Kocam neden böyle 😟😖😖😖

Çocuğunuz çok küçük doğumdan sonra erkeklerde bu şekilde isteksizlik oluyor benim eşimde olmuştu 19 ay sürmüştü dile kolay 19 ay sonra kendiliğinden geçti şimdi de kız uyusa da yapsak derdinde
Dua etmek lazım okudukça bu konuları çöp sokalim duvara

Yok evlilik öncesi sürekli öpme sarılma evliliğin ilk zamanları sürekli isterdi ama şu son bir senedir hep ben yanaşıyorum
O zaman altında başka sebepler var yorgunluk olabilir stres olabilir.. Kendi haline bırakmayı deneyin bakalım bu kes nasıl olucak.. Ruh halimiz hep aynı olmuyor maalesef

Bu konuda cok mu ustune gittiniz?Eskiden nasildi?Ne zamandir boyle?Bunlari bilmeden bisey soylemek olmaz.
Evlendikten sonra 6 7 ay sonra bu isteksizliği başladı öncesinde sürekli yanaşırdı ara ara laf çarpıyorum isteksiz olduğu konusunda ama bu onu etkiler mi bilmiyorum

Evet emin oldum aldatmadığından bi uygulamayla gün içinde nerde ne yaptığını kimle konuştuğunu görüyorum adamı boşuna suçlamışım
Keşke 15 kere beğenme seçeneğine tıklama olasılığı olsa. O bile yetmezdi ya...

Evet emin oldum aldatmadığından bi uygulamayla gün içinde nerde ne yaptığını kimle konuştuğunu görüyorum adamı boşuna suçlamışım
böyle bi evlilik yürütmek ne kadar doğru? güvenmediğin adamla niye sevişmek istiyosun ki? ergen çocuk takipler gibi an be an adamın ensesinde olmak hiç doğru bi hareket değil.ki bi çözüm de değil atar telefonu kenara ikinci telefonuyla gider gelir konuşur.hatta bizim bi uzak evli akrabanın sevgilisi direkt sekreteri açık açık bu durumdan şikayetçi olduğunuzu söyleyip gerçek derdini öğrenin bari ya da çözüm bulun eğer gerçekten yorgunluktan libidosuzsa

Ay ben bundan çok utanırım ya. Yapamam galiba. Yani bunu yapan var mı başka?
Keşke bunu yaparken yakalansalar da eşleri bir terk etse... Bir daha yapabiliyorlar mı bak...Sırf eşim diye birisi beni bütün gün izleyecek. Aman Allah'ım çok korkunç. Kâbus gibi. Allah göstermesin böylesini.

Doğum öncesindede böyle bi sıkıntı vardı geçer mi o yüzden bilmiyorum
Daha önce öperdi sarılırdı yazmışsınız başka biri olmadığından eminseniz korkmayın geçer yorgunluktan olur bir de sizi yormak istemez bebek küçük çünkü çok bahsedip de bunaltmayın eğer o yanaşmıyorsa siz renklendirin dile kolay 19 ay hep benim isteğimle oldu onun yaklaştığı nadirdi öper sarılırdı ama ötesi yok düzeldi sonra boşanmayı bile düşünmüştüm geçiyor bence tamamen bebekli hayata adapte olamamaktan kaynaklı

Ay ben bundan çok utanırım ya. Yapamam galiba. Yani bunu yapan var mı başka?
Ama neden öyle düşünüyorsunuz ki bayan eşinin uzak durmasına mana veremeyince acaba hayatında başka biri mi var diye düşünebilir bazen benim bile aklıma geliyor yapsam mı diye burda o kadar çok konu okuyoruz ki benim eşim de yapıyor mudur diye insan merak etmeden duramıyor 10 senelik eşim cüzdanını bir kez bile kurcalamamışımdır ama buradaki konuları görünce merak etmemek elde değil

Keşke bunu yaparken yakalansalar da eşleri bir terk etse... Bir daha yapabiliyorlar mı bak...Sırf eşim diye birisi beni bütün gün izleyecek. Aman Allah'ım çok korkunç. Kâbus gibi. Allah göstermesin böylesini.
Keşke şu aldatılan bayanlar da birazcık merak edip araştırsa da öğrenseler kocaları ne haltlar yiyor benim kocişim bişey yapmaz modundalar ne hikmetse ortalık aldatan erkek kaynıyor eşimin işyerinde bir bayan bir erkek ikiis de evli işyerinde sevgili evde eşleriyle hiçbir şey olmamışcasına hayatlarına devam ediyorlar üstelik çarşıda gördüğümüzde ise eşiyle de gayet iyi hanfendi bu ne perhiz bu ne lahana hem pastam dursun hem karnım doysun yadırgamayın bir gün gelir yaparsınız keşke eşleri şüphelense de bu programlar ile takip etseler

Bu şekilde takip etmeni yadırgayanları boşver sen arkadaşım en doğru olanı yapmışsın insan eşi uzak durunca acaba hayatında başka biri mi var diye elbette düşünüyor eşini kandırıp aldatan aynı zamanda da evliliğini gül gibi geçindirme yolunda olan erkekler var

Libidosu düşük olabilir.

Benim eşim bilgisayar mühendisi ben yapsam zaten yakalanırım kesin hahah.

Ben sadece arada google gecmişine falan bakıyodum. Sırf burdaki konuları gördugum icin. Onu da bıraktım çok küçük düşürücü bir hareket geldi sonradan kendime kızdım.

Bu tarz şeyler yasak şeylere iter . Yasak olan herşey tatlıdır . İns duzelir

Yadırgamadım asla. şüphe insanı bitirir. Ben sadece utanırım dedim. Hani beceremem anlamında. Ama o şüphedense bakmayı tercih ederim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…