Kocam oyun bağımlısı ne yapabilirim??

Tabii ki işin dozu önemli. Ailesini ihmal ediyorsa sıkıntılı bir durum var demektir. Bu online oyunlar çok fena ya. Acayip bağımlı yapıyor. Mesela eşim aynı oyunu 7 yıldır oynuyor neredeyse. Ben sıkılıyorum öyle uzun süre oynayamam. Hatta şaşırıyorum nasıl bu kadar oynadığına. Ama yani o kadar abartılı değil.

Erkeklerim çoğu bağımlı aslında,küçükken babam kardeşime atari almıştı,yalvar yakar kaldiriyorduk başından.

O yaşlarda ben de oynardım. Eşim de kalkmadan saatlerce oynarmış. Yaşlar ufak.
Büyüdük önceliklerimiz değişti. Hafta sonları fırsatımız olursa çoğunlukla beraber oynuyoruz artık
Canım istemese bile beraber keyifli vakit geçirdiğimiz için eşlik etmekten kaçınmıyorum.
bir şeyleri dayatarak, zorlayarak asla çözüm bulunamadığını farkettim, dengeyi kurmayı öğrenin ve öğretin. İnsanların alana da ihtiyacı var. Tatlı tatlı konuşun eşinizle, seven insan zaten o dengeye yanaşır diye düşünüyorum.

En uyuz olduğum erkek tipi. arkadaşımın eşi öyle evlerden ırak. Oyuncu koltuğu bile almış. Ben olsam parçalarım PC koltuğu ..
Böyle erkekler evlenmesin bence m*l gibi hayat yaşıyorlar

Benim çocuğumun oyun hakkı haftada bir o da benim seçtiğim oyun yarım saat .. cocuk bile algılıyor zararını koca adamın bağımlı olması çok aptalca bence.

İnanılmaz güzel moral veren mesajları okuyorum. Zaten üzgünsünüz, buradaki mesajlarla daha çok yıpranır insan. Allah aşkına hormonları oynamış, duygusal bir anne adayına neden çocuk yaptın sorusu ne kadar yapıcı acaba, bazen çok şaşırıyorum. Sabırla, tatlı dille eşinize tane tane anlatın. Biz artık bir aileyiz deyin. Kötü aliskanligin yok evet ama bu bir bağımlılık, bize zarar veriyor diye anlatın. Bir anlaşma yapın. Bir gece acin bir film izleyin, bir gün onun olsun. Sınırlandırsın, azaltsın, birden kesmez, yükselir, kalbinizi kırar. Sabırla anlatın. Bebiş ele avuca gelinceye kadar dayanın, sonra o vaktini alacaktır zaten kendini sevdirerek. Saglikla gelsin bebeğiniz.

Bundan bir gelir elde ediyor mu ?
Youtuber veya streamer olabilir mi?
Eger oyle ise ek bir gelir saglamak icin surekli oynuyor olabilir.
Birde bazi oyunlar sanki gercek hayatmis gibi,insanlar normal hayattan soyunutlanip orada yasamaya basliyor.
Bu oyunlarinda neredeyse hergun ve surekli oynanmasi gerekiyor.Ayrica erkeklerdeki hirsi da goz ardi etme.
Yuksek seviye olayim en cok ben kazanayim tarzi takintilarini da orda bastirip beslemesi icin iyi bir mecra gibi gorunuyor.
Sanki gercek hayattan gittikce soyutluyor kendisini.Bu da bagimlilik bir yerde.
Tabi basta dedigim gibi bunu bir gelir kaynagi olarak kullanmiyorsa.

bebeğim doğunca da böyle olur diye öyle korkuyorum ki
Korkma, aynen böyle devam edecek çünkü. İr de o oyun oynarken bebeğin ağlamasına, senin yardım istemene, vs vs laf edecek, daha da çıldıracaksın.

Ben olsam şimdiye kadar herşeyi göze alıp o bilgisayarı camdan aşağı atmıştım, siz nasıl dayanıyorsunuz bilmiyorum.

