seni o kadar iyi anlıyorum ki( ben de kocamın facebook taki yazışmalarını görmüştüm..artık eski takıntısıydı heralde, buluşalım görüşelim falan yazmıştı..kız da karın da bizi vursun yazmıştı.. hiç aklımdan cıkmıyor bu sözler..ben saklamadım ama gördüğüm anda yüzüne carptım laptopu, bunlar ne dedim..kızardı bozardı, mantıklı hiçbir açıklama yapamadı. seni seviyorum,kaybetmek istemiyorum,yok biey, valla ölesine yazışma falan dedi..halen facebook kullanıyor kocam ve ben hala o sürtükle görüştüğünü düşünüyorum ( ama elimden bişey gelmiyor..
Bu konu sabitlenmeli bence , K.k' da kocam beni istemiyor , sevgilim benden soğudu , kocam beni aldattı ama sevıyorum , napayım , çaresizim gibi sözler söyleyenlere ibret ve örnek olur ..
Ne kadar gururlu,onurlu , kişilikli ve güçlü bir annesiniz..
Sizi hak etmeyen, ahlak yoksunu bır insanla '' yuvam yıkılmasın ''
takısıntısına düşmeden temiz bir hayat kuracaksınız kendinize ..
Çok takdir ettim bilinçli ve bukadar dayanıklı olmanızı ..
Allah yolunuzu açık etsin , evlatlarınızla bırlıkte guzel ve mutlu bır gelecek sizi beklıyor inş ..
neden bu erkeklerın gozu hep dısarı da neden doyumsuzlar .tatlım cok uzuldum senın adına .hıssedebılıyorum acını .kadınlık gururuna ınsan yedıremıyor boyle bır ıhaneti.tatlım konunda demıssın yaa,''esim keske cınsel olarak aldatsaydı da bu kadar uzulmezdım .ama o'na kor kutuk asık bu benı cok uzuyor ''demissin ama ,ben konudan ve yorumlardan okudugum kadarıyla ,esın o kadına asık degıl .sadece amacı cınsellık yasamak .ınternette boyle cok dolanıyor kadınıda erkegıde kacamak yapmak ıcın .esın tahmınımce kadına ulasabılmek ıcın ,asık rolü oynuyor.ama emın ol sadece heves esının kı .hem bak kadına asık rolü oynarken bır yandan da,ben bosanamam beni boyle kabul et demıs .yanı kısacası esın asık fılan degıl .ama yıne de affedılır bır durum degıl kesınlıkle.sana tavsıyem hakkını ara ve sessız kalma sakın .Allah yardımcın olsun .
İçim kan ağlıyor,elim ayağım birbirine dolaşmış,ne zamandır yazıcam ellerimin titremesinin geçmesini bekledim.
Aldatıldığımı sanıyordum..Daha önce de yazmışdım size..Uyuşuk bir ev kadını olmuşken bayağı toparladım kendimi son günlerde.Eşimin eve geç gelmeleri,bana karşı soğuk tavırları,ayrı yatakda yatması aynen devam etti.Ben buna rağmen eşofmanları attım yürüyüşe diyete başladım,makyajlı bakımlı güzel kokular sürerek karşıladım onu ama hoşuna gideceğine daha önce aklın nerdeydi gibisinden konuşmalar ve alaycı tavırlar gösterdi.Ama ben kendimi iyi hissetmeye başladım,emlakçılıkla ilgili bir ay süren bir kursa başladım.Ufak bir birikimle ofis açmayı düşünüyorum.Olaylar bu şekilde gelişirken evde ortak kullandığımız bilgisayarda eşimin son aylarda bir hanımla yapdığı msn konuşmalarını buldum,hepsini okudum.Yıkıldım.Aslında bekliyordum ama yine de yıkıldım.Anladığım kadarıyla aralarında cinsel bir yakınlık yok ama eşim bu kadına çok aşık olmuş.Kadın daha resmi evli olduğu için uzak duruyor gibi ama eşim çok ısrarlı sadece hayatımda ol arkadaş olalım ben senin yanında olayım yeter yazmış.Uzaktanda olsa seni göreyim bana yeter yazmış.
İnanın cinsel aldatma olsa bu kadar üzülmezdim ama eşim bir başka kadına aşık.Bana acıdığını,benim için üzüldüğünü keşke ölse de kurtulsam diye yazmış.
Ağlamakdan gözlerim yerinden çıkacak artık bu nasıl bir acıdır anlatamam.Allah kimseye yaşatmasın.
Biz karadenizliyiz boşanmak bizde kabullenilmez oğullarım bu durumda babalarına lanet okur ilerde vurmaya kalkarlar.
Ben artık bu adamın suratını görmek istemiyorum.Ama biliyorum yalanlıycak herşeyi.
Yazıların çıktısını almak istiyorum.
Birikmiş biraz param var avukat tutup boşanmak istiyorum.
Ama ben bu durumlara nasıl düştüm nasıl kendime bunu yapdım bunun hesabını nasıl vericem ?Umarım derdimi anlatabilmişimdir inanın elim ayağım titriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?