiniz keline baktınız diye niye kıskandı şimdi durduk yere
Senınde kslın olan yerlerın guzeldırSenin belin ince değilse başka yerin güzeldir . Kıyaslamaya kalkma kendini lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?