Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

hehehe şok olacak boşanma kağıdını pat diye görünce...iyi oldu..fena oturacak..sandı ki evdeki karısı bişey yapamaz salak anlamaz bişeyden. bak neler neler yapıyor kendi ayakları üstünde nasıl duruyor..
madem öyle...donuna kadar söke söke al inşallah..çocuklarının nafakasını vermeye yanaşmaz ha..elinden geldiğince zorla zor durumda bırakacak bir rakam iste mahkemede bence ! intikam soğuk yenen bir yemektir en iyi intikamın bu olacak! keşke böyle olmasaydı ama yeni hayatın inşallah çok güzel şeyler getiri sana ve çocuklarına..ailene anlattın mı?ailenle mi kalacaksın?

Son düzenleme:
konunu yeni gördüm baştan sona okudum çok ama çok zor ayrılık.yaşamayan biilemez gelişmeleri merak ettim son durumlar ne eşin ögrendimi

Bence o da evet bosanmak istiyor sadece sizin ölmenızı ıstedıgınızı sanmıyorum o bence sızın aile dolayısıyla bosanamayaccagını bılıyor korkuyor bosanırsam ailesı benı mahveder dıye ölsede kurtulsam demesının nedenı budur ama bu ılıskı sızın bakımlı olmaya baslamaya karar verdıgınızden önce bıtmıs cunku eşiniz demıskı keske daha önceden bunları dusunseydn dedıgıne göre uzun suredır bu sekılde eşiniz.yani dıyokı aklınca artık cok gec dıyorr.Kendinizi hazırlayın güçlü oldugunuz an ondan bosanın ve onndan sogumak ıcın elınızden gelenı yapın

DeMek senin bu dünyadaki sıNavın da buyMuş..

ÜzüLme diyemem üzücü bi durum..sonuÇta kim biLir ki bi zamanLar aynı yatağa baş koyduğun onunLa en özeL anLar yaşadığın herşeyim dediğin insanın sana bir yabancı oLacağını..

İşte herkesin sınavı farkLı..

Kimi eşiyLe çok mutLudur maddi manevi herşeyi tamdır çocuğu oLmaz..Kimine de ALLah ewLat verir zenginLik verir huzur vermez ..vs..

ßunLar hayatın gerÇekLeri maLesef..

ßize düŞen sabredip ALLAha dua etMek..

Raßßim herkesin karşıLığını iyi yada kötü dünyada ya da ahirette vereCeği Muhakkak !

arkadaslar siz konuyu merak edip soruyorsunuz son durum ne diye , konu sahibi en son bugün girmis ama konusunu takip etmiyor nedense

sinirlerim bozuldu ya,acayip zoruma gitti.Madem bosanacaksin,tekmeyi bas, evden kov.ne varsa söyle.hic olmazsa icinde kalmasin.Bu erkek milleti hic iyilikden anlamaz.Malinin ve mülkünün hepsini almaya bak.Ben ne erkek müsterimlerim vardi, kadinin cocuklarin oturdugu evdeki esya icin dava acan.bak görürsün nasil melek gibi oluyor.Güclü olmalisin, gerisi yalan.

Aman tanrım başlığı okuduğum zaman böyle kaldım...
Açıp bir de içeriği okuyunca inanılmaz üzüldüm...Yıllarca emek verdiniz bi evlilik geldi bu yollara ona evlat verdiniz...Bitse bile böyle dememeliydi...Çok yazdık etmiş bütün herşeye...

Size üzülmeyin nasıl derim, biliyorum ve anlıyorum ki yanıyor içiniz...Ama sonu ne olursa olsun böyle bir adamla evli kalınmaz...
Allah yardımcınız olsun...

