- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
taylor hanım inanın benim bugüne kadar aklımın ucundan tek bir kere ayrılık, boşanma gibi birşey geçmedi yani ben bu adamı çok sevdim ki daha da seviyorum keşke 1 günde sevgi bitse izi bile kalmasa...Katılıyorum. Birkaç ihtimal var. Siz ya ayrılmak istiyorsunuz da bahane arıyorsunuz bilinçaltınızda, ya çok fena galeyana geldiniz, veya bu olay fake. Başka açıklama bulamıyorum. Muhtemelen ikincisi oldu. Ben eşinizin size doğruyu söyleme ihtimali olduğunu düşünüyorum. Sizin saf olmanız (siz öyle demişsiniz), eşinizin size yalan söylediği anlamına gelmez. Paranoyak olmam takip edilmediğim anlamına gelmez diye bir söz var ya, o hesap. Yani ben safım, kesin beni kandırıyordur diye düşünmeyin. Kötü niyetli adam neden illa gelmeniz için ısrar etsin?
Hiç kimsenin hayatını etkilemek istemem. Sizin için hangisi daha iyi olacak bilmiyorum. Ama eşinizin doğruları söylediği ihtimalini şimdi iyice düşünün ki boşandıktan sonra aklınıza gelip canınızı sıkmasın. Hatası birinden ilgi gelince egosunun okşanmış olması ve buna hemen son vermemiş olması. Daha fazlasını ne düşünmüş ne yapmış.
Bir hatası daha var tabii. Sizi hırpalamış. Ben olsam şikayette bulunurdum. Hiçbir bahanesi olamaz. Ancak orada da "benim yapmadığım, yapmayı düşünmediğim fiziksel bir şeyi o nasıl olur da yapacağını söyler, ben onu o kadar severken" diye düşünüp sinirlenmiş olabilir. Bir arkadaşın dediği gibi sizi sevmiyor da sadece soyadını taşıyorsunuz diye değildir sebep.
Nasıl oluyor da millet böyle kesin yazabiliyor anlamıyorum. Yukarıda arkadaş doğru yazmış. Herkes kendi yaşadıklarına göre yazıyor. Lütfen unutmayın eşinizin doğru söylüyor olma ihtimali var. Peki ya öyleyse? Ya o ihtimal gerçekse?
Ama emin olamayız. Emin olmak için gerekiyorsa yalan makinesine girsin. Sizin için baktım, Türkiye'de ticari olarak yok ama İngiltere'de vs. var. Ama eşiniz kabul eder mi bilmiyorum. Birkaç gün önce olsa farklı olurdu. Ama artık eşinizi kaybetmeye başlamış olabilirsiniz.
Yalan mı doğru mu söylüyor anlamak için bir yol daha geliyor aklıma. İsterseniz özelden yazarım.
Çok negatif ve kesin yargılar içeren bazı yorumları dengelemek için daha sert biçimde pozitif yazmak isterdim ama neyin sizin için daha iyi olacağını bilmediğinden ve hayatınızı etkilemek istemediğimden yazmıyorum. Sizin hayatınız, sizin kararınız. Eskisinden bile daha mutlu olmanızı, çok mutlu mesut yaşamanızı dilerim.
Yalan makinesi iyi fikir ama eşim ingiltere ye giremez :)))) bi kaç yıl önce arkadaşlarını ziyarete gittiğinde bir kavgaya karışmıştı sıkıntılar oldu zor bela kurtarmıştı paçasını :))) O yüzden olmaz o iş neyse şaka bir yana zaten benim problemim onun yalan söylüyor olması falan değil ki, o kız bunu eklemiş olabilir neden kabul ediyor hadi ediyor neden mesajlaşıyor hadi bunada tamam neden şuan aynı yerdeyiz diyor, işi buluşmayı düşünecek noktaya getiriyor.
Tamam vazgeçmiş olabilir ama bunu istedi, birde beni en azından diğer kız açısından ne duruma düşürdü, ki bu kız onunla biz evlenmeden önce eşimin annesinin yanına gidip onları evlendirme diyen, intiharlar edip en mutlu günlerimi mahveden, görümcemle aramın taa baştan bozulmasına neden olan ve bu yüzden bütün hazırlıklarım tamamken düğünsüz derneksiz evlenmeme sebep olan kız.
Ben ne duruma düştüm şimdi kız bana birde face den laf kondurmuş Bu İş Bu Kadar Basitti işte diye... Arada profiline girip bakıyorumda o kızın herşeyi herkese kapalı bir bu lafı açık ve daha bu olaylar olduğunda yazdı bunu.
Bunu bile hazmedemiyorum en basiti ben.