Bir sonraki konu başlığınız: Küçük bebeğim var, eşim pc dışında bir şeyle ilgilenmiyor. Yoruldum.

Hangi ara ve ne amacla cocuk yaptiniz bilmiyorum. Ama belli ki tek basiniza büyüteceksiniz. Hadi kolay gelsin.

Düzenleme:
Ben evlendikten hemen sonra esim kisa bir sure issiz kaldi ve devamli oyun oynamaya basladi. O evde yokken bilgisayari pencereden bahceye atip internet kablolarını kestim. Sonra normale döndü.

Allah yardımcınız olsun. Terapi şart. Tabi uygulamak ve hayatına adapte etmek şartıyla. Yoksa sizin söylemenizle filan DÜZELMEZ

Aynısının kopyası bende vardı bi tane. Evlendiğimizin 40. günü oynamicam dediği oyuna başladı. Ertesi gün boşanma davası açtım. "Böyle bir insanla neden çocuk" diye sorarlar adama???? Bilin ki asla değişmeyecek. Size de bebeğe de yazık olacak.

Böyle bir adamdan, bile, isteye hamile kalırken ne düşünüyordunuz, baba olunca kendisine sihirli bir değnek değececegini ve oyunu birakacağını falan mı?
Ama bana sihirli bir degnek deydi gibi oldu ve biraktim. GErci erkeklerde farkli oluyordur nasil olsa cocuga annesi bakar diye. Sanirim bu koca turu kulakliklari takip discorddan buf buf buf cure cure cure diye kendinden geciyor.knight online mi oynuyo lol mu oynuyo? Internet olmazsa oynayamaz acaba mudahale mi etseniz internete ?

Esimde oyun oynamayi seviyor, yaklasik 3 yil beraber oynadik. Hatta hamileyken suyum gelmeden 5 saat once yine beraber oynamistik. Eger kabul ederse beraber oynayin. Hem iletisim kurmus olursunuz hemde canınız sıkılmaz belki hosunuza bile gider. Bende cok seviyordum oynamayi. Dogumdan sonra istesede oynayamayacak zaten. Bebegi kucagina verip uyumaya gideceksiniz, dus alacaksiniz vs.

Birde ekleme yapip tavsiye vereyim: bebeginizi babasina biraktiginizda bebek toksa ve aglamaya devam ediyorsa asla gidip babasindan almayin. Zamanla bebegin ihtiyacının ne oldugunu ogrenip susturabiliyorlar. Dogumdan sonra zorlandik ama sonrasindan rahat ettim. Emzirip babasina verdim en azindan gece alip 2 saat bebegi oyaliyor bende uyuyuyorum

Aynı durumu yaşadım. Nişanlıyken yalnızdır diye oynuyordur evlenince oynamaz dedim kii oynadı.
Çocuk olunca oynamaz dedim (oynamasın diye çocuk yapmadım elbette ) yine oynadı. Internetini kapattım sinirden bilgisayarını parçaladı. Ickim kumarım yok bi oyunum var dedi saygı duydum sabahlara kadar oynadı üstüne bi de içkisi kumarı çıktı.. sonuç... yıllar sonra biriken herşey bizi mahvetti. Bugün anlaşmalı dava açtık. The end

Anlaşmalı olması ne güzel bir artı sizin için. Evlenince sigara içmiycem, evlenince oyun oynamıycam, evlenince, evlenince, evlenince.... Bunlar evlenince reset mi atacaklarını sanıyorlar kendilerine acaba

Ben de oyun bagimlisiydim. Hangi oyunu oynuyor? Cocuk olunca biraktim mecburen.bekarken pc basindan kalkamazdim.cok fena bi bagimlilik icki kumar halt yemis bunun yaninda.
Ben de çok fazla oynuyorum aşırı seviyorum hayatıma çok engel olmuyor gerçi. Lifeafter öneririm telefondan oynanıyor konu sahibi geçmiş olsun bu arada, bu derece bağımlı olduktan sonra düzelmek aşırı zor oluyor ama imkansız değil. Bence mutlaka terapi denemelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…