- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.563
- 798
- Konu Sahibi Asosyalkiz
-
Tabii ki işin dozu önemli. Ailesini ihmal ediyorsa sıkıntılı bir durum var demektir. Bu online oyunlar çok fena ya. Acayip bağımlı yapıyor. Mesela eşim aynı oyunu 7 yıldır oynuyor neredeyse. Ben sıkılıyorum öyle uzun süre oynayamam. Hatta şaşırıyorum nasıl bu kadar oynadığına. Ama yani o kadar abartılı değil.Ben sıkılıyorum valla,uzun süre oturup birşey yapamam,daral geliyor.Yoksa ben de oynarım.Şaka bir tarafa herşeyin bir dozajı var yahu.Mesela eşim iş arkadaşları ile belirli saatlerde oynuyor.Öyle bağımlı falan değil,bize de çok güzel vakit ayırabiliyor.Bu arkadaş hepten cozutmuş.
Erkeklerim çoğu bağımlı aslında,küçükken babam kardeşime atari almıştı,yalvar yakar kaldiriyorduk başındanTabii ki işin dozu önemli. Ailesini ihmal ediyorsa sıkıntılı bir durum var demektir. Bu online oyunlar çok fena ya. Acayip bağımlı yapıyor. Mesela eşim aynı oyunu 7 yıldır oynuyor neredeyse. Ben sıkılıyorum öyle uzun süre oynayamam. Hatta şaşırıyorum nasıl bu kadar oynadığına. Ama yani o kadar abartılı değil.
Belki erkeklerin bağımlılık merkezi daha farklı çalışıyordurErkeklerim çoğu bağımlı aslında,küçükken babam kardeşime atari almıştı,yalvar yakar kaldiriyorduk başından.
Korkma, aynen böyle devam edecek çünkü. İr de o oyun oynarken bebeğin ağlamasına, senin yardım istemene, vs vs laf edecek, daha da çıldıracaksın.bebeğim doğunca da böyle olur diye öyle korkuyorum ki
Aynısının kopyası bende vardı bi tane. Evlendiğimizin 40. günü oynamicam dediği oyuna başladı. Ertesi gün boşanma davası açtım. "Böyle bir insanla neden çocuk" diye sorarlar adama???? Bilin ki asla değişmeyecek. Size de bebeğe de yazık olacak.Eşim PC oyun bağımlısı. Sevgiliyken yanında değilim diye oynuyordur dedim çok durmadım üstünde nişanlıyken evlenince oynamam demişti şimdi yapacak bişey yok diye oynuyorum demişti evlendik bir kaç gün sonra başladı bir daha da bırakmadı. Bazen tartıştım isyan ettim her defasında dikkat edecem diyip yine aynı şekilde devam etti. İlk bir buçuk sene bende oda çalışıyorduk uğraşmaya laf anlatmaya halim kalmıyordu nöbetten çıkar oturur PC başına gözleri kan çanağına dönerdi. Şu an 5 aylık hamileyim işe gitmeyi bıraktım hamileliğimden beri evdeyim sürekli. eşim nöbete gidip geliyor saat kaç olursa olsun gelince daha elini yüzünü yıkamadan bilgisayar başına oturuyor şu son zamanlarda sofraya bile getiriyor bilgisayarı ağzımı açtım mı işe gidiyorum dışarı çıktığım içkim kumarım kahvehane gibi alışkınlıklarım yok bir tek oyun can sıkıntımı alıyor diyor. Arada dışarı çıkıyor arkadaşlarıyla o daha çok mutlu ediyor beni ama gelince yine devam oyuna. Dozunda oynasa bişey demicem bazen bir soruyu 5 defa tekrarladığım oluyor o kadar ilgisiz bana karşı. Tek başıma yatmaya gidiyorum o ne zaman geliyor bilmiyorum. Geçen gün bebeğim tekme attı gel hisset dedim hissetti ama tepki sıfır yine gitti bilgisayar başına başka bir sıkıntımız yok sadece oyun sıkıntımız var ama bazen düşününce hiçte küçümsenmeyecek bir sıkıntı diyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum konuşacak kimse yok evde bebeğimin her heyecanını tek başıma yaşıyorum ne yapacam bende bilmiyorum nasıl vazgeçirecem onu hiç bilmiyorum. Gece gece bunu taktım kafaya tutamadım kendimi ağladım bebeğim doğunca da böyle olur diye öyle korkuyorum ki
Ama bana sihirli bir degnek deydi gibi oldu ve biraktim.Böyle bir adamdan, bile, isteye hamile kalırken ne düşünüyordunuz, baba olunca kendisine sihirli bir değnek değececegini ve oyunu birakacağını falan mı?
