- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
Allah bu mıbarek gun hurmetıne, senin canını yakan bu adamında canını ailesi tarafından daha acısıyla yaksın. Sakın dönme, sakın yön verme. Boşan ama başın dik dur hatta seni hep mutlu gorsun. İçin kan aglasa da gül inadınaKv cagirmis,oglunu. Gel oglum yanimiza orda iyice pskolojin bozuldu diyor. Haftasonu esim istanbula gidecekmis,ailesinin yanina. Ben,anneciyim diyor,aileciyim diyor . Nasil bi kisiliksize cattim sabir Allahim
Sagolasin canim benimAllah bu mıbarek gun hurmetıne, senin canını yakan bu adamında canını ailesi tarafından daha acısıyla yaksın. Sakın dönme, sakın yön verme. Boşan ama başın dik dur hatta seni hep mutlu gorsun. İçin kan aglasa da gül inadına
Yaw ciddiyim üzülme. Bebegın için uzukuyorsun biliyorum ama şimdi kucagına alacagın gune odaklan. Dogunca daha da guclu olacaksın zaten. Sen mutlu ol ki, o kaybettıgını anlasın.Sagolasin canim benim
Kv cagirmis,oglunu. Gel oglum yanimiza orda iyice pskolojin bozuldu diyor. Haftasonu esim istanbula gidecekmis,ailesinin yanina. Ben,anneciyim diyor,aileciyim diyor . Nasil bi kisiliksize cattim sabir Allahim
Sen de vardiyali gelin gibi iki hafta kocanin evinde iki hafta babanin evinde gecirme, ya biraz gecim ehli ol her tartismada evi terketme ya da gittiysen donme, her firsatta baba evine kosuyorsun sonra da arasin diye dort gozle bekliyorsun, arar aramaz gidiyorsun, oyle ki bir daha gidersen ailen de kabul etmeyecek seni, hep senin acindan dinledik olaylari, ona ragmen seni cok hakli goremedim maalesef, eski konularini takip eden birisi olarak yazdim bunlari, istikrarli ol, biraz da her seyi bosanma sebebi yapma, kocan da biliyor blofcu oldugunu, herkesin evliliginde sorunlari var ya biraz idare et ya da kokunden coz, bazen iyi insanlari karsidakinin tutumu kötü olmaya zorluyor, siz biraz mazlumu oynasaniz belki kocaniz size deger verir. Git gel git gel yalama oldu sizin evlilik!!!Arkadaslar esimle iki haftadir ayriyiz annemlerde kaliyorum.
Annemlere gelmeden,once esimin whatsabini takibe,aldim web uzerinden. Ve oyle geldim evime..
Bugun gorumcemle konusmalarini okudum.
Gorumcem esime msj atmis cok yoruldum iki cocugu babasiz,buyutmek cok zor kocam,olacak adam gununu gun ediyor bizi cocuklarini onemsemiyor yazmis.
Benim esim de sen uzulme vur de vururum oldur de oldururum o iki yigenim icin dunyayi yakarim babalari yoksa ben varim yazmis.
Bu cok guzel
Kardesine sahip ciktigini gosterir. Bunda bisey yok. Olmasi gereken o.
Fakat zoruma giden bende hamileyim ve evden giderken karnimdaki bebege Allah belasini versin insallah oda,geberir sende geberirsin dedi,de ayrildik.
Benim karnimdaki onun da bebegi. Ablasina boyle yazip iki yigenini sahipleniyor da,benim bebegimin ne sucu vardi cok agladim sahit olsun rabbim
Arkadaslar esimle iki haftadir ayriyiz annemlerde kaliyorum.
Annemlere gelmeden,once esimin whatsabini takibe,aldim web uzerinden. Ve oyle geldim evime..
Gorumcem esime msj atmis cok yoruldum iki cocugu babasiz,buyutmek cok zor kocam,olacak adam gununu gun ediyor bizi cocuklarini onemsemiyor yazmis.
Benim esim de sen uzulme vur de vururum oldur de oldururum o iki yigenim icin dunyayi yakarim babalari yoksa ben varim yazmis.
Bu cok guzel
Fakat zoruma giden bende hamileyim ve evden giderken karnimdaki bebege Allah belasini versin insallah oda,geberir sende geberirsin dedi,de ayrildik.
Benim karnimdaki onun da bebegi. Ablasina boyle yazip iki yigenini sahipleniyor da,benim bebegimin ne sucu vardi cok agladim sahit olsun rabbim
Bu cok guzel
İyi de sadece bunun için mi evlilik yapmış bu adam ?Bana daha once hic memnun olmadigini soylememisti . Karicim bitanem der dururdu nezmaan bi kv nin yaninda tartistik kv ye icinde biriktirdigi ne varsa doktu atti.. adam aslinda ne yaptigim utuden ne yaptigim yemekten memnun deilmis ama bana hic soylemedigi icin ben hic bilmemisim. Keske bana soyleseydi duzeltirdim annesine kiz gibi beni rezil etti onlarda yaptigin ayip demediler . Bende saniyorum ki esim benden cok memnun. Ben onla cok guzel ilgileniorum saniyorum iki yuzu var bi baska bi baska. Taniyamadim
Okuyunca dehşet içinde kaldım, baba değil insan bile olamaz doğmamış çocuğun ölmesi için, üstelik de kendi çocuğu için beddua eden yaratık... Lafta kahraman, yeğenlerini korumak için asmadan kesmeden bahsediyor bir de, oysa kendisi yeğenleriyle ilgilenmeyen adamdan daha beter asıl bu yaratığın yaşaması... neyse.... Ayrılarak en doğru şeyi yapmışsınız, inşallah güzel yavrunuzu hayırlısıyla kucağınıza alırsınız, o zaman ayaklarınıza kapansın inşallah, ölmesini temenni ettiği meleği görebilmek için, yerinize olsam tırnağını bile esirgerim. Allah yardımcınız olsun
Yani esinizin telefonuna kot geliyor öyle miWhatsap web uygulamasini tablete yukleyip telefondan kodu okutup.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?