Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

Merhaba

önce Karadeniz li olmakla işe başlıyayım benim eşim de karadenizli hemde has göçmenlik bile yok .. herzaman duyduğum bizde asla boşanma olmaz ,suratımız öne eğer, rezil oluruz, insan içine çıkamayız, kahrolur biteriz ,bilmemne .......

önce kayınbiraderim boşandı şimdi biz boşanıyoruz ailesinden bir kişi daha rezil olduk naptınız siz diye oğullarına birşey söylemedi ..

demekki ben yapsaydım o zaman Karadenizli olacaklardı...

Babamın dediği gibi Karadeniz'e Rusya kapıları açıldığından beri öle mert adam kalmadı orda ...

bu bi kere bahane .. siz ayrılmak isterseniz ne olursanız olun bunu bahane olarak sunmazsınız ....

aldatılıyorsun, bu gayet açık ortada adam sırf sosyal çevreye suçlu gözükmemek için saklıyor ..ve siz boşanmak istediğinizde hemen sizden boşanacaktır yada bi kaçgün rol kesecek çevreye bakın o istedi diye ... size kimbilir ne suçlar atacak herşeye hazırlıklı olun .. ama bu durumlarda bazen biraz geriden gülümseyerek seyretmekte gerekiyor bazen...

ama karar verin ben bu şekilde yaşamayı hakediyormuyum diye... ve mutlaka bir psikiyatriste gidin kendi başınıza ilaç almayın

Son düzenleme:
o utanmaz kadın da senın gıbı bır terbıyesız ıste ay allahım nasıl bır dunyaya kaldık gelmış bır de burda yazmış ya ar namus bunda boylelerıne bırsey denır o anladı ahlaksız

ben bu kadını kk da bulamadım .. belki öbür eşe bi hayrım dokunur diye araştırdım ... hiç mesajı yok ..

kim bu yaaa ...

ben bu kadını kk da bulamadım .. belki öbür eşe bi hayrım dokunur diye araştırdım ... hiç mesajı yok ..

kim bu yaaa ...

Canım fake konuydu o, konuyu açıp bi tane de buraya yorum yazıp gitti konu sahibi, konusu da kaldırıldı sanırım

Kızkardeşim bir avukat buldu.Cumartesi saat 15 de randevu aldım.Dava açacağım.Çekişmeli olacak.Dava sonuçlanana kadar tedbir nakafası alabilrimişim.Boşandıktan sonra da kendim ve çocuklar için nafaka istiyorum.Avukatım tazminat davası da açarız dedi ne hakkım varsa alacağım.Bu saatten sonra memlekete gidemem yaş geldi 42 ye çocuklarla bir ev tutmayı düşünüyorum kursu tamamlayıp kendime bir ofis açmak düşüncesindeyim.

Çocuklarımın babasıyla konuşmadım konuşmuycam da evi de terk etmiycem.Diğer kadınla bir sorunum yok beni ilgilendirmiyor açıkçası .Bu saatten sonra kimseyle hesabım yok.
Haklarımı alıp kendim ve çocuklar için yeni bi,r hayat kurmak istiyorum.

sanırım tam okumadınız başından beri boşanmak istiyorum dedim

inşallah hakkınızda hayırlısı olur;
ölmenizi istemesi zaten sorumluluk almaktan ne kadar uzak bir adam olduğunu gösteriyor...
siz çıktılarınızı iyi muhafaza edin; bir flashdisc alıp ona kaydedin;
bu ayıbının ortaya çıkmasıyla size çamur atacaktır kesin
elinizde süper sağlam belgeler olacak donuna kadar alın da rezilliği meydandayken beş kuruşu yokken hovardalık yapmayı o zaman görsün!!

maşallah size.. geçen haftaki kaderine boyun eğen bezgin kadın gitti, dimdik duran kararlı bir kadın geldi.. maşallah gerçekten..

hayırlısı olsun ...Allah güç versin sabır versin herşeyi gönlüne göre versin ....

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım. bilgisayar msn kayıtlarına gelince, eşinize bundan bahsetmemenizi öneririm. mahkemede yüzleşsin. bilgisayarda hangi siteye girilirse girilsin, geçmiş silinse bile, hatta kaydedilen dosyalar geri dönüşüme yollansa bile hard discte hepsi kayıtlı kalır. bu yüzden endişe etmeyin. ama eşiniz harddisce zarar verirse onu bilemem. yoksa isterse bilgisayrı camdan aşağı atsa, bilgisayar pert olsa da hard disc sağlamsa inceleme anında ortaya çıkar. karşı tarafın IP si ve telefon numarasını bile bulabilirler. ve bunlar gerçekten somut delildir. eğer kararınız kesinde o bilgisayara gözünüz gibi bakın. allah yardımcınız olsun canım

bence böyle bir adamdan boşanırsan karadeniz senle gurur duyar özellikle kadınları.allah yolunu açık etsin.hep kararlı ve güçlü olman dileğiyle.

tebrik ederim canım kararından ötürü, bşkası olsa o kadında o kadın der, benim kocam bi melek ama o kadın ayarttı der kendini kandırırdı, umarım herşey gönlünce gider

üzücü bir durum ama gayet güçlüsün bence adama hiç birşey sezdirme beni evden kovar demişsin sakın gitme gitmesi gereken kendisi umarım eviniz kira değildir en azından maddi olarak fazla sıkıntı çekmezsin dediğim gibi bu duruma sebep sen değilsin o sakın evden ayrılma orası senin kalen olsun ne güzel ikide oğlun varmış kurarsın kendi hayatını sakın gurur falan yapıp nafaka hakkından vazgeçme her hakkını al işinide kur allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
kesinlikle böyle yap.veriler silinmeden tedbirini al

umarım yaptıklarına bin pişman olur. sinirlerim bozuldu ,gerildim resmen adamı bir kaşık suda boğasım var

Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun burada okuduğum dertlerde hep kendimde düşündüm ben olsaydım ne yapardım diye
insan empati yapınca bile kaldıramıyor Allah kimseye göstermesin sizede yeni kararlarınızda huzur ve mutluluk diliyorum
umarım bir an önce atlatırsınız

bu adamla nasıl 15 sene evli kaldın?
okudukça içime fenalıklar geliyor...

işte sana yakışanda budur ablacıgım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…