Aynı durumu yaşadım. Nişanlıyken yalnızdır diye oynuyordur evlenince oynamaz dedim kii oynadı.Eşim PC oyun bağımlısı. Sevgiliyken yanında değilim diye oynuyordur dedim çok durmadım üstünde nişanlıyken evlenince oynamam demişti şimdi yapacak bişey yok diye oynuyorum demişti evlendik bir kaç gün sonra başladı bir daha da bırakmadı. Bazen tartıştım isyan ettim her defasında dikkat edecem diyip yine aynı şekilde devam etti. İlk bir buçuk sene bende oda çalışıyorduk uğraşmaya laf anlatmaya halim kalmıyordu nöbetten çıkar oturur PC başına gözleri kan çanağına dönerdi. Şu an 5 aylık hamileyim işe gitmeyi bıraktım hamileliğimden beri evdeyim sürekli. eşim nöbete gidip geliyor saat kaç olursa olsun gelince daha elini yüzünü yıkamadan bilgisayar başına oturuyor şu son zamanlarda sofraya bile getiriyor bilgisayarı ağzımı açtım mı işe gidiyorum dışarı çıktığım içkim kumarım kahvehane gibi alışkınlıklarım yok bir tek oyun can sıkıntımı alıyor diyor. Arada dışarı çıkıyor arkadaşlarıyla o daha çok mutlu ediyor beni ama gelince yine devam oyuna. Dozunda oynasa bişey demicem bazen bir soruyu 5 defa tekrarladığım oluyor o kadar ilgisiz bana karşı. Tek başıma yatmaya gidiyorum o ne zaman geliyor bilmiyorum. Geçen gün bebeğim tekme attı gel hisset dedim hissetti ama tepki sıfır yine gitti bilgisayar başına başka bir sıkıntımız yok sadece oyun sıkıntımız var ama bazen düşününce hiçte küçümsenmeyecek bir sıkıntı diyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum konuşacak kimse yok evde bebeğimin her heyecanını tek başıma yaşıyorum ne yapacam bende bilmiyorum nasıl vazgeçirecem onu hiç bilmiyorum. Gece gece bunu taktım kafaya tutamadım kendimi ağladım bebeğim doğunca da böyle olur diye öyle korkuyorum ki
Aa bu beni şikayet eden kişiii değil miBosamadan duzelmez..
Anlaşmalı olması ne güzel bir artı sizin için. Evlenince sigara içmiycem, evlenince oyun oynamıycam, evlenince, evlenince, evlenince.... Bunlar evlenince reset mi atacaklarını sanıyorlar kendilerine acabaAynı durumu yaşadım. Nişanlıyken yalnızdır diye oynuyordur evlenince oynamaz dedim kii oynadı.
Çocuk olunca oynamaz dedim (oynamasın diye çocuk yapmadım elbette ) yine oynadı. Internetini kapattım sinirden bilgisayarını parçaladı. Ickim kumarım yok bi oyunum var dedi saygı duydum sabahlara kadar oynadı üstüne bi de içkisi kumarı çıktı.. sonuç... yıllar sonra biriken herşey bizi mahvetti. Bugün anlaşmalı dava açtık. The end
Ben de çok fazla oynuyorum aşırı seviyorum hayatıma çok engel olmuyor gerçi. Lifeafter öneririm telefondan oynanıyorBen de oyun bagimlisiydim. Hangi oyunu oynuyor? Cocuk olunca biraktim mecburen.bekarken pc basindan kalkamazdim.cok fena bi bagimlilik icki kumar halt yemis bunun yaninda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?