KOCAM NEDEN BÖYLE DAVRANİYOR SİZCE?

Evet sinirlenince agzimdan çıktı dedu yoksa öyle şey söylemem dedi ama yinede kalbim çok kirik

sorunlu, problemli evlilikleri hep bi bebekle kurtaracaginizi dusunun. sonra ayrilin, olan size ve bebege olsun.
sorunlu ve problemli bir evlilik, boyle problemli bir kisi 10 bebek de olsa degismez, duzelmez.
evliliginiz duzgun gidiyorsa, saglikli bir iliskiniz varsa, esinize guveniyorsaniz, bebek yapmayi dusunun.

Al
Allah razı olsun canım sinirlendim söyledim yoksa söylemem diyor ama Kalp kırılinca düzelmesi zor.Nolur sanki bana güven verse bende onu bukadar kismasam

çok ağır mesela geçen seninle evlenecegime bir o.. ile evlenseydim daha iyiydi

bu kelimeyi duyup ta hala evliliğinizi sürdürüyorsanız
kendinize olan saygıyı bir kontrol edin derim.

bu adamın ne sevgisi ne saygısı var
en azından siz kendinize saygınızı yitirmeyin.

"Seninle evleneceğime bir or.... ile evlensem daha iyiydi" cümlesi benim için boşanma sebebi.
Gerisi boş.
Evet bu cümle çok ağır ama unutmaya mecburum boşanma gibi şansım yok ki çevre baskisini cekecegime bu evliligi devam ettirmek daha iyi benim için. Sinirle söyledim yoksa söylemem diyor ama ne kadar inanabilirim bilmiyorum.belki hata benim onu çok bunalttim hep yanındayım ama arkadaşlar bende yurt dışındayim kimsem yok bir esim bir ben.kimle vakit geçireyim

Arkadaşlar aynı yerde calismaya mecburum is bizim ve yurtdisindayiz bir o bir ben başka kimse yok kimle vakit geçireyim ben

S sultannazik arkadaş, Allah aşkına noktalama, imla ve yazım kurallarına dikkat ederek yazalım. Vallahi bunaldım artık bu KK'daki üyelerin bozuk Türkçe'lerinden..

Konu sahibesi arkadaşım,
Çok yüz göz olmuşsunuz, azıcık kendinizi geri çekin. Ayrıca eşiniz çocuk için ne diyor?

Senin bize sordugun soruyu aslinda sen daha iyi cevaplayabilirsin, cünkü 5 senedir bu insanla evlisin. Ama yazdiklarina bakilirsa : esini sevmiyorsun, ona güvenmiyorsun, baska kadinlara bakiyor, seninle evlenecegime bir o... evlenseydim demis. Sence bu evliligi bir bebek kurtarabilirmi ??? Mutsuz, güvensiz, dengesiz bir aileye gelecek bir bebek sizin evliliginizi kurtarabilirmi ?
Acaba ilk önce bir dengeyi kursaniz, sayginizi ve sevginizi birbirinize gösterseniz, karsilikli iyi bir aile olmayi cabalasiniz nasil olur sence ???

Neden boşanma gibi bir şansın yok?
Çevre baskısını çekeceğine o canlının pis laflarını çekmeye razı isen yazacak bi şey kalmıyor..
İnsanın önce kendisine saygısı olmalı..
Erkekler sinirliyken her türlü hakareti edecek,bizlerde yiyip yutacağız yani..
Sen sinirlendiğinde "seninle evleneceğime bir p......kle evlenseydim daha iyiydi" de bakalım neler oluyor.
Bak bakalım unutuyor mu?
Bu kadar ezik olmayın kardeşlerim Allah aşkına.
Dayak yeriz "ama benim de suçum var"
Küfür işitiriz "ama bende de var suç"
Hayır anlamıyorum,cidden anlamıyorum.
Anlamıyorummmmm..

iyi de başka kadınlara bakacak olan sen yanındayken de bakar ruhun duymaz, aynı iş yerinde çalışmanızda onu bunaltmış olabilir kıskanç biriysen. Özlemeye fırsatınız bile olmuyor birbirinizi. Bence kendi arkadaşlarıyla dışarı çıkması lazım, artık halı saha mı olur, erkek erkeğe yemek mi olur bırak gitsin
eşinin en yanlış olduğu konu sana küfür etmesi bu laflar yenilir yutulur değil
aldatılmaktan bu kadar korkma, yapacağı varsa engel olamazsın hırsıza kilit olmaz misali ve zaten bu korkuylada yaşanmaz. Belkide hiç öyle bi niyeti yok, belki sen kuruyorsun hatta sözüm meclisten dışarı eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun

Fırsatını bulsa kafesten uçup gidecek bir kuş mu Bu?
Ya ona buna bakarsa, ya o kızlar da gelip kocami elimden alirlarsa diyen, eşine ve dolayısıyla kendine hayatı zindan eden bir insansiniz bence.
Zorla yanınızda tutamazsiniz kocanizi.
Birakin, adam nefes alsın.
Evli olmak prangali köle olmak değil.

hemen kadin erkeği sıkmış.

zaten erkekler eşlerini her yere gönderir.

ay güveniyorum sana hayatım arkadaşlarınla bara git bu sesin en doğal hakkın.

kac erkek diyor acaba

ulkemde karisini anasinin evine gondermeyenler var.

