Hayatın tersi kuralı diye birşey var
Biz bir insanı ne kadar yakınımızda istersek o okadar uzaklaşır, bunu hisseder.
Biraz kendinizle kalın. Belkide aldatma şüphelerinizi farklı tavırlarla hissettirmişsinizdir . Bir insana ona bağımlı olduğunuzu , çok ihtiyaç duyulduğunu HİSSETTİRMEYİN. Kaçan kovalanır.
Evde hep bakımlıyım tesettürlü olmama rağmen evde şort tarzı kısa şeyler de giyerim hatta kendi de bi ara çok seksi giyinmeye başladın demişti ama gelgelelim öpme sarılma yok
aldatılarak bunu bilmeden kocamı başımın üstünde taşıyacağıma, adamı takip etme zahmetine katlanarak içim rahat bir şekilde eş diye güvenirimKeşke bunu yaparken yakalansalar da eşleri bir terk etse... Bir daha yapabiliyorlar mı bak...Sırf eşim diye birisi beni bütün gün izleyecek. Aman Allah'ım çok korkunç. Kâbus gibi. Allah göstermesin böylesini.
Eski konularınızdan birinde de eşimin beni aldattığından eminim ama ispatlayamyorum demişsiniz, şimdi de aldatmadığından eminim diyorsunuz nasıl emin oldunuz merak ettim deSelam arkadaşlar benim derdim şu 2 senelik evliyim 9 aylık bi oğlum var 24 yaşındayım eşim de 32 yaşında özel bi firmada inşaat mühendisi . İşi biraz yorucu . Çok soğuk değildir ama çok ilgili de değil . Cinsellikle ilgili sıkıntımız var yani benim sıkıntım çünkü eşim için hava hoş bir iki hafta birlikte olmasak aklına gelmez ben hep yanaşırım onun dışında kendisi yanaşmaz bebeğim de uslu gece erken uyur ama gelgelelim elim işten geldiğinde yemek yer çay içer tv izler uyur neden olabilir başka kadın olmadığından çok eminim
Evdeki hava neyine yetmiyor?Hanımlar telefona uygulama yüklemek yeterli olmaz, Allah korusun ikinci bir telefonu olabilir veya telefonu elinden bırakıp gidip bir haltlar karıştırabilir. En mantıklısı adama çip taktırmak. Ya da en kesin çözüm olarak adamı eve kapatıp arada tasmayla hava almaya çıkarabilirsinizzz
Sadece takip ederek güvenebiliyorsunuz edin tabii de dikkat edin yakalanmayin. Yapilan şey suç bir kere onun dışında kanıt da saymiyorlar boşanırken-neden acaba?- çok eminsen ama kanıt isteyip boşanacaksan yap diyelim de. Çoğu kadının adamın annesiyle, kardeşiyle, ustabaşı Ahmet le, kankasi Mehmetle... olan konuşma mesajlasmalarina kadar her şeyi bilmek istemesi abes tabii ki. Çok da guvenmediginden yapmıyor yani her şeyialdatılarak bunu bilmeden kocamı başımın üstünde taşıyacağıma, adamı takip etme zahmetine katlanarak içim rahat bir şekilde eş diye güvenirim
eşi bırak insan aldığı elektrikli cihazı bile teste tabi tutuyor düzgün çalışıyor mu diye.
bunun neresi abes onu anlayamadım
Evde hep bakımlıyım tesettürlü olmama rağmen evde şort tarzı kısa şeyler de giyerim hatta kendi de bi ara çok seksi giyinmeye başladın demişti ama gelgelelim öpme sarılma yok
Ben bunu nasıl düşünemedim, çok doğru. hahhahaEvdeki hava neyine yetmiyor?
Her insan dönem dönem böyle olabiliyo eğer aldatma yoksa zaten içinde olduğumuz dönem zaten yeterince stresli işi de yoğun ve yorucuysa normal. Bir de belki çocuktan dolayı fazla yoruldugunuzu dusunuyodur ve o yüzden ilk adımı hep sizin atmanızı bekliyodur. Benim de 9 buçuk aylık bebeğim eşim coronadan beri evde değil gelemiyo ama evde olduğunda da oglumuz beni yorgunu düşündüğü için ben adım atmadan bi adım atmaz. O direkt söylemedi ama ben bunu anlıyorumSelam arkadaşlar benim derdim şu 2 senelik evliyim 9 aylık bi oğlum var 24 yaşındayım eşim de 32 yaşında özel bi firmada inşaat mühendisi . İşi biraz yorucu . Çok soğuk değildir ama çok ilgili de değil . Cinsellikle ilgili sıkıntımız var yani benim sıkıntım çünkü eşim için hava hoş bir iki hafta birlikte olmasak aklına gelmez ben hep yanaşırım onun dışında kendisi yanaşmaz bebeğim de uslu gece erken uyur ama gelgelelim elim işten geldiğinde yemek yer çay içer tv izler uyur neden olabilir başka kadın olmadığından çok eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?