Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

nasil gelmiyor..sildir facebook unu..ya sil ya bende acarim birileriyle tanisirim tesadufen de.. ben hicbir yanlis yapmadigim halde esim sevmiyor facebookú,,bi kac defa uyardi en son sert bir dille istemiyorum dedi ve bende kapattim..baktimki hosuna gitmiyor..ve evet bencede hakli..birsuru yuva bu yuzden dagiliyor yaaa..

canım benım ya içim titredi okurken ne utanmaz erkekler var ya. Kadın dediğin güçlü olur daima sanada güç yakışır boşanmasan bile daha ne kadar nasıl bir zihniyetle gidebilir di ki.... Boşanmak en mantıklısı zaten çocuklarım babasız kalmasın diye boşanmama düşüncen olabilir en başta ama baksana sanki babalık yapıyor çocuklarına... boşan kendi ayaklarının üğzerinde durmaya çalış dua et rabbımde yardımcın olsun.. Hatta iş bulup çalış hem dikkatini dağıtırsın iş ortamı flan çok üzüldüm sende güçlü olmaya çalış biliyorum kolay değil...

Sevgilerimle...

Son düzenleme:
arkadaşım bende karadenizliyim öyle şey olurmu vurmak etmek nerde var böyle bir şey ben hiç görmedim sen bir insansın mutsuzsan boşandıktan sonra daha mutlu olacaksan imkanının varsa hiç düşünme önemli olan senin mutluluğun üç kuruşluk değmiycek bir insan diycek dedimbile ama neticede çocuklarının babası hakkında hayırlısı olsun en doğru kararı sen verceksin ,,,,,

gercekten bu erkeklerin hepsi aynı,bir tane iyi mi olmaz iclerinde.nasılsın canım?son durumunuz nedir

evliliğizi yıkan veya yıkmaya çalışan kadın ise,bir türlü gitmiyor ise:
başlarken 1 kere Besmele ile,

ESSALATÜ VES SELAMÜ ALEYKE YA RESULULLAH HUZ Bİ YEDİ KALLET HİLETİ ETRİKNİ(3 kere)Bİ LÜTFİKE VE KEREMİKE YA NEBİYYİR RAHMETİ VEYA KAŞİFEL GUMMETİ VE MÜFERRİCEL KÜRÜP,YA RAHMETEN LİL ALEMİİN,YA HAMİL MAZLUMİN HALLİSNİ,HALLİSNİ..
diye Dua Edip sayısız kere tekrarlarsa kısa zamanda selamete çıkar...herhangi bir özel günü yoktur.istediğiniz gün ve saat okuyun.abdestli olun yeter.

okmak isterseniz.

Bu konu sabitlenmeli bence , K.k' da kocam beni istemiyor , sevgilim benden soğudu , kocam beni aldattı ama sevıyorum , napayım , çaresizim gibi sözler söyleyenlere ibret ve örnek olur ..

Ne kadar gururlu,onurlu , kişilikli ve güçlü bir annesiniz..
Sizi hak etmeyen, ahlak yoksunu bır insanla '' yuvam yıkılmasın ''
takısıntısına düşmeden temiz bir hayat kuracaksınız kendinize ..
Çok takdir ettim bilinçli ve bukadar dayanıklı olmanızı ..
Allah yolunuzu açık etsin , evlatlarınızla bırlıkte guzel ve mutlu bır gelecek sizi beklıyor inş ..

oncelikle gecmis olsun.allah sasirtmasin kimseyi gercekten ve ne pis kadinlar var evlisin ne isin var evli adamla hayret bise aklim almiyor.bosanmayi hic bi aile istemez ama gemi yurumedimi napcan

kocanız ölse de kurtulsanız

yani evladınızın babasına böyle dediğim için üzgünüm ama adam nasıl bu lafı kullanabilir aklım almıyor. tamam adilik etmiş birine aşık olmuş olabilir ama bu kadar korkak, aciz, kötü niyetli olunur mu? boşanmak yerine nasıl ölse de kurtulsam der.
boyle diyen adamla diğer kadın müsvettesi nasıl beraber olmak ister

o adamı süründürün ölmekten beter edin.

Son düzenleme:
23 tyaşında maşallah epey güzel bir bayanım
bakımlıyım
işim gücüm var
eski eşim isesuanda bosandıktan sonra soyledıklerı su ; yanına hıc yakısmıyordu cok kıloluydu vs
allah yaratmıs herkezı
sankı kendını suclamıssın
arkadasım sen kendını nıye sucluyorsun banada soyledı neden adlatıldın
aldatıldıms uclusu ben oldum yanı
hulya avsar bı tv programında aynen soyle soyledı kayanın onu adlatmasına ıtafen
şarkıcı ya cok ılgılenmemıs kocasıyla oyle demıs kaya
''kusura bakmayın ben yanımda burnunu karıstıran gobegını kasıyan sırtını donup gaz cıkaran bır adamla yataga gırıp sehvetlı bı sekılde sevısemem '' kımseden beklemeyın bunu demıstı
bende cocuk dogurmustum toparlıyamamıstım sadce 2 ay sonra ayrıldık
hakmıydı
oglum 18 aylık aylılaı 1.5 sene oldu
boyle daha mutluyum

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.
Son durum
Ben ve çocuklar çok iyiyiz.
İlk duruşma 12 eylül pazartesi gününe alındı.
Dileğim en kısa sürede bu evlilikten kurtulmak.

