Kocam Lise aşkıyla Evlenecekmiş

esaj yazmış "bak melek Yürütmdğmz evlilik için başkalarını suçlamayalım olur mu? sen böyle biri deilsin ne oldu sana

Ya canım benim sen şu olayı iyice bi açıklasana.

Şimdi bu kocan nerden buldu lise aşkını?
Kim kimi buldu?
İlk kim kime mesaj attı?
Olaylar nasıl gelişti bi anlat be güzelim.

Son düzenleme:
Ya canım benim sen şu olayı iyice bi açıklasana.

Şimdi bu kocan nerden buldu lise aşkını?
Kim kimi buldu?
İlk kim kime mesaj attı?
Olaylar nasıl gelişti bi anlat be güzelim.

Bana söyledği Facebook da bulmuş.kendisi mesaj yazmış.kadın da cevaplamış. Soğukmuş diyor önceden reddetmiş kankisini araya sokmuş hislerini öğrenmek için. bunu ama kankisi dedi benim olduğumu bilmeden.O arkadaş da kadının evine giden gelen biriymiş.Zaten hepsi liseden tanışıyomuş.öğrendiime göre.O söylemedi ama bunları bana.Dediği sadece kadını kendi eklemiş mesaj yazması için de ikna etmiş peşinden koştum diyo bana

Kusura bakma ama eşin harbiden karaktersizmiş..
Şimdi senin yapıcağın en güzel şey ne biliyo musun?
Git yeni bir hat al, numaranı değiştir.
Sana ulaşamasın, merak etsin.
2.3 gün hiç konuşma, görüşme.
Otur sakin kafayla düşün.
Topla kendini ya!
Topla!
Ezdirme kendini!
Sen kadınsın, kutsal bir varlıksın!
Erkekler kadınlar olmadan yapamaz!
Çocuk yapmak için bizim onlara ihtiyacımız yok bile.
Sperm bankası var.
Öyle bile hamile kalıp çocuk dogurabiliriz..
Ama erkekler kadınsız yapamaz.
Sen özelsin, özel!
Aklını başına topla, kendine gel ya.
Silkelen şöyle bi.!
Bu kadar ezdirmeyin kendinizi!
Soyu kurusun şu erkeklerin!

Son düzenleme:
Kadın burda yazıyorsa şu an buraya yazdıklarımızı da okumayacak mı?
Ya da okunmuyor mudur şimdi?
Gidip eşine söylemez mi?
Merak etsin yazmışlar ya arkadaşlar...
Kadın da der ki..
Eşin numarasını değiştirmiş..
Ona kk da akıl veren var..
Çok şey yazmak istedim ama..
Diğer kadının bunları okuma ihtimaline karşı
Susacağım...

Sen de canım... Bu kadar güçsüz davranma...
Unutma; okuyan biri var...
Demiş ya arkadaşlar sen özelsin diye...
Öylesin unutma...Sen özelsin...

Heyecan duasının sonu diye bir konu var...Okudum bayan lise aşkını facebookta bulmuş falan acaba o kişi mi bir okuyun isterseniz....

Heyecan duasının sonu diye bir konu var...Okudum bayan lise aşkını facebookta bulmuş falan acaba o kişi mi bir okuyun isterseniz....

Kadın bugün kapsama alanı dışına alınmış..
Kadın mesajları bugün değiştirmiş..

"Düzenleyen: rivera Düzenleme Tarihi : 29-04-2011 Düzenleme Saati 59 "

Findland'e eşi bugün söylemiş...

Olabilir... Ama olmayabilir de....

Malum bu facebook ne biçim bir meret olduğunu isminde aleni söylüyor ya...
Bu meredin içinde lise aşkına ulaşan çok kişi olduğunu düşünmeden edemedim..

