Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

Yolun açık olsun inşallah,,seni takdir etmemek mümkün değil.... Peki şimdi son durum nedir? Eşin haberdar mı gelişmelerden? Eşin eve uğruyor mu?
Helal olsun sana................

Tşkler Emel,ben çocuklarla beraber evden ayrıldım.2 odalı küçük bir ev tuttuk.Evet durumdan haberdar avukatım konuşdu beni aradı ama açmadım telefonlarımı.Uzun bir mail attım okumuşdur.Bir kez çocuklarla dışarda buluşdu o kadar .Ne yapar başka haberim yok.

Canım yaşadığın sıkıntıyı baştan itibaren okudum...gerçekten çok üzüldüm...fakat hayatında yeni bir sayfa açmışsın ayakta dimdik durabilmişsin bunada çok sevindim...seni tebrik ediyorum...yeni yaşantında çocuklarınla sana huzurlu bir hayat diliyorum...

tebrik ediyorum sizi bundan sonraki hayatınızda cocuklarınızla cok mutlu olun inşallah allah yardımcınız olsun

kadere cok ınanıyorum ben her serde bır hyır her hayırda bır ser vardır derler ama senın durumuna cok uzldum gercekten hakkında hayırlı olsun beddua etme hıcbır zmn allh buyuk herkez bu dunyada olmasa bıle öbur dunyada mukafatını bulur neguzel guclu olmayı basarabılmıssın aferın vala

Ayyy sizi nasıl tebrik etsem az vallahi Umarım işlerinizde iyidir.Hele birde işleriniz iyi olsun kıskançlıktan ölecektir o adam

Helal olsun
bu yaşta bu kadar tutucu bir ailen olmasına rağmen bi karar vermen ve bu kararı uygulaman.Ne okumuşlar ne sosyetikler ne 20-30 lu yaşlarda kadınlar var senin yaptığına cesaret edemeyen.Karaktesiz erkeklere aile ortamı çok büyük bir hediye olurdu onlar buu kadar kutsal bir olguyu hak etmiyorlar.Şimdi gitsin istediği kişiyle olsun bakalım aynı şefkati aynı sıcaklığı bulabilecekmi.

Haftaya ilk duruşmamız var.Bakalım neler olacak?Rahatım diyorum ama zaman yaklaşdıkça geriliyorum.
Bu günlerde geçecek inşallah hayırlısıyla

karadenizlilerde boşanma olmaz demişssiniz aksine bende bir karadenizliyim rizeliyim üsttelik ailemizde boşananlarda var ve bazıları anlamasada çoğu kişiler anlayışla karşıladı. bence sizi istemeyeni sizde istemeyin.

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım bende Rize'liyim ve çok denk geldim boşanan çiftlere..Evlenmek ne kadar doğalsa, boşanmakta bi o kadar normal ve olağan birşey...

Genellikle aşiretlerde olmaz boşanmak diye biliyorum...Ya elbette olur da işte öyle bi söylem var..Kuzenim Mardin li bir kızla evlendi, kendileri aşiret ve kuzenime boşanmak asla olmaz demişlerdi

Canım, ilk davan dündü, nasıl geçti, neler oldu, iyi misin, merak ettim.

İlgin için teşekkür ederim Monalisa.Evet ilk duruşmam oldu dün,çok heyecanlıydım.Kimlik tesbitinin ardından avukatım konuşdu.O yalnızdı avukat tutmamış.Boşanmak istemediğini ve istediğim nafaka ve tazminatı da ödemeyeceğini söyledi.Hakime msn kayıtlarını sunduk,telefon görüşmelerinin de gün ve saatlerini yazılı bildirdik.Ben boşanmak istediğimi beyan ettim.Hakim incelemeye aldı ve ikinci duruşma için 21 kasım a gün verdi.
Duygu olarak inan hiç bir kin acıma vs hissetmedim.Sadece çok heyecanlandım.Hala da heyecanım geçmiş değil.Bakalım ne olacak?
Avukatıma göre en fazla 2 duruşma sonunda dava sonuçlanacak.
Hayırlısı inşallah..

baksana adam avukat tutmamış, nafaka tazminat ödemem demiş. pinti nolacak..

hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah Rabbim kısa zamanda "iyiki evlenmişim" dedirtecek birisini karşına çıkartır, ömür boyu mutlu olursun.

aynı durumdayım arkadaşım msn mağduruyum 2 tane çocuğum var 10 yıllık evliyim kadın çıktı benim de karşıma msn den.dün evi terkettim 2 çocuğumnuda alıp annemdeyim şu an adam gayet rahat evimde yayılıp yatıyo.üstelik o kadında evli bir kadın bir kadına bunu yaparmı.sanırım artık boşanmalıyım.yazılan şeyler o kadar iğrençtiki anlatamam sizlere beni karının kocasına bile yakıştırmışlar sohbet arasında ş....ler...oofff ooofff

gzdkpz sizi nasıl tebrik etsem bilmiyorum helal olsun...
İnşallah en hayırlısı budur... Yarabbim hayırlı olanı nasip eyler.... hakkınızda ama kendinize güvenmeniz çok güzel gerçekten 2 tane de oğlunuz varmış eminim size sahip çıkacaklardır... Hakkınızda en hayırlısı dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…