Bir kadın yürekli olduktan sonra gerisi boş, yapamayacağı şey yok...

Boşanmak istemiyor demişsin bi' kaç sayfa önce. Çekişmeli olacak madem bunu lehine çevir.
Konuşmaların çıktısını aldın mı? Aldıysan tazminat için delil olarak kullan.
Bi' de arkadaşından sana şahitlik yapmasını iste. Geldi bana ağladı çok üzülmüştü falan desin. (Kendini öldürecekti dedirtme.)
Maddi manevi tazminat iste.
Annemle babam boşanırken ben anneme şahitlik yapmıştım. Tazminat da kazandık nafakaya ek olarak. (Reşit olunca bana nafaka bağlamamışlardı ona denk geldi )
Boşanmak istememesini de kullan güzelce. Şahidin iyi ve yakın çevrenden biri olursa hakim manevi tazminatın tamamını, maddi tazminatının da büyük kısmını verir sana. (Bizde böyle oldu.)
İş kurmayı düşünüyordun, onun sermayesi çıkar işte.
Sakın boşanayım bir şeyini istemiyorum diye düşünme. Al her şeyini, köpek gibi sürünsün. Dava olayları nasıl olsa duruşmada boşanınca bitmiyor. Kütükten düşmesi falan zaten zamanını alacak. Hemen boşanayım bitsin deme, bitmiyor. Gider ayak canına oku.
Kendine, çocuklarına nafaka bağlat, tedbir nafakasını sakın atlama. Boşanma gerçekleşene kadar da para versin. Sonrasında nafaka ve tazminat.

Teşekkür ederim.Bi,r an önce bitsin diye bir derdim yok .Tedbir nakafası koyduruyoruz dava sonuçlanana kadar ayrıca bana ve çocuklara da nafaka istiycez.
Elimden geleni yapıyorum.Moralim iyi herşey gayet güzel.Çocuklar da keyifli.

İlginiz için çok tşkler tekrar.

neden bu erkeklerın gozu hep dısarı da neden doyumsuzlar .tatlım cok uzuldum senın adına .hıssedebılıyorum acını .kadınlık gururuna ınsan yedıremıyor boyle bır ıhaneti.tatlım konunda demıssın yaa,''esim keske cınsel olarak aldatsaydı da bu kadar uzulmezdım .ama o'na kor kutuk asık bu benı cok uzuyor ''demissin ama ,ben konudan ve yorumlardan okudugum kadarıyla ,esın o kadına asık degıl .sadece amacı cınsellık yasamak .ınternette boyle cok dolanıyor kadınıda erkegıde kacamak yapmak ıcın .esın tahmınımce kadına ulasabılmek ıcın ,asık rolü oynuyor.ama emın ol sadece heves esının kı .hem bak kadına asık rolü oynarken bır yandan da,ben bosanamam beni boyle kabul et demıs .yanı kısacası esın asık fılan degıl .ama yıne de affedılır bır durum degıl kesınlıkle.sana tavsıyem hakkını ara ve sessız kalma sakın .Allah yardımcın olsun .

bende karadenızlıyım o söyledıgınıze katılmıyorum en basta bunu belırteyımde
tamamen sizin yasam tarzınınzla aıle yapınızla alakalı bısey olsa gerek öyle gelmıs benımsenmıs sanırım sizde
ayrıca durumunuza cok uzuldum Allah yardımcın olsun

Tşkler suzan.İnan umrumda değil aşık ya da aşık olmaması.Hakkımı arıyorum zaten.Aslında kendi adıma iyi atılımlarda oldu hayatımda,Çocuklarla kendime ev tuttum,çalışmazken şimdi bir emlak ofisi sahibi oldum.:)

Bir yuva yikilmadi bir yuva kuruldu !
ben oyle goruyorum
bir anne iki cocugu ! buda guzel bir yuvadir
heleki eskisinden daha guzel bir yuvaniz var

eskisinde ihanetin yalanin ve ne samimiyetsizligin oldugu bir yuvaydi
ama simdi calisan guclu ne istedigini bilen bir anne var
en azindan yalan gozlerle bakan bir kocasi yok
sadece aslan gibi iki oglu var
cok ama cok sevindim
ofisinizide actiniz
bosanma davasinda hakkiniz neyse hepsini alin
hic yumusamayin o konuda..
mutluluklar

ahh bee canım senin de mi canını yaktılar.. allah kahretsiinn hepsiinii boşann gitsiinn değmezz.. yıpratma kendiniii senii iyii anlıyorum. kendinde bi eksik arama. insanın içi bozuk olmasııınn. aile babası olmayıı beceremiyorlar işte.onların eksikleri onlarıınn ahlaksızlıkları.yuva yıkanın yuvası olmaz allah büyük. kendinii önemsee.. bi daha gelmicez bu dünyaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…