Bundan neden.. O olabilir de olmayabilir de...

bi an turk filmine bagladi konu sanirim, diger kadin da burda yaziyor, bu dertli arkadasinda hemen hemen ilk mesajlari bu slklntili konu uzerinden atilmis :26: deli etcek bu konular beni, ruyalarima girmeye basladi yemin ederim

Allah yardımcın olsun..
ne denilebilir ki...Allah görüyor.. gün olur devran döner..değmezdi üç günlük dünya için bu kadar rezilliğe...evli erkek ve evli kadının aşkı
Allah bütün insanlara akıl fikir versin ve kimseyi saptırmasın inşallah...

çok karaktersizmiş ikisi de.... çocuğun yok sanırım.... olmadığı için şükret ya olsaydı....... zor bir durum su an senin için Allah yardımcın olsun. Allah yasatmasın kimseye.... ama madem o seni istemiyor, sende onu isteme... hiç üzülme, herşey olacağına varır. kaderde kısmette ne varsa insan onu görüyor.... Allah var o herşeyi biliyor görüyor..... emin ol ki Allah onlara cezalarını bi gün verecektir..... bunun için kendini yıpratmana değmez....

hedef göstrp saldrmk da olmaz kim blmyrm ama buraya yazan biri demşti kankisi link açlmdı kapanmış bir konu olabilirmş.Kmsyi gç drmda bırakmak istemm

Çok duyuyorum boyle..ustelık dayımınkızı yapmış 40 yasında ıkı kız annesı yırmı yıllık evlı esınden boşanmadan bı adama kaçmış..annemle ve ben nefret ettık duyunca el insaf..bıde ıkı gun once rastlaştık nasılda pıskın pıskın bısey olmamıs gıbı konusuyor.ustelık evlendım dugunume gelmemıs bır ınsan.nerden karşı geldık dıye kızışıyoruz hep..daha neler var neler..eskıden erkekler yapınca zor sındırır evlatları ıcın yaşayan anamıza dua eder takdir ederdık.sımdıkı kadınlara bakın.
Canım senın durumuna şakamı inanamadım Allah sana sabır versın..Eşın olmus o azmış tenekeyıde ıslah etsın...

Bütün gece konştk ağldm dşndüm.Kimse kim bana neki ayrılmak isteyen kocam.Mesaj yazıp bunalttığım rahtsız ettiğim herkesten özür dilerim.

Malesef bu durumda "çaba" adı altında yapacağınız her şey Sizin onurunuzdan bir şeyler kaybetmeniz anlamına geliyor...
Yapabilirseniz çok soğuk kanlı dimdik ve güçlü bir şekilde o adamı hayatınızdan çıkarın...
Hayırlı biri olsa zaten bu haller yaşanmazdı...
İvedilikle onunla aynı havayı soluyacağınız ortamlardan uzaklaşmanızı tavsiye ederim...
Acınızı ailenizle, arkadaşlarınızla yaşayın ama o adamı muhatap almayın. Ona ağlamayın, neden diye sormayın.
Allah onun layğını versin
Size de yardım etsin inşallah...

Daha fazla iyi niyetli düşünmenin matığıda alemide yok. Dimdik durun taviz vermeyin ve evet ona asla ağlamayın ! Hayatınızdan çıkması hayırlı böyle birinin eki aşkı falandı filandı niyeti zaten sizle yaşamakta değilmiş.. Umarım bugünleri atlatırsınız Allah yardımcınız olsun.

ay cnım allah kolaylık versin böyle erkeklerinde köküne kibrit suyu neyi var neyi yok sök al hiç acıma sürüm sürüm süründür bakma göz yaşına ay ben böle konulara hiç dayanamıyorum ya afedersin ama o kocanı benim elime versende sopayı ıslatıp ıslatıp dövsem ne güzel olur dimi üzülme cnm ay çok şey söylemek istiyorumda neyse sıkma cnm kendini.

[sıze="2"]aldatmak ona göre değilmiş vay anasını ya ne güzel de yalan söylüyorlar sen hiçbirşey yapma aglama bu saftorikler için degmez boynunu egme bırak utanacakları yerde gezınsınler ortalıklarda pislikler...[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…