- 20 Ekim 2024
- 518
- 547
- 18
- Konu Sahibi aselkusunannesi
-
erkekler erkekligine ya da adam oluslariyla alakali bir laf isittikleri zaman o kadini bir daha sevemiyorlar boyle birsey olabilirmi acaba diye de dusundum.yani herhangi bir olay arasinda sozlu olarak boyle birsey denilmis olabilirmiBen aldattığını düşünmüyorum. Sadece sevmiyor. Ya da sizin anlatmadiginiz bir detay var. Sarılıp dokunup sevgi dolu davranan adam sabahin ilk saatinde bile cekil suradan gibi bir üslupla nasil yaklaşır?
Onun yanasmasina gerek yok. Siz güzelce konustugunuz halde derdini soylemeyip tavrını değiştirmiyorsa ikaz etmeyi bırakıp uygulayacaksiniz.Keşke bilsem keşke bişey dese. Kalbinde aklında bittiysem uzatmanın anlamı yok bitirebiliriz de dedim. Asla yanaşmadı
her erkek oyle degil uzun bi sure yaklasmayabilir.benm bir komsum var kocasi evli bi kadina asik olmus yani delillerini felan gordum .adam kendi esine 4 senedir dokunmuyor eve ölü gibi girip cikiyor ruhu baskasinda.Bilemiyorum ki, ben şunu da anlamıyorum. Bir erkek kadınına ne kadar süre cinsel anlamda uzak durabilir mesela. Erkekler çok farklı bunu ihtiyaç görüyor kadınlardan ziyade. Buna bile dayanabiliyor
Onu da dedim herşeyi dedim ya ben adam takmıyor rahat.Yok estağfurullah neden cahil olasınız , gözümde ılımlı sessiz sakin bir kadın canlandı sadece .
Üzgünüm o zaman tek çare kalıyor , fikrini sormadan ya kendine çeki düzen verirsin ya da bu iş biter demeniz lazım, ama boşanmayı göze alabilecekseniz olur bu da.
Ne yapmalıyım pekiOnun yanasmasina gerek yok. Siz güzelce konustugunuz halde derdini soylemeyip tavrını değiştirmiyorsa ikaz etmeyi bırakıp uygulayacaksiniz.
Onu da dedim herşeyi dedim ya ben adam takmıyor rahat.
Çok açık değil mi? Bosanalim demeyeceksin avukata vekalet vereceksin eşyalarını topla anahtarı bırak evden git diyeceksiniz. 2 sene uzun süre. Bu dünyaya milletin suratini mi çekmeye geldiniz siz? Sizi sevmiyor hizmet ve düzenden de vazgeçmiyor gibime geldi. Evde konforlu yaşayıp surat asmak kolay kıçı evin dışında kalsın bence.Ne yapmalıyım peki
2 çocuğuna çok ilgili babaları çocuklarına çocukları babalarına aşırı düşkün doğduklarında sadece emzirmedi her gece sabahladı. O kadar emek etti benim gibi. Bu durumda çocuklarıma bunu yapmak doğru olur mu bilemiyorumBoşanma davası mı açtınız yani daha önce?
Demekten ziyade icraatten bahsetmiştim.
Ben asla eminim demedim. Aksine soru yönlendiriyoruz... Başka ne türlü yapabilir diye? Story atmayı bile bilmiyor ben gösteriyorum. Sürekli kontrol yapıyorum. Başka nasıl olabileceğini soruyorumBaşkasindan etkilenmiş. Net
Burda telefonu ortada kimse yok eminim diye yazanlarin bir kac ay/sene sonra "aldatilimişim" konusunu çok okuduk o da yakalayabilenler.
Hic bir erkek durduk yere boyle olmaz. Hic bir iş, para veya baska stressler bu sekikde etki yapmaz. Sevgi bitince olur bunlar ve baskasindan etkilenme olasiligi yuksek.
2 çocuğuna çok ilgili babaları çocuklarına çocukları babalarına aşırı düşkün doğduklarında sadece emzirmedi her gece sabahladı. O kadar emek etti benim gibi. Bu durumda çocuklarıma bunu yapmak doğru olur mu bilemiyorum
Ben asla eminim demedim. Aksine soru yönlendiriyoruz... Başka ne türlü yapabilir diye? Story atmayı bile bilmiyor ben gösteriyorum. Sürekli kontrol yapıyorum. Başka nasıl olabileceğini soruyorum
Çift terapisi elzem.. eşinizi ikna edin çift terapistine gidin.Ne yapmalıyım peki
Genelleme yapmayın. Şu mıç mıç kelimesinden de vazgeçin. Birbirini seven çift mıç mıç da olur tıç tıç da.erkekler zamanla ve hayat koşturcasıyla bazen bu moda girebiliyorlar, hemen bizim gibi sürekli sarılalım, mıçmıç olalım moduna giremiyorlar bence. bizimkide bazen soğuyor bazen ısınıyorromantikliklerini her dakka koruyamıyolar yani.
Çok yakini olan birinin onu konuşturması lazım. Ya da hayatında olup bitenleri bilen biri vardır. O kişiden öğrenmeniz gerek.Ne yapmalıyım peki
Her defasında çıkıştım ki ben öyle altta kalacak cahil bir kadın değilim. Sesimi yükselterek tepkimi hep verdim. Ama sessiz hiç umursamıyor bile. O kadar değişik ki suçlu siz oluyorsunuz
Aksine yaaaaaBenim aklıma şey geldi. Yüksek ihtimalle cinsel olarak veya duygusal olarak sizin ona ilginizin olmadığını düşünüyor olabilir mi? Çünkü en başta bambaşka bir adammış. Etki tepki olayı gibi düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?