Kocam oyun bağımlısı

Çok şükür bir süredir bunu aştık
Bunu aşmıştınız ?

Çok şükür bir süredir bunu aştık
Bunu aşmıştınız ?
Ailesiyle olan sorunları kastetmiştim. Diğer mesajları da okuduysanız sorunlardan da bahsettim. Aynı şehirde yaşarken daha müdehalecilerdi şimdi farklı şehirlerdeyiz eskisi gibi değildik bu yüzden. Ama bu olaydan sonra yine onların etkisi olduğunu düşündüm annesini aradım ve haklı çıktım. Belli ki görünür yüzeyde halletmişiz ama içte hala etkisi var

E oyundan ciddi sorunlarınız varsa biraz oraya yönelin bence

Aynen mevzu çıkarmaya çalışanı çok açık görüyorum o yüzden bende üstü kapalı değil açık yapın herkes görsün diyorum buyrun diyorum kimsenin kimseye fikir dayattığı yok hadi benim dediğim doğru bunu kabullen dediği yok yorumunu yaz geç o zaman neden genelleme yapıp ilgi çekmek için yapıyorlar diyorsun konuda zaten oyun olayında yorum yapan toplasan 3 üye var normalleştiren
biri de benim sanki burda 1000 kişi var alıntılayamadınız değil yani hadi siz alıntılamadınız ben alıntılayıp soruyorum tepki almak ilgi çekmek buradaki herhangi bir üyenin neyine yarar? BANA GÖRE BANA GÖRE diye büyük puntolarla yazınca üstü kapalı sataşmanız sizin fikriniz olarak kalmıyor madem senin fikrin sana benim fikrim bana neden benim fikrimi eleştiriyorsun bana cevap hakkı doğru alıntılıyorum forum kurallarına aykırı hiçbir şey yok polemik de değil bu ben a derim sen b dersin kalkıp kavga edecek halimiz yok bir yerde konu unutulup gider ama madem hoşunuza gitmeyen yorum var alıntılayın böyle üstü kapalı laf çakıp sonra amaa polemik yasak demeyin eğer bu polemikse polemiğe zemin hazırlamayın

2 gündür konuya yazan olmamasına rağmen, bir nevi konu önemini yitirmişken, neredeyse 2,5 gün önce yazdığım yorumu alintilayip bana cevap vererek, en baştaki mesajımın ne kadar doğru olduğunu kanıtladığınız için size teşekkür ederim.

Üye olduğumdan beri hiç ceza almadım. Ceza almama sebep olacak kadar, nazarımda değerli olmadığınız için devam etmeyeceğim. Haliyle konu özelinde size son yorumumdur, iyi forumlar...

Aynen canım aynen cevabın yok değil aynen yazdığın gibi bb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…