KOCAM NEDEN BÖYLE DAVRANİYOR SİZCE?

Canim dedim ya uzerimde oyle bir baski vardiki hala var nisan da atamazdim evet susuyorum çünkü susmasam daha kötü daha kırıcı çok sinirli kavga ettiginde

Arkadaşlar aynı yerde calismaya mecburum is bizim ve yurtdisindayiz bir o bir ben başka kimse yok kimle vakit geçireyim ben

Kendi işyeriniz olduğunu tahmin etmiştim.Senin ayrı bir işin olsaydı bu şekilde olmazdı.
Şimdiki durumda mecburen biraradasınız ve sen diğer çalışan kadınlar gibi eşinden bağımsız değilsin.
Ben senin yerinde olsam öncelikle o işten kurtulmaya çalışırım.Eleman tutmayı deneyebilirsiniz.
Sonuçta bebeğin olursa zaten elemana ihtiyacınız olacak.Şimdilik yarım gün bile evde kalabilsen faydası olur bence.
Bütün gün dipdibe durup gelene baktı gidene gülümsedi demekle eşini bunaltıyorsun.
Bir de tabii birbirinizle her dakika aynı ortamda bıkkınlık geliyordur.
Kendine ayrı bir iş bulsan çoğu şeyin değişeceğini düşünüyorum.
Bu saygı ve iletişim sorununu çözmeden bebek düşünmeyin derim.

açıkça söylemek gerekirse
1-sopa istiyor abiniz yoksa,öyle ona sizi üzdüğünde ağzına s...cak biri yoksa tepenize çıkmış.
2-sorun bakalım evlilikten ne bekliyormuş
3-çocuklarla ilgili fikrini çok merak ediyorsanız akrabalarınızdan bebeği olanın bebeğini bir hafta kadar bakın anlarsınız.
4-ona en kısa diyeceğiniz laf yada o ana avrat düzgidiyorsa utanmadan,"ağzını topla bana saygı duymayı bil.yoksa bu evlilik biter.""sürekli küfreden bır adam neden çocuk doğurayım""bana kızıyorsun ama bende senin seçiminim beni sen seçtin""
o.. seçeceksen neden benle evlendin sokakta bir sürü var"
5- belkide sizin çevre baskısından boşanamayacağınızı bildiği için bu kadar bknu çıkardı.çevre baskısından kurtulmanın bir yolu o çevreyi terketmektir.yeni bulunduğunuz çevreye de o baskıyı taşımazsanız sizi kimse örümcek kafasıyla yargılayamaz. hatta mümkünse ayrı bir iş bulun.boşanmaya karar verdiyseniz.önce işinizi yerinizi hazırlayın en son "boşanıyorum senden" diyin çok ta açıklama yapmak zorunda değilsiniz çevre baskısı diyorsunuz da bu hayat sizin çevre baskısı altında başkasının mutlu olduğu şekilde yaşamaktan da memnun değilsiniz zaten neyi zorluyorsanız. otursun düşünsün bakalım.tabi içinde insanlık kaldıysa onun.eğer umudu da kesmişseniz.öyle sulu gözyüle gel tekrar deniyelimleri kabul etmeyin 2 ay sonra kaldığı yerden devam eder küfürleri.

Çocuk istediğine göre boşanmak niyeti
yok eşinizin. O yüzden ona böyle bir şeyin olabileceğini hatırlatsanız iyi olur.. önce iş değişikliği yapmalısınız.. ardından da bu tarz ilk hareketinde "hatalarını anlayana kadar beni arama" diyip evi terk etmelisiniz.. çeşit çeşit insan var işte.. kimini sevgiyle yola getirirsiniz kimini de bu şekilde..

Eşiniz değişmeden çocuk yapmayınız Allah aşkına.. biz kadınlar evlenince seğişir diyoruz değişmiyor, çocuk olunca değişir diyoruz değişmiyor, ikinci çocukta olur diyoruz olmuyor olmuyor.. o çocuklara da yazık günah..

