Kocam neden böyle 😟😖😖😖

Hayatın tersi kuralı diye birşey var
Biz bir insanı ne kadar yakınımızda istersek o okadar uzaklaşır, bunu hisseder.
Biraz kendinizle kalın. Belkide aldatma şüphelerinizi farklı tavırlarla hissettirmişsinizdir . Bir insana ona bağımlı olduğunuzu , çok ihtiyaç duyulduğunu HİSSETTİRMEYİN.

Hayatın tersi kuralı diye birşey var
Biz bir insanı ne kadar yakınımızda istersek o okadar uzaklaşır, bunu hisseder.
Biraz kendinizle kalın. Belkide aldatma şüphelerinizi farklı tavırlarla hissettirmişsinizdir . Bir insana ona bağımlı olduğunuzu , çok ihtiyaç duyulduğunu HİSSETTİRMEYİN. Kaçan kovalanır.

Yorgunlukla alakasi olduğunu düşünmüyorum ya lütfen bunu öne sürdüğünde inanmayın. Ne alaka yorgunluk? Biz de yorgun oluyoruz, sevişelim rahatlayalım da derin bir uyku çekelim diyoruz mesela. Eşiniz kaçmayı tercih ediyor. Bu bir bahane olamaz

Evde hep bakımlıyım tesettürlü olmama rağmen evde şort tarzı kısa şeyler de giyerim hatta kendi de bi ara çok seksi giyinmeye başladın demişti ama gelgelelim öpme sarılma yok

Erkekleri kurmalı bebek sınıfına koymayın
Şortlar, gecelikler herkese güzel gelmez
Biraz ruhuna hitap etmeyi deneyin, belki biraz fantazilerine
Ama bakımlıyım, iyi de giyindim hadi beni arzulasın olmuyor yani
Evlenip, çocuk yaptığınız yaptığınız adamın iç dünyasına girebilmelisiniz artık ha bu durumda karşılıklıdır, o da sizi keşfetmeli , biraz motivasyon lazım ama o giyim asla değil inanın.

İlişkinizin başından beri nasıldı, az çok bir fikriniz var mı bilmiyorum. Doğumdan önce de böyleydi diyorsunuz, zaten 2 yıldır evlisiniz. Evliliğinizin büyük kısmı hamile ve bebekli geçmiş, yani aslında bu durumu sağlıklı bir şekilde değerlendirecek zamanınız da olmamış olabilir. Adamda hiçbir şey değişmemiş olabilir demek istiyorum, belki normali bu, hiçbir sorunu yok, bu kadar yetiyor, ama baskı hissettiği için bahane bulması gerektiğini düşünüp yorgunum diyor. Bunun aranızda büyük bir sorun olduğunu düşünüyorsanız terapiye gidebilirsiniz, belki eşiniz daha sık sevişmez ama en azından belki sebebinin sizinle ilgili olmadığını anlarsınız. Sevişme sıklığının yorgunlukla alakası olduğunu ben de düşünmüyorum. Oturduğun yerde sızacak, bütün gün taş kırmışçasına bir yorgunluk değilse bahsedilen, hepimiz gün sonunda yorgunuz zaten. Sevişmenin ille bir akrobatik şova dönüşmesi gerek olmadığına göre, yorgunluk ancak bahane.

Yorgun olunca daha da güzel oluyor :D
Bizde yoğun çalışıyoruz hatta eşimin çok tempolu bir işi var ama ona rağmen 2 günde bir yaparız.
Onun çekmese de benim canım çeker :D

Keşke bunu yaparken yakalansalar da eşleri bir terk etse... Bir daha yapabiliyorlar mı bak...Sırf eşim diye birisi beni bütün gün izleyecek. Aman Allah'ım çok korkunç. Kâbus gibi. Allah göstermesin böylesini.
aldatılarak bunu bilmeden kocamı başımın üstünde taşıyacağıma, adamı takip etme zahmetine katlanarak içim rahat bir şekilde eş diye güvenirim
eşi bırak insan aldığı elektrikli cihazı bile teste tabi tutuyor düzgün çalışıyor mu diye.
bunun neresi abes onu anlayamadım

Erkekler duz divara tirmanmali diye kodlanmis kafamiza ama bu durum ergenlikte gecerli. Ilerleyen yillarda is yogunlugu, stres, yorgunluk, sicaklik vs her sey bu istegi azaltabiliyor. Neden bana yaklasmiyor diye hayiflanmayin. Arada siz baslatin, kucuk oyunlar oynayin. Oldugu kadar :D

Selam arkadaşlar benim derdim şu 2 senelik evliyim 9 aylık bi oğlum var 24 yaşındayım eşim de 32 yaşında özel bi firmada inşaat mühendisi . İşi biraz yorucu . Çok soğuk değildir ama çok ilgili de değil . Cinsellikle ilgili sıkıntımız var yani benim sıkıntım çünkü eşim için hava hoş bir iki hafta birlikte olmasak aklına gelmez ben hep yanaşırım onun dışında kendisi yanaşmaz bebeğim de uslu gece erken uyur ama gelgelelim elim işten geldiğinde yemek yer çay içer tv izler uyur neden olabilir başka kadın olmadığından çok eminim
Eski konularınızdan birinde de eşimin beni aldattığından eminim ama ispatlayamyorum demişsiniz, şimdi de aldatmadığından eminim diyorsunuz nasıl emin oldunuz merak ettim de

