Kocam neden böyle 😟😖😖😖

Sürekli aldattığından şüphelenmişsiniz önceki konularınızda.
Zorla evlendirilmedim eşim beni buldu ama hep ilgisizdi şuanki farklı bi adam mesela biz evleneceğimiz zaman hiç ev heyecanı yoktu
Yok evlilik öncesi sürekli öpme sarılma evliliğin ilk zamanları sürekli isterdi ama şu son bir senedir hep ben yanaşıyorum

Hep ilgisizmiş. Görücü usülü mü oldu evlilik?

Ne kadar önemli şu konu ya heryerde aynı şey noluyo anlamadım, sarıl uyu işte sevgiden önemlimi böyle şeyler, insan sonuçta düşer libido artar dönemseldir yada ne biliyim bıkmıştır olabilir yani kadınlar ne kadar düşkünmüş buna şaşırıyorum yani
Ne kadar yanlış Bi bakış açısı, 2 arkadasım yuvasını yıktı bu yuzden. Cinsellik evlilikte çok önemlidir hem duygusal hem fiziksel

Selam arkadaşlar benim derdim şu 2 senelik evliyim 9 aylık bi oğlum var 24 yaşındayım eşim de 32 yaşında özel bi firmada inşaat mühendisi . İşi biraz yorucu . Çok soğuk değildir ama çok ilgili de değil . Cinsellikle ilgili sıkıntımız var yani benim sıkıntım çünkü eşim için hava hoş bir iki hafta birlikte olmasak aklına gelmez ben hep yanaşırım onun dışında kendisi yanaşmaz bebeğim de uslu gece erken uyur ama gelgelelim elim işten geldiğinde yemek yer çay içer tv izler uyur neden olabilir başka kadın olmadığından çok eminim
Yorucu ve stresli bir mesleği var normal

Ne kadar yanlış Bi bakış açısı, 2 arkadasım yuvasını yıktı bu yuzden. Cinsellik evlilikte çok önemlidir hem duygusal hem fiziksel
O zaman ben evli değilim başka bişey yaşıyorum, eşim de bende bu kadar önem vermeyiz ama yaşarız da yaşamadığımız zamanda kafayı yemeyiz mesela, sevgi daha önce gelir.

O zaman ben evli değilim başka bişey yaşıyorum, eşim de bende bu kadar önem vermeyiz ama yaşarız da yaşamadığımız zamanda kafayı yemeyiz mesela, sevgi daha önce gelir.
Insan sevdiğime sevişmek ister bence. Dokunmak, öpmek ister onun sonu da sekstir zaten. Ten uyumu varsa bu kaçınılmazdır.

Süreklilik arz ediyorsa evli değil ev arkadaşı olabilirsiniz, arada oluyosa haklısınız

Sevgi ve cinselligi ayrı görmek evlilikte mantıklı değil bence. Eşini seviyorsun, haliyle yakinlasiyorsun, devami da geliyor. İki taraf da istemiyor ve sarılıp uyumayı tercih ediyorsa o zaman sıkıntı yok ama bir taraf isterken diğeri sarılıp uyuyorsa orda sıkıntı başlıyor

O değil de duvarlara tırmanan koca da düşman başına 😀 bu da ayrı bi tarafı işin. Sarılıp film izleyemeyeceksem hep o tarafı düşünecekse ay yok ben çekemem.

Konu sahibi bence bu çok büyük bir dert degil ama siz giyinin makyaj yapın. Bakımlı olun, ki özgüveninizi kaybetmeyin kendinizi beğenin. Ay mesela braletler giyinin bir gün kırmızı bi gün siyah . Harika duruyorlar. Çünkü erkek uzak durunca kadın ben begenilmeyecek kadın mıyım psikolojisine giriyor. Bence dönemseldir geçecektir eşinizdeki 😊

Hic unutmuyorum vajinismustum bir ara. Kuzenimin biri de ay biz bi yapıyoruz bi yapıyoruz diye anlatmıştı benim konumun üstüne. Amaç? 😀
Aynı şeyi çocuk denerken yaşadım bende ballandıra ballandıra ceket atsa hamile kalan insanlardan, kadınların genelinde var bu durum, utanıyorum bu hemcinslerimden

Aynı şeyi çocuk denerken yaşadım bende ballandıra ballandıra ceket atsa hamile kalan insanlardan, kadınların genelinde var bu durum, utanıyorum bu hemcinslerimden

Ruhhastaları.. bence kompleksli insanlar onlar. Belki senin karşında övüneceği tek sey cocuk yapabiliyor olmasıdır. Ki benim kuzenimin benden üstün tek tarafı sevisiyor olmasıydı😊

Düşük yaptığım gün ( gerçekten o gün) komşum gelip ay ben de hamileyim biliyor musun diye kapıma gelmişti. İlk bebeği de değil ki heyecandan ne yapacağını bilemedi herhalde saçmalayıp bana geldi diye düşüneyim. Garip insanlar var bu hayatta

Düşük yaptığım gün ( gerçekten o gün) komşum gelip ay ben de hamileyim biliyor musun diye kapıma gelmişti. İlk bebeği de değil ki heyecandan ne yapacağını bilemedi herhalde saçmalayıp bana geldi diye düşüneyim. Garip insanlar var bu hayatta

Zalimler için yaşasın cehennem! Kusura bakmayın ama bence bu da bir zalimliktir. Ve bence Allah yaşaattığını yaşatacaktır ya burada ya orada.

Back
X