Teşekkür ederim.ozguvenim azaldı ondan böyle oluyor dediğiniz gibi.Senin belin ince değilse başka yerin güzeldir . Kıyaslamaya kalkma kendini lutfen
Abartmayın obez değilimSenınde kslın olan yerlerın guzeldır
Tmm ince olmayıp birazcık etlı yerşerın guzeldır:)Kız boşver amannbAbartmayın obez değilim
Kocan sankı çok mu guzel ?Tmm ince olmayıp birazcık etlı yerşerın guzeldır:)Kız boşver amannb
Yakışıklı Allah için de ben o kadar iyi değilim ne kizlar var maşallah sahil yerindeKocan sankı çok mu guzel ?
Aman senin gözünde öyle .Hem senı sevöese evlenırmıydı senınle .Annemın lafı var elin guzelı bıtmez.Anladınmı boşver .Senı sevdı senınle evlendı.Hem baksın onlarınkı bıraz refleks .Yakışıklı Allah için de ben o kadar iyi değilim ne kizlar var maşallah sahil yerinde
Şöyle diyorum bir de yalnız beli ne kadar ince demesi normal mi peki
Yorumunuz için çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuzAman senin gözünde öyle .Hem senı sevöese evlenırmıydı senınle .Annemın lafı var elin guzelı bıtmez.Anladınmı boşver .Senı sevdı senınle evlendı.Hem baksın onlarınkı bıraz refleks .
Vallaha kız sen benı dınle :)Yorumunuz için çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz ☺
Olur bak cidden güzel bir çözüm onerisiymis çok beğendim bunu ilahi sizNe var bunda? Sizin beliniz ince değil mi bunu mu kompleks yaptınız? Eşiniz yürürken gözleriyle ağzını bağlayın isterseniz bir dahaki sefere
Sen neden baktın?iyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Olur bak cidden güzel bir çözüm onerisiymis çok beğendim bunu ilahi siz
E yani elini gözünü ağzını kapatmak ironidir herhalde diye düşündümBen komik olsun diye yazmadım ama sizi güldürebildiğime sevindim :)
anaamm o kim diye baktım yarabbimmm bu ne hey yavrum hey...Sende jason momoa’ya bak yanında açıp açıp
valla bişey diym mi bende bakarım . dikkat çeken herkese ve herşeyine. kocam da baksa rahatsız olsam bakmış da nolmuş sonuçta senin yanında mı yanında. ne yaniiyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Hayır yahu benimki de normal o kadar yol gitmişiz ve oradaki hatunların poposuna bakmak bence müzede harika bi esere bakmak gibiKonu sahibinin durumu normal gibi de sizinki degil
E sizin de dikkatinizi çekmiş ki bakmışsınız. Ne var ki bunda?iyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
E sizin de dikkatinizi çekmiş ki bakmışsınız. Ne var ki bunda?
3nity , Lyanna Mormont ben mi anormalim
Hahahaha aynen öyle oldu olması gereken gibiHer şey olması gerektiği gibi.
‘dikkat çeken’ iç çamaşırı, dikkat çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?