Hanımlar telefona uygulama yüklemek yeterli olmaz, Allah korusun ikinci bir telefonu olabilir veya telefonu elinden bırakıp gidip bir haltlar karıştırabilir. En mantıklısı adama çip taktırmak. Ya da en kesin çözüm olarak adamı eve kapatıp arada tasmayla hava almaya çıkarabilirsinizzz

Hanımlar telefona uygulama yüklemek yeterli olmaz, Allah korusun ikinci bir telefonu olabilir veya telefonu elinden bırakıp gidip bir haltlar karıştırabilir. En mantıklısı adama çip taktırmak. Ya da en kesin çözüm olarak adamı eve kapatıp arada tasmayla hava almaya çıkarabilirsinizzz
Evdeki hava neyine yetmiyor?

aldatılarak bunu bilmeden kocamı başımın üstünde taşıyacağıma, adamı takip etme zahmetine katlanarak içim rahat bir şekilde eş diye güvenirim
eşi bırak insan aldığı elektrikli cihazı bile teste tabi tutuyor düzgün çalışıyor mu diye.
bunun neresi abes onu anlayamadım
Sadece takip ederek güvenebiliyorsunuz edin tabii de dikkat edin yakalanmayin. Yapilan şey suç bir kere onun dışında kanıt da saymiyorlar boşanırken-neden acaba?- çok eminsen ama kanıt isteyip boşanacaksan yap diyelim de. Çoğu kadının adamın annesiyle, kardeşiyle, ustabaşı Ahmet le, kankasi Mehmetle... olan konuşma mesajlasmalarina kadar her şeyi bilmek istemesi abes tabii ki. Çok da guvenmediginden yapmıyor yani her şeyi

Evde hep bakımlıyım tesettürlü olmama rağmen evde şort tarzı kısa şeyler de giyerim hatta kendi de bi ara çok seksi giyinmeye başladın demişti ama gelgelelim öpme sarılma yok

Bu karekter meselesi yapısında yoksa zorla yaptıramazsın ,

aynı işyerinde masa başı çalışıyor eşim ve arkadası , bazı akşamlar ekstra iş yogunlugundan gece geç geliyorlar ,

adam birde eve gelince birlikte olmak istiyomuş ,benımki nasıl uyuyacagını bilmiyor , asansörde uyuyacak neredeyse , :uykucu:

zorla olmaz yanii

Ne kadar önemli şu konu ya heryerde aynı şey noluyo anlamadım, sarıl uyu işte sevgiden önemlimi böyle şeyler, insan sonuçta düşer libido artar dönemseldir yada ne biliyim bıkmıştır olabilir yani kadınlar ne kadar düşkünmüş buna şaşırıyorum yani

erkeğin libidosu hep yüksektir gibi çoook yanlış bir algımız var ülkece. adam için cinsellik çok da olmazsa olmaz değildir belki.
yada işi ile ilgili anlatmadığı ama aklına çok takılan şeyler vardır, aklı doluyken canı istemiyordur.
aldatmıyor olsa da sizi artık çekici bulmuyor da olabilir.

ha bi de eminim aldatmıyor diyen her kadının "cebimdeki yabancı" filmini izlemesini öneririm.
ne gizli saklı telefonlarla ne aldatmalar yaşanıyor insan şaşar kalır.

Selam arkadaşlar benim derdim şu 2 senelik evliyim 9 aylık bi oğlum var 24 yaşındayım eşim de 32 yaşında özel bi firmada inşaat mühendisi . İşi biraz yorucu . Çok soğuk değildir ama çok ilgili de değil . Cinsellikle ilgili sıkıntımız var yani benim sıkıntım çünkü eşim için hava hoş bir iki hafta birlikte olmasak aklına gelmez ben hep yanaşırım onun dışında kendisi yanaşmaz bebeğim de uslu gece erken uyur ama gelgelelim elim işten geldiğinde yemek yer çay içer tv izler uyur neden olabilir başka kadın olmadığından çok eminim
Her insan dönem dönem böyle olabiliyo eğer aldatma yoksa zaten içinde olduğumuz dönem zaten yeterince stresli işi de yoğun ve yorucuysa normal. Bir de belki çocuktan dolayı fazla yoruldugunuzu dusunuyodur ve o yüzden ilk adımı hep sizin atmanızı bekliyodur. Benim de 9 buçuk aylık bebeğim eşim coronadan beri evde değil gelemiyo ama evde olduğunda da oglumuz beni yorgunu düşündüğü için ben adım atmadan bi adım atmaz. O direkt söylemedi ama ben bunu anlıyorum

Back
X