- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
Kızkardeşim bir avukat buldu.Cumartesi saat 15 de randevu aldım.Dava açacağım.Çekişmeli olacak.Dava sonuçlanana kadar tedbir nakafası alabilrimişim.Boşandıktan sonra da kendim ve çocuklar için nafaka istiyorum.Avukatım tazminat davası da açarız dedi ne hakkım varsa alacağım.Bu saatten sonra memlekete gidemem yaş geldi 42 ye çocuklarla bir ev tutmayı düşünüyorum kursu tamamlayıp kendime bir ofis açmak düşüncesindeyim.
Çocuklarımın babasıyla konuşmadım konuşmuycam da evi de terk etmiycem.Diğer kadınla bir sorunum yok beni ilgilendirmiyor açıkçası .Bu saatten sonra kimseyle hesabım yok.
Haklarımı alıp kendim ve çocuklar için yeni bi,r hayat kurmak istiyorum.
sanırım tam okumadınız başından beri boşanmak istiyorum dedim
Hayırlısı olsun. Msn yazışmaları hakkında ne yaptın? Avukatın ne dedi? Eşinin haberi var mı dava açacağından?
Allah'ım kolaylık versin size :18:
Msn yazışmalarını flashdisce kaydettim.Eşimin haberi yok .Ne yazışmaları okuduğumu biliyor ne de boşanma davası açacağımı.O normal hayatını sürdürüyor eskisi gibi.Avukatım anlaşmalı boşanmanın daha kolay olacağını söyledi ama eşim nafaka ödemeyi kabul etmiycekdir gidersen al git çocukları da der .Bu yüzden çekişmeli olacak,hem nafaka hem de tazminat talebinde bulunucam.
Zor bir süreç ama elimden geleni yapacağım.Dayanması çok zor.
Bu kadar güzel özetlenebilir• "İsyanlardayım'' dedi. Hayır, imtihanlardaydı. Fark etseydi, kurtulacaktı... Mevlana Celaleddin Rumi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?