- 11 Ocak 2015
- 45
- 14
- 13
- 37
- Konu Sahibi Aglayangoz
-
Haklısınız belkide.Evet beraber gidelim teklifini yapmıştım ama maalesef o tek başına gitmek istiyor sebebini anlamıyorumKız kardeşiniz bowlinge gidiyor, eşiniz de erkek olduğu halde gidemediğinden dem vuruyor? Neden beraber gitmek sizin için bir seçenek değil?
Büyük ihtimalle çocuğunuz olunca siz bebekle ilgileneceğinizden, rahat rahat yalnız başıma gezerim diye düşünüyordur. Kabul ediyorsanız bu durumu hiç ertelemeyin tabi ama bu sefer eşim çocuğa neden ilgisiz diye üzülmeyin, sebebi şimdiden belli çünkü.
BU dediklerini aynen kalbimde kaç kez düşündüm ama uygulamaya gelince yapamıyorum başka kadınlara bakınca benimle evliyken yapıyor beni en çok üzen bu gururumla oynanış hissediyorum hele karşıdaki kadınlarda evli olduğunu bile bakıyorlar ya kendimi çok asagilanmis hissediyorum.Bu yüzden bakmasin diye yalnız biryere gitmesini istemiyorum.sizce acaba hep yanımda olduğu içinmi böyle birlikte çalışıyoruzSeni aşağılayan adamı hala kafana takıyorsun ya pess doğrusu...
Sal ipini ne yaparsa yapsın. Başka kadınlara mı bakıyor hiç umursama değmez.
Bırak tek başına plan mı yapıyor ne yapıyorsa yapsın! Bu adam kıskanılmaya bile değmez! Gitsin O... Pularla takılsın onada o yakışır zaten...
Evet sevginin olduğunu söyleyemem. Ama çevre baskısı yüzünden boşanmam pek mümkün değil. Psikolojik baskı var.bu yüzden acaba evliligimi kurtarabilirmiyim bir bebeğim olsa diye düşünüyorum çünkü çok istiyor bilemiyorum.Evde bir neşe olursa belki düzelir hersey..neden rest cekmiyor sunuz demişsiniz o sinirliyken konustugumda hersey daha kötü oluyor dayak bile varÇalışıyormuşsunuzda neden söylediği kelime karşısında rest çekmediniz, git evlen o zaman diye, sevmiyorum diyorsunuz ama kıskanıyorsunuzda, sevmediğim bir adam hem o kelimeyi kullanacak hem kadınlara bakacak hemde çocuk düşünücem kendimle çeliştiği mi düşünürdüm.
En başta beni seviyordu hersey evlendikten sonra değişti.Sizi sevmiyor. Neden evlendiniz ki?
siz evlenince drgismis olamazmisiniz. cok boymus sikmis mali gibi gormus sonrada onun saygisini kaybetmis.???? vence seviyir. ama senim tavrindan sikilmisEn başta beni seviyordu hersey evlendikten sonra değişti.
hwrkes herkese bakar. ha saatlerce gizunu alamiyorsa ayri bisey bakti bakmasin mi herkes bakiyor bi sizin esiniz degil. bukadar guvensiz olayin kendinize. ven takmiyorum sagsen baksa bile ben diyirum benden iyimi benden guzelmi. ben onun evkenmek icin sectigi kadinim. okadar. bi saniye iki saniye birine gizu takildi diye sorun cikarmayin. bakmadan bakmaya fsrk var. ustelik eminim butun erejler karilari yokken bakar. kamera takmiyorsunuz ya. turk kadinlarinin problemi bu. evlendi ya. senin malin istedigin gibi yapicak senden baska kim varsa silecrk aikesi dahi. sirf sen olacaksin. en cok seninle ilgilenecrk. kimeyi sevmicek senden fazla yada sensiz adm atmicak ondan sonrada aglanin aldatti beni. yasklar ilgi ceker ven bunu bilirim bunu soylerim. buladsr aldaticakmi takmayin. aldstan sen markete cikincada aldatir
demek istedigimi tam anlamadiniz sanirim. o bakma dedikce gizli nakar yada insan insana bakar ama bi bakar cevirri yuzunu. ama suzuyorsa saatlerce orda pislik var en kotusude saygiszlik var. kadinlar icinde grcerli evet. kadina ayni davranan erkekelrin de karilarini burda giruyoruz. ve bosanmayi dusunuyor esinden sogudugunu ifade ediyorlar ona dayanarak yazdim. bana gire hata tek tarafli degil. evlendin diye her yere berabermi gidilir adamin senelrce tanidigi arkadaslari vardir belki bekar esini orayadami gotursunm her erkek ve kadin bazen cikmak arkadaslariyla yalniz kalmak hatta tek kalmak ister insanin dogasinda var. konu sahibi diyor guvenmedigim icin. oister guvensin ister gubenmesin yaoacaksa yaparrrr.. ustelik surekli sana guvenmiyirum cikamassin demesi vs onun soylediklerinden hafifmi. sence. kufur ettim kisiden kisiye degisir neyin ne kadar insana agir gelrcegi hangi sozun kiracagi. bu evlilik ssglikli olurmu boyle ki daha yeni evliler. ilerisi var bunun. ben asacagina inaniyirum ama kendiside drgismeli. brnim esimde cikiyor grziyor. ve benim tecrubem karisina daha bagli oluyirlar ve arada bi istemiyorum cikmani dersen sysup oturuyorlar. ama oyle boymakla olmaz.aynı düşünceleriniz kadınlar içinde geçerli mi?
