KOCAM NEDEN BÖYLE DAVRANİYOR SİZCE?

Haklısınız belkide.Evet beraber gidelim teklifini yapmıştım ama maalesef o tek başına gitmek istiyor sebebini anlamıyorum

BU dediklerini aynen kalbimde kaç kez düşündüm ama uygulamaya gelince yapamıyorum başka kadınlara bakınca benimle evliyken yapıyor beni en çok üzen bu gururumla oynanış hissediyorum hele karşıdaki kadınlarda evli olduğunu bile bakıyorlar ya kendimi çok asagilanmis hissediyorum.Bu yüzden bakmasin diye yalnız biryere gitmesini istemiyorum.sizce acaba hep yanımda olduğu içinmi böyle birlikte çalışıyoruz

ya surekli erkelwr kufur ediyir tabiki etmemeli ama bazi kadinlarda canindan bezdiriyor. istisnalar cok olsada. adam esirmi surekli yan yana is tede yan yana bari birbirine diskelermis bunlari bence adam davrsnislarinda hakli sirf yaotigi hakaretler de hakli degil. yaomamali. ama eminim dusunerek konusmadi.

Evet sevginin olduğunu söyleyemem. Ama çevre baskısı yüzünden boşanmam pek mümkün değil. Psikolojik baskı var.bu yüzden acaba evliligimi kurtarabilirmiyim bir bebeğim olsa diye düşünüyorum çünkü çok istiyor bilemiyorum.Evde bir neşe olursa belki düzelir hersey..neden rest cekmiyor sunuz demişsiniz o sinirliyken konustugumda hersey daha kötü oluyor dayak bile var

Biraz kendinize güvenin bazi şeyleri de alttan almayin bence..
Çocuk işini de hic bu araya katmayin derim..yazik olur hem size hem cocuga

hwrkes herkese bakar. ha saatlerce gizunu alamiyorsa ayri bisey bakti bakmasin mi herkes bakiyor bi sizin esiniz degil. bukadar guvensiz olayin kendinize. ven takmiyorum sagsen baksa bile ben diyirum benden iyimi benden guzelmi. ben onun evkenmek icin sectigi kadinim. okadar. bi saniye iki saniye birine gizu takildi diye sorun cikarmayin. bakmadan bakmaya fsrk var. ustelik eminim butun erejler karilari yokken bakar. kamera takmiyorsunuz ya. turk kadinlarinin problemi bu. evlendi ya. senin malin istedigin gibi yapicak senden baska kim varsa silecrk aikesi dahi. sirf sen olacaksin. en cok seninle ilgilenecrk. kimeyi sevmicek senden fazla yada sensiz adm atmicak ondan sonrada aglanin aldatti beni. yasklar ilgi ceker ven bunu bilirim bunu soylerim. buladsr aldaticakmi takmayin. aldstan sen markete cikincada aldatir

seninle evleneceğime bir o.... ile evlenseydim diyen ve yanınızda başka kadınla bakışan adam için lütfen düzelsin diye bir canı feda etmeyin..bebeğe yazık olur.

aynı düşünceleriniz kadınlar içinde geçerli mi?

bi de şu bütün erkeler ile başlayan genellemelere hastayım bu istatistiksel çalışmayı kim yapmış da bütün erkekler hakkında fikir sahibi olmuş acaba

demek istedigimi tam anlamadiniz sanirim. o bakma dedikce gizli nakar yada insan insana bakar ama bi bakar cevirri yuzunu. ama suzuyorsa saatlerce orda pislik var en kotusude saygiszlik var. kadinlar icinde grcerli evet. kadina ayni davranan erkekelrin de karilarini burda giruyoruz. ve bosanmayi dusunuyor esinden sogudugunu ifade ediyorlar ona dayanarak yazdim. bana gire hata tek tarafli degil. evlendin diye her yere berabermi gidilir adamin senelrce tanidigi arkadaslari vardir belki bekar esini orayadami gotursunm her erkek ve kadin bazen cikmak arkadaslariyla yalniz kalmak hatta tek kalmak ister insanin dogasinda var. konu sahibi diyor guvenmedigim icin. oister guvensin ister gubenmesin yaoacaksa yaparrrr.. ustelik surekli sana guvenmiyirum cikamassin demesi vs onun soylediklerinden hafifmi. sence. kufur ettim kisiden kisiye degisir neyin ne kadar insana agir gelrcegi hangi sozun kiracagi. bu evlilik ssglikli olurmu boyle ki daha yeni evliler. ilerisi var bunun. ben asacagina inaniyirum ama kendiside drgismeli. brnim esimde cikiyor grziyor. ve benim tecrubem karisina daha bagli oluyirlar ve arada bi istemiyorum cikmani dersen sysup oturuyorlar. ama oyle boymakla olmaz.

sen boyle davrandikca adam ilerde senin gitme etme demeni hic takmadan cikip gidecek ve daha kotu sinuclar doguracakm bide ayni si yerindeler. evdede ayni ciksalar ayni evlilik mi o yoksa konu sahibinin esi kendine bebek mi aldi bakima gizetmeye muhtacm bu benim fikrim. ve ssdece iyiligi icin diyorum. bu konudaki tecrubemede guvenerekm cunku iki turlusinude yasadim zamaninda iliskilerimde ve ceremdede gordum. cogu yerdede okuyirum

Konu sahibesi arkadaşım,bizim hiçççç tecrübemiz olmadığı için sana "boşan" diyoruz..
Hiççç tecrübemiz olmadığı ve senin kötülüğünü istediğimiz için sana "boşan" diyoruz.
Hiç bir kadın,konu ne olursa olsun! Hakareti,küfürü,ve şiddeti hak etmez!
Hak etmediğin için seni uyarıyoruz.
Suç sende değil,suç seni bir o... İle kıyaslayan o canlıda!
Allah yar ve yardımcın olsun.

Nasıl yapabilirim bunu
Ona guvenmedigim için oni hiç yalnız bırakmıyorum acaba bu yüzden mi bana böyle davranıyor?
Aynen öyle.. Ne yaparsa yapsın onu kabul edecek bir kadın var. Yapacak insan her türlü yapar, boşuna sıkıştırıp yüz göz oluyorsunuz.

evet belki çok bunaltiyorum çünkü yalnız biryere gitmesini istemiyorum gittiğinde tartışıyoruz

Haklısınız belkide.Evet beraber gidelim teklifini yapmıştım ama maalesef o tek başına gitmek istiyor sebebini anlamıyorum

Sebep burada uzaklarda aramayın, güvenmediğiniz biri işte. Madem güvenmiyorsunuz devam etmeyin, madem devam ediyorsunuz ortak yolu bulun.

Nasıl yapabilirim bunu
Ona guvenmedigim için oni hiç yalnız bırakmıyorum acaba bu yüzden mi bana böyle davranıyor?
Sizin kendinize hiç saygınız yok mu?
Güvenmediğiniz için tek başına biryere göndermediğiniz adamla neden berabersiniz?
Öyle bir konuşuyorsunuz ki adam tek başına sokağa çıktığı anda sizi aldatacak sanki.
Diyelimki siz haklısınız, " sırf ortam bulamadığı için sizi aldatmayan bir adamla " evliliğinize neden devam ediyorsunuz?

Haklısın galiba ama o dedigini b8rseyi yapabils3m

CANIM bana güven verseydi böyle davranmazdim ki bende evliligin ilk yıllarında istediği heryere gidiyordu sorun etmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…