Çok çok üzüldüm

o msndeki yazılar birer delil senin için.
artık hiçbir yerde boşanma yok falan dinlemiyorlar.
sizde anlatırsınız çocuklarına durumu. eğer büyüklerse anlarlar.
herşeyini alın elinden görsün bakalım aldatmanın diyeti nasıl ödenirmiş.
madem kursa falan gittiniz ve birikmişinizde var hayatınızdan bi asalak gitmiş olarak devam edersiniz yaşamınıza.

canım çok üzüldüm Rabbim şu mübarek ayda yardımcın olsun...biran önce boşan ve yeni düzenine biran önce alış...kocandan korkma..kendi saldı sandıqı karısı onu nasıl ortada bırakıyormuş görsün..ASLA AFFETME SAKIN!!!!!

ondan ne kadar nefret edersem edeyim ölsede kurtulsam demeye dilim varmazdı şahsen. ama ERKEK işte..... en doğru kararı sen vereceksin. otur anlaşmalı boşanmayı sun ona. kabul etmezse çekişmeli boşanma olur. bence bu durumda avukata gerek yok. deliller elinde nasıl olsa.eğer şu anda haberdar değilse söleme biraz daha takip et. delil çoğalsın.

maddi durumu falan nasıl eşinin. eğer iyiyse hem kendine hemde çocuklarına nafaka iste. kozlar senin elinde aklını ii kullan. boyun eğme bu yaptığına. ne geldiyse başımıza affettiğimizden gelio. 1 kere yapan bir daha %100 yapıor çünkü. sakın affetme ve yeni bir hayat kur kendine derim. şartlarını tam olarak bilmesemde. hani bir laf var ya. donuna kadar al onun. aldatan erkeklere herşey müstehak. tabi kadınlarada yanii:)) çok üzücü ama bu durumu atlatırsın zamanla. ii düşün doğru karar ver. acele etme. mantıklı davranmaya bak.

Son düzenleme:
Nasıl bir şey bu ya okurken bir garip oldum benim sinirlerim bozuldu, bir insan eşi için nasıl böyle bir şey düşünebilir inanamıyorum.
Adamın çocuklarının annesinin ölmesini isteyecek kadar nefret etmesine rağmen evliliğe devam etmesi de ayrı bir olay.
Konu sahibine söylebileceğim tek şey hemen BOŞAN, vicdansız bir insanla bir ömür geçmez.
İnşallah çok daha iyi insanlarla eşin gibi taş değil de kalp taşıyan insanlarla karşılaşırsın.

Maalesef anlaşmalı boşanma olmuyor eşim istemiyor
Bu sadece aile tepkilerinden korktuğu için böyle
Beni sevdiği için değil..

Çekişmeli dava açdık
Adli tatilden sonra umarım eylül sonu gibi ilk duruşma olacak

Son durum:Ben iyiyim
Çocuklar da iyi
Ailemle yazlıkdayız
Bekliyorum
Geleceğe dair umutlarım çok

cesur kadınlara hastayım ya geçicek zor olsada atlatıcaksın inan bana evde onu hergün görüp önüne yemek koymak çamaşını yıkamaktan daha ağır değil boşanma umudunu hiç yitirme çocuklarınla mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle mahkemede tazminatını söke söke al yıpranma tazminatı psikolojinin bozuldguna dair donuna kadar al terbiyesizin

güçlü ol canım ,,çok güçlü..

Öfke bile hissedemiyorum ona karşı ki
Öfke içimizde bomba taşımak gibi
Patlayınca zararı yine bize ...

Herkes yoluna bundan sonra
Evet ben boşanmak istemedim önce
evet yuvam yıkılsın istemedim
Çünkü bir yuvam var sanıyordum
Ama yokmuş

Şimdiyse önüme bakıyorum
İlgisiz sevgisiz bencil bir adamla yaşamaya çalışırken kendimden ne çok vazgeçdiğimi gördüm
Kendim ve çocuklarımla ilgiliyim artık
Tüm enerjim bizler için...

Hakkinda hayirlisi olsun
inan terettutlerin hepsi gececek
kendi degerini daha iyi bileceksin
seni degersiz hissettiren bir adamla
ne kadar mutlu olunurki?
kendin icin ne iyiyse onu yap artik
ve merak ettigim su
esinle hic bu konuyu konustunmu
bosanma isine ne diyor kendisi
savunmasi oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…