Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

karariniz gercekten tam yerinde...
kendi hayatinizi kurun ayaklarinizin uzerinde durarak...
sonra da esiniz gorsun pisman olsun...calisan, cevresi olan, sosyal kadin neymis gorsun...

sanırım tam okumadınız başından beri boşanmak istiyorum dedim

onceki konunuzda farkli dusunuyordunuz...
bu konunuzda da ''Biz karadenizliyiz boşanmak bizde kabullenilmez oğullarım bu durumda babalarına lanet okur ilerde vurmaya kalkarlar'' diye yine benzer bir aciklamada bulundugunuz icin oyle yazmistim...

Brawo size en doğru kararı vermişsiniz yaşım 42 falan diyede düşünmeyin zararın neresinden dönerseniz kardır sizi bu kadar küçük düşüren aşağılayan bir adamla nereye kadar gidebilirdinizki...Bide bişey dicem biz karadenizliyiz bizde boşanmak falan yoktur çocuklarım babalarını vururlar diye bişey yazmışsınız,bizim buralardada çok karadenizli ahbaplarımız vardır çok iyi ve çok modern insanlardır hatta kızları boşanmış,akrabaları boşanmış bile var.Böyle şeyler güneydoğuda olur genelde...Yolunuz açık olsun...

o koca inşallah allahtan en güzel şekilde bulur bu ne ya adama bak canım biraz sert giriştim ama valla kadınlara yapılan bu şeylere dayanamıyorum ya karın tamam bakımsızlaşmıştır o sorun değil dersin bi kaç sey kadın koca için güzelleşir çocukların var eşinle zaman geçir kadın kocasının istediği isteyebileceği herşeyi yapar hatta leb demeden leblebiyi bile anlar ki sen zaten kendini geliştirmeye hayatını kazanmaya falan başlamış akıllı dayanıklı bi kadınsın ve kocan ölse bilmem ne o konuşmanın çıktısını alır bikaç kopya yapardım teker teker yedirirdiim o adama , o adamı gebertirdimde yok ya öyleleri için ne günaha girmeye nede hapse girmeye değer inşallah senin için allahtan en hayırlısı neyse o olur mutlu olun ya çocuklarınızla arkadaşlarınızla hayata tutun en güzel en başarılı ol en harika ol olda o koca görsün gününü çatlasın :113: en iyi kararı vermişsin bu arada tebrik bile ederim seni hiç üzülme hiç bir zaman zaten üzülmezsinde sevgiyle kal

Son düzenleme:
Sagol arkadaşım.Hayırlısyla bundan sonra mutlu olucam inşallah .Kolay olmayacak ama üstesinden gelicem.

Yaşadıklarınıza çok ama çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ama belli ki siz çok güçlü bir kadınsınız.Allah ömür versin 2 tane çocuk yetiştirmişsiniz,onlar en büyük destekçiniz ve can yoldaşınız olacak.Üzülmeyin,pişmanlık duymayın hiçbirşeyden.Rabbim size ve çocuklarınıza iyi ve sorunsuz günler yaşatsın inşallah.

Yanlış hatırlamıyorsam cumartesi avukata gidecektiniz durum nedir? Umarım haberler iyidir sizin açınızdan

Teşekkürler evet gittim bugün de vekalet verdim .Boşanma davamı açıyorum hayırlısıyla.

çok üzüldüm yazacaktım bişeyler ama sizi hırsalandırmakdan başka bişeye yaramaz
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun
Rabbim yar ve yardımcınız olsun....

Hayırlısı olsun. Msn yazışmaları hakkında ne yaptın? Avukatın ne dedi? Eşinin haberi var mı dava açacağından?

Allah'ım kolaylık versin size :18:

Hayırlısı olsun. Msn yazışmaları hakkında ne yaptın? Avukatın ne dedi? Eşinin haberi var mı dava açacağından?

Msn yazışmalarını flashdisce kaydettim.Eşimin haberi yok .Ne yazışmaları okuduğumu biliyor ne de boşanma davası açacağımı.O normal hayatını sürdürüyor eskisi gibi.Avukatım anlaşmalı boşanmanın daha kolay olacağını söyledi ama eşim nafaka ödemeyi kabul etmiycekdir gidersen al git çocukları da der .Bu yüzden çekişmeli olacak,hem nafaka hem de tazminat talebinde bulunucam.
Zor bir süreç ama elimden geleni yapacağım.Dayanması çok zor.

canım davanı aç ve o adi herifin tüm malını al elinden artık ondan sana hayır gelmez diğer kadındanda gelmez s...... et hayatından zaten o adam artık mutlu olamaz hiçbirşey hayal ettiği gibi olmaz pisliğin

süper fikir canım sen birden onu defet gitsin mal gibi ortada kalsın sen alnın ak mis gibi devam et hayatına

• "İsyanlardayım'' dedi. Hayır, imtihanlardaydı. Fark etseydi, kurtulacaktı... Mevlana Celaleddin Rumi

bilgisayar ortakmış sonuçta hemen bi keylogger kurun bence bilgisayarda bastığı harfe kadar mailinize gelsin, ayrıca merak etmeyin istediği kadar silsin format atsın bilgisayarda kayıtlı olan şey asla gitmez çünkü bilgiler şöyle diyim hard diske yakılarak yazılır geri döndürülebilir herşey iyi bi bilgisayarcı yeter bunun için !

xxxx nanköre bak ya asıl o ölse de sen kurtulsan boşanma davasına da gerek kalmazdı hem

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…