Bebek hiçbir şeyi çözmez, aksine daha da karmaşık hale getirir.
Eşin hiç normal değil, ona çocuk vermeyi ben olsam düşünmezdim bile...
Seni sevmediği de çok ortada...

valla böylesine abartmadan kısasa kısas yapcaksın şu aktör ne yakışıklı gibi
haklısın pek güvenilir bi tip değilmiş, muhtemelen de bu hırçınlığının sebebi senin onu sıkman
sadece dene diyorum serbest bırak, başka kadınlardan bahsederse, bi kaç saat sonra sende başka erkeklerden bahset
düşünsene böyle ömür mü geçer sürekli tetikte senin için çok çok yorucu yıpratıcı, inşallah kocan yola gelir

daha siz birbirinizi anlamıyorken hamilelikte seni nasıl anlayacaksın doğum yapaınca herşey daha zorlaşacak ve yıpranan evliliğiniz kurtulmayı bırak daha büyük kavgalarla sarsılarak biter.evlilikler iyice oturmadan çocuk yapılmasına karşıyım çünkü çocuk gerçekten çok büyük sorumluluk , özveri gerektiren ve eşlerin birbirine olan ilgisinin azaldığı ,birbirine daha çok yardımcı olup anlaması gereken bir dönem . şimdi birbirinizi anlamıyorken o zman ne olacak mutsuz evlilik mursuz bir çocuk.günahsız yavruları evlliliği kurtarma malzemesi olarak düşünülmesi çok üzücü.lütfen onlar huzurlu ve mutlu bir ortamı hakediyor.evliliğinizdeki sorunları çözmeden çocuk düşünmeyin bence.

Cevre baskisi var diye bu kadar terbiyesiz biriyle omur gecirmek zorunda degilsiniz. Daha cok sey soylemek isterdim lakin forum kurallari elvermiyor. Benim bile elim ayagim titredi o sozlere. Bebek cozmez tabiki, bebek mi terbiye edecek kocanizi. Bosanin bu adamdan. O da gitsin o... ile evlensin, keskesi buysa demek.

eşinizin huyu mu böyle yoksa yıllar sonra mı böyle oldu?
belki sizin kıskançlığınız, belki akşama kadar bir arada olmak bıktırdı.
belki çocuk olmaması.
erkek kadın kimse fazla sıkmaya gelmiyor bu devirde.
tabi bu eşinizin yaptıklarını haklı göstermez.
küfür etmesi çok kötü.

Bana kalırsa bebek yapmayın eşiniz düzelir diye . Ben genç anne olmak istediğim için ve eşimle küstük ayrı yaşamıştık barışınca hareketleri düzelmiş gibi gelmişti ona güvenerek istedim bebek yapmayı .( İyikide karnımda Allah'a çok şükür ) Ama karakter meselesi insan değişmiyor... Öncesinde nasılsa yine aynı... Eşim hamile daha dikkatli olayım vs gibi düşünce olmadı.

Hepiniz sorunumla ilgilendiniz hepinize çok teşekkür ederim.Canım çevre baskısı söyle birsey canım ailemin bana desteği yok ayrilir sam bana resmen ailem ve akrabalarim tarafindan o.. damgası vurulur cahil insanlar çünkü. .Bunu duyacağıma cekmeyi göze aliyorum

ee ayni yataga girdigin ayni evde yasadigin herseyini paylastigin adam farkli yasam tarzinda insanlar istiyor.baskalarinin soylecegi laf soz,attigi bakis,yapistirdigi etiket agirina gidecekse,bu agirina gitmiyor mu?

Bu sağlıklı bir ilişki değil.
İstediğin kadar yalnız çıkmasına engel ol sana sadık olmayan adam olmaz.
Bir yolunu bulur yapar yapacağını.

Zayıf bir kadın durumuna sokuyorsun kendine.
Bırak tek çıksın, sen de onsuz çık.
Birbirinize nefes alacak zaman bırakın.

Düşünüyorum tüm gün işte yan yana evde yan yana onsuz hayat yok.
İstediğim kadar aşık olayım ben de sıkılırım yani.

Özlemesi için fırsat vermiyorsun ki adama.

Bırak çıkabilirsin güveniyorum sana canım.
Ben de şuraya çıkıyorum gelir alırsın beni de.
Değiştir kendini azıcık.

Evliliğindeki güven meselesini çözmeden de bebek düşünme bence..

gitsin o dediği kadınla evlensin şeref yoksunu adam ... sendw boşa bacım bu adamı ne çocuğundan bahsediyorsun. allah aşkına ... kör mü oldu gözlerin kalbin bu adam seni sevmiyor... çevre baskısı bi ömür mü sürecek unutur giderler seni ... yazık gençliğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…