o utanmaz kadın da senın gıbı bır terbıyesız ıste ay allahım nasıl bır dunyaya kaldık gelmış bır de burda yazmış ya ar namus bunda boylelerıne bırsey denır o anladı ahlaksız
ben bu kadını kk da bulamadım .. belki öbür eşe bi hayrım dokunur diye araştırdım ... hiç mesajı yok ..
kim bu yaaa ...
biz karadenizliyiz biz bilmemnereliyiz bosanmak olmaz muhabbetlerini gecin lutfen...
siz bosanmak istemiyorsunuz, acik acik ben istemiyorum deyin...
cocuklarinizi alirsiniz karsiniza bosanmanin ne kadar normal bir sey oldugunu ogretirsiniz, konusursunuz anlarlar...
bosaniyorsunuz diye neden katil olsunlar olur mu boyle sacma bir sey...
kimse sonsuza kadar evli kalmak zorunda degil...
iyisi mi bosanin...esiniz sizi istemiyor belli ki...
yataklar bile ayri daha neyi bekliyorsunuz...
esinizle konusun ve medeni sekilde bu evlilik sorununuza bir cozum bulun...
ya bosanin ya da kendinizi toparlayin ama bir seyler yapin...
isin sirri da konusmakta...oturun konusun cozum yoluna dogru ilerleyin...
Kızkardeşim bir avukat buldu.Cumartesi saat 15 de randevu aldım.Dava açacağım.Çekişmeli olacak.Dava sonuçlanana kadar tedbir nakafası alabilrimişim.Boşandıktan sonra da kendim ve çocuklar için nafaka istiyorum.Avukatım tazminat davası da açarız dedi ne hakkım varsa alacağım.Bu saatten sonra memlekete gidemem yaş geldi 42 ye çocuklarla bir ev tutmayı düşünüyorum kursu tamamlayıp kendime bir ofis açmak düşüncesindeyim.
Çocuklarımın babasıyla konuşmadım konuşmuycam da evi de terk etmiycem.Diğer kadınla bir sorunum yok beni ilgilendirmiyor açıkçası .Bu saatten sonra kimseyle hesabım yok.
Haklarımı alıp kendim ve çocuklar için yeni bi,r hayat kurmak istiyorum.
Kızkardeşim bir avukat buldu.Cumartesi saat 15 de randevu aldım.Dava açacağım.Çekişmeli olacak.Dava sonuçlanana kadar tedbir nakafası alabilrimişim.Boşandıktan sonra da kendim ve çocuklar için nafaka istiyorum.Avukatım tazminat davası da açarız dedi ne hakkım varsa alacağım.Bu saatten sonra memlekete gidemem yaş geldi 42 ye çocuklarla bir ev tutmayı düşünüyorum kursu tamamlayıp kendime bir ofis açmak düşüncesindeyim.
Çocuklarımın babasıyla konuşmadım konuşmuycam da evi de terk etmiycem.Diğer kadınla bir sorunum yok beni ilgilendirmiyor açıkçası .Bu saatten sonra kimseyle hesabım yok.
bence böyle bir adamdan boşanırsan karadeniz senle gurur duyar özellikle kadınları.allah yolunu açık etsin.hep kararlı ve güçlü olman dileğiyle.
kesinlikle böyle yap.veriler silinmeden tedbirini almsn görüşmeleri nasılsa bir klasörde ..
flash bellek bulbilirsen yada cd yazdırabilirsen bu dosyaları oldugu gibi cd yada flash bellege at..
flash ta tarihleri bellide olur.. hemde hangi mailden gelmiş hangi mailden cvp yazılmış belli olur..
Teşekkür ederim ama şu an konuşamam sanıyorum.Zaten konuşulabilen bir adam değil hemen bağırır çağırır yalanlar ya da evden kovar.Evden kovarsa hemen gitmem lazım ama ben biraz hazırlık yapmak istiyorum.Sakin olmaya çalışıyorum.Becerebilirsem tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?