bi de şu bütün erkeler ile başlayan genellemelere hastayım bu istatistiksel çalışmayı kim yapmış da bütün erkekler hakkında fikir sahibi olmuş acaba
Aynen öyle.. Ne yaparsa yapsın onu kabul edecek bir kadın var. Yapacak insan her türlü yapar, boşuna sıkıştırıp yüz göz oluyorsunuz.Nasıl yapabilirim bunu
Ona guvenmedigim için oni hiç yalnız bırakmıyorum acaba bu yüzden mi bana böyle davranıyor?
evet belki çok bunaltiyorum çünkü yalnız biryere gitmesini istemiyorum gittiğinde tartışıyoruz
Haklısınız belkide.Evet beraber gidelim teklifini yapmıştım ama maalesef o tek başına gitmek istiyor sebebini anlamıyorum
Sizin kendinize hiç saygınız yok mu?Nasıl yapabilirim bunu
Ona guvenmedigim için oni hiç yalnız bırakmıyorum acaba bu yüzden mi bana böyle davranıyor?
Haklısın galiba ama o dedigini b8rseyi yapabils3mesini cok boguyorsun. o seni aldstacaksa zaten aldatir. benim esim yalmiz discoya bile gider. .ne dusunetim aldatirmi diyemi. aldatirsa bilmessen hissetmessen zaten huzursuz olmassin ogrenirsende tekmeyi yer okadsr vasit. sen cok bogmussun. gercekten. adama evlilik hapis gibi gostermissin. birak ciksin ki seni ozlesin guvensizliginle onun ssygisini kaybetmissin. suan seni bogan kiskanc bi kadin giruyor. digal olarak yasaklar daha ilgi cekiyor. boyke yaoma. unutma eslerimizinde bizden once bi hayati cevresi vardi. her orrama bizi sokamazlar. mesela brnim esimin aroadaslarinin cogu bekar cocukluk arkadaslari. dogal olarak onlarin ortami vekar ortami. esimin onlara katikmasi icin disco vs gidiyor ayda yikda bir de olsa. yada beraver evde topaniyorlar arkadaslariyla evlerinde. grce 2. de geldigi oluyor. yada buseyler icmeye gudiyorlar. vs. ben izin veriyorum. gekince seni cok ozledim diyir sarikiyor. senin gibi yapsam asla bunu yaomaz. tahminim benden uzaklasir. vende cikarim arkadaslarima hesap sormaz. ikimizin yaotiklari baska arkadaslarla yaotigimiz baska. beraber girustugumuz insanlar baska. onu cevresinden soyutlayarak cok ama cok buyuk hata yapiyorsun. kendine guven. ciksin serbest birak. yapcak adam her yerde yapar. aksine onu itiyorsun buna benim fikrim bu. kendine guven. seni aldstan deger vermeyen uzulsun sen degil. kismeden eksik degilsin.suc senin
CANIM bana güven verseydi böyle davranmazdim ki bende evliligin ilk yıllarında istediği heryere gidiyordu sorun etmiyordumya surekli erkelwr kufur ediyir tabiki etmemeli ama bazi kadinlarda canindan bezdiriyor. istisnalar cok olsada. adam esirmi surekli yan yana is tede yan yana bari birbirine diskelermis bunlari bence adam davrsnislarinda hakli sirf yaotigi hakaretler de hakli degil. yaomamali. ama eminim dusunerek konusmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?