Boşanmak gibi bir şansın neden olmasın ben onu anlamadım?Etraf ne der,çevre ne der diye kafaya takan kısacası elaleme göre hayatını yaşayan bir insansan birşey diyemem.
Unutmaya mecbur olmak diye birşey hiç yok!sen kocana "seninle evleneceğime bir pez... le evlensem daha iyiydi" desen unutur muydu sence?
Erkekleri bu kadar tanrısallaştıran kadınlara çok üzülüyorum gerçekten..
Hep de bu erkekler bunalıyor,sıkılıyor zaten..Bu konuya yazmaya kasan,türkçe bilmeyen bir troll var.sanırım onun dediklerinden etkilendin bu cevabı yazarken ama;şunu düşün..neden sen bunaltmış oluyorsun,suçlu sen oluyorsun?
O seni bunaltmıyor mu?Sen bunalmıyor musun..Kocanın sana karşı ilgisi yok,sevgisi yok,bir tatlı sözü,adam gibi 2 kelamı yok.ettiği laflar laf değil,başka kadınları senin görmene aldırmadan kesip duruyor.Resmen kadın yerine konmuyorsun..Bunlar ne olacak?Bırakın her hatayı üstünüze almayı artık.Kadının aşırı ilgisinden bunalmak ayrı şey,kadını afedersin mahluk yerine koymak ayrı şey..
Yahu çocuğun yok, çalışıyorsun elin ekmek tutuyor..Kocanı da sevmediğini yazmışsın.Dünyadaki tek erkek şu sana süpürge gibi davranan adam da değil.O laf çok çok ağır bişey yahu!
Boşanma şansım yok lafını etmeden önce kendine biraz değer vererek düşünmeni tavsiye ederim.

Bebek arayi düzeltmiyor tam aksine iyice geriyor herkesin aynı değildir belki ama kk dan okuyorum bazen hamilelikte cinsellik azalıyor bebek olduktan sonra bebekle ilgileniyorsub gece uykularn azalıyor falan insan geriliyor

Arkadaşlar ben yurtdışındayım.Burdaki arkadaşları bardak çıkmazlar hepsinin eşi olmasına ragmen sevgilileri var ben nasıl güvenip onlarla git gez diyeyim?

Bende bu gibi sorunlari cooooook yasadim esimle ne kavgalar kiyametler ve ben her seferinde cekip gittim esimde bana agir kelimeler kullandi tabi bu kadar degil eve barka gelmedigi bile oldu cocugumuz olmadi 2.5 yil ama bundan dolayi degildi her neyse artik 5yilin sonunda yeteeeeeer dedim bildigin cinnet gecirdim bagira cagira aglaya butun yaptiklarini suratina vurdum elime ne gectiyse kirdim ve artik bitti dedim esim problemli olsa bile beni coook sevdigini biliyordum tutan sevgiydi zaten ve cok sukur o gunden sonra soz verdi ve degismeye karar verdi evli bir erkek baba gibi davranmak icin simdi cok sukur duzeldi ama beni kaybetmemek ve kendi istedigi icin umarim esiniz bir an once kendine gelir allah yardimciniz olsun

Arkadaşlar ben yurtdışındayım.Burdaki arkadaşları bardak çıkmazlar hepsinin eşi olmasına ragmen sevgilileri var ben nasıl güvenip onlarla git gez diyeyim?
Yurt disinda yasayip Turkun gereksiz geleneklerini kokune kadar yasamaniza sonsuz tebrik gonderiyorum burdan.
Burda hatce teyze ahmet emmi yapiyoe cevre baskisini.
Biz de boynumuzu bukuyoruz, hatir gonul adina.
size kim yapiyor bunu Allah askina?
koy hayati mi yasiyorsunuz Avrupada?
Helga mi John mi kim yani sizi bu kadar bunaltan !!
birakin Allah askina, cekin o densiz adamin kahrini olene dek.
ama cevre baskisi falan demeyin.
bazi kiliflarin arkasina saklanmak ne kadar kolay degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…