Ailesinden baska bisey dusunmeyen dusunmeyen bi koca daha duzeltiyorum kendi ailesinden baska cunku bu turler benimkide oyle bir turlu artik yeni bi ailesi oldugunu onlar icin yasamasi gerektiğini bir turlu anlamiyor. Benimki de yegenimde yeğenim ablam canin kardesim bitane annem diye diye biktirdi iyice beni. Be adam madem boyle olacakti bizi niye aldiniz oturaydiniz ananinizin ablanizin dibindeBiz cok cok cok iyiydik bebegi de isteyerek yaptik. 15 gunlugune kv ler evime geldiler. Ben davet ettim. Hatta buraya nasil guzel agirlarim diye konu bile actim (aptal kafam)
Sonra esim onlar gelince cok degisti annesine beni sikayet etmeye basladi. Annesiyle biz bi konu yuzunden ben kirildim annesiyle iki dk da cozecegimiz konuya esim dahil olup annesini savundu ve beni evden kovdu. Sonra tekrar baristik
Bu defa annesine benim yaptigim yemekleri begenmedigini evin temizligini begenmedigini sikayet etti bende neden beni rezil ediyosun dedim halbuki herkes bilir evime nasil duskun oldugumu. Yani tartismak icin bahane aradi ve beni rezil etti ailesinin yaninda hakaretler etti ve yine beni evden kovdu.
Sonra ozur diledi baristik uc gun iyiydik yine kv misafirlige birlikte gidelim dedi bende agrim oldugunu gidemeyecegimi soyledim nazikce. Bu defa yine annesini aradi beni rezil etti ve yine beni evden kovdu.
Artik ozur de dilese ailem de baski yapsa gitmeyecem kesinlikle yuzunu gormek istemiyorum iki haftadir evimdeyim. Allah onun belasini versinbebegime uzuluyorum baska biseye degil. Icim cok yaniyor.
HaklisinizDurumunuz çok zor. İyi bari aileniz yanınızda, sizi kabul ediyorlar. Çünkü ne aileler var ne olursa olsun evini terkedip gelme diyen. Çok şanslısınız. Sizin yerinizde olsam önce çocuğu aldırır, sonra da boşanırdım. O adamın çocuğunu doğurup büyütmek istemezdim, hem de çocuk yüzünden ömür boyu muhatap olmak zorunda kalmazdım
Gerçekten yaptıkları çocukca , dengesiz bir insanBiz cok cok cok iyiydik bebegi de isteyerek yaptik. 15 gunlugune kv ler evime geldiler. Ben davet ettim. Hatta buraya nasil guzel agirlarim diye konu bile actim (aptal kafam)
Sonra esim onlar gelince cok degisti annesine beni sikayet etmeye basladi. Annesiyle biz bi konu yuzunden ben kirildim annesiyle iki dk da cozecegimiz konuya esim dahil olup annesini savundu ve beni evden kovdu. Sonra tekrar baristik
Bu defa annesine benim yaptigim yemekleri begenmedigini evin temizligini begenmedigini sikayet etti bende neden beni rezil ediyosun dedim halbuki herkes bilir evime nasil duskun oldugumu. Yani tartismak icin bahane aradi ve beni rezil etti ailesinin yaninda hakaretler etti ve yine beni evden kovdu.
Sonra ozur diledi baristik uc gun iyiydik yine kv misafirlige birlikte gidelim dedi bende agrim oldugunu gidemeyecegimi soyledim nazikce. Bu defa yine annesini aradi beni rezil etti ve yine beni evden kovdu.
Artik ozur de dilese ailem de baski yapsa gitmeyecem kesinlikle yuzunu gormek istemiyorum iki haftadir evimdeyim. Allah onun belasini versinbebegime uzuluyorum baska biseye degil. Icim cok yaniyor.
sende yazsaydın nıye annenmı gelıyo ev pis yemekmi yapacam diyeHalaa hakli olma pesinde. Msj atmis bana evine gec diye. Ozurlu heralde
Bı adamı ibreti alem için rezil ederek boşamak var daaa... Hadi uğraşmayın, kendi pisliğiyle yaşasınHalaa hakli olma pesinde. Msj atmis bana evine gec diye. Ozurlu heralde
Gerçekten yaptıkları çocukca , dengesiz bir insan
Siz de yine iyi sabır var, kovuyor ediyor barışmışsınız
İnşallah bu sefer anlar hatasını
Kv cagirmis,oglunu. Gel oglum yanimiza orda iyice pskolojin bozuldu diyor. Haftasonu esim istanbula gidecekmis,ailesinin yanina. Ben,anneciyim diyor,aileciyim diyor . Nasil bi kisiliksize cattim sabir Allahim
ÇOOOKKKKKKK haklısınız pirim verme artık bu adama kimseye kolay kolay boşan bırak gitsin dememişimdir şu formda ama senin konunu açtığın diğer konularından beri takip ediyorum azıcık kendine saygın olsun daha kaçkere kovacak bu şerefsiz adi seni canım benim bırak diddir et gitsinVah vah vah tüh tüh tühhhh... Psikolojisi mi bozulmuuuuş, yajık ya kıyamaaaaam
Anneciyim mi dedi, ah canım benim. Anası yatırsın ayağına da sallasın. Kundak bebeği daha. Ay yazık ya, bak için parçalandı şimdi tüh!
Bugün geçti artık, Pazartesi sabahtan kalkın adliyeye gidin. Çocuk için de naçizane fikrim aynen geçerli. Adam bir yuva istemiyor, karı, eş, çoluk çocuk istemiyor. Sadece anasını ve bacısını istiyor. Yollayın geri onların yanına madem. Basın kıçına tekmeyi
Canım eşine cok sınurlendım. İnan hamile hamile beddua ettımBiz cok cok cok iyiydik bebegi de isteyerek yaptik. 15 gunlugune kv ler evime geldiler. Ben davet ettim. Hatta buraya nasil guzel agirlarim diye konu bile actim (aptal kafam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?