- 18 Ekim 2025
- 58
- 115
- 8
- 33
- Konu Sahibi pembeyiseverim
-
Kadın erkek herkesin kendine ayırdığı özel zamanı zevk aldığı şeyleri olsun elbet. Bazen dizi film izliyoruz, bazen o oturuyor telefonunda takılıyor ben de aynı şekilde bazen ı oyun oynuyor ben kendimle takılıyorum, maç izler vs okey hepsine. İşten geldiği gibi oyuna otursa gece yarılarına kadar, haftasonunun tamamını oyun oynayarak geçirse bana uygun olmaz.Evet bu o kadar saat çalışıyor eve gelsin nefes alsın, stresini atsın lafları tamamıyla erkek düşüncesi ama bazı kadınlar da onlar kadar benimsemiş bunu. Hiçbir kadının saatlerce, evde başka hiçbir sorumluluk yokmuş gibi oyun oynaması " kafa dağıtma" olarak görülmez. Tüm akşam karısıyla dipdibe olmak zorunda değil elbette ama onunda bir sınırı var. Adamlar resmen evin oğlan çocuğu gibi takılıyor evde. Kadınlar da sürekli onlara uyumlanmak, oyun arası ihtiyaçlarını görmek için varlar sanki.
Bir de adamdan özür dile tavsiyesi veren olmuş, iyice g.tünü kaldıracaklarAdam bulmuş yumuşak karnınızı aklı sıra sizi terbiye ediyor. Bunun farkına vardığınızda hayatınız da, evliliğiniz de sizin için daha kolay hale gelecek.
Çocuk konusunu da kapatın, uzun süre düşünmeyin. Çocuk yapmak için oyundan kalkmayan adam, çocuk sorumluluğunu hiç almaz, yardım etmez, ağlarken oyunun başından kalkmaz bile...
ya gercekten bazen anlamiyorum sizin gibi kadinlari.Olabilir ya olabilir,seninde birakamayacagin bir işin olabilir.O an ilgilenmeyebilirsin.Karsilikli olarak birbinize alan bırakmayı ogrenmelisiniz.Bu tarz oyunlar ligli oyunlardir,online oldugu icin.Cikildiginda ceza veriliyor oyuncular tarafindan report ediliyor.Hesabin banlanabiliyor.Bende evliyim.Hayatimda ufacik problemler olduugunda cözemesem kendime oyuna verir biraz rahatlarim ve problemlerimi o sekilde cozmeye calisirim.Azicik anlayisli olmaniz lazim birbirinizeMerhaba arkadaşlar. 1.5 yıllık evliyim. Eşim biz evlenmeden önce de oyun oynuyordu ama sadece haftasonları ya da tatillerde. Evlendiğimizde de böyleydi sonra ailesiyle ilgili sorunlar yaşamaya başladıkça oyunu kendisine kaçış gördü her akşam haftasonu tüm gün oyunda oluyordu. Çok şükür bir süredir bunu aştık derken bugün bir olay yaşadık canım çok sıkkın kalbim çok kırık. İki ay önce çocuk istediğimize karar verdik. Ben bir kaç gündür çok fena grip oldum eşim de sağolsun elinden geldiğince baktı. Bu sırada bana da yaklaştı ama hasta olduğum için reddettim. Bugün de toparlandığım için hazırlandım yanına gittim oyun oynuyordu. Bana oyunu bırakamayacağını arkadaşlarıyla girdiğini zaten bir kaç eldir kaybettiklerini şimdi çıkarsa küfredeceklerini falan söyledi. Yine de sırnaştım öptüm kokladım falan yok aynı şeyleri söyledi. Ben duşa gireyim o zaman dedim duşa girdim ama canım sıkıldı. Benden sonra da o girdi ben o sırada yemek yaptım. Yemek yaparken yardım lazım mı dedi yok dedim. Bilgisayarını kapatıp salona gelmiş uzanmış bende kitabımı alıp yatak odasına geçtim biraz kitap okudum hiç yanıma falan gelmedi. Yemek yemek için mutfağa gittim yine gelmedi. Onun da bel fıtığı var ilaç içecek ben yemek yedikten sonra onun yanına gittim baktım uzanmış arkası dönük yemek hazır yemeğini ye dedim. Bana istemiyorum git başımdan dedi. Ne demek istiyorsun dedim hem suçlusun hem güçlüsün bu tavırlarını bırakacaksın dedi. Bağırmaya başladı bende bağırdım ne yapmışım ben hem suçluyum hem güçlü dedim. İki dakika bekleyemedin dedi. Ben o halde yanına gelmişim sen kalkamadın karını öyle bıraktın ben mi suçlu oldum dedim biraz tartıştık böyle ne dediğini de hatırlamıyorum ama git o zaman dedim kalktı gitti.
Kendi arabası yok ailesi de burda değil kalacak yeri yok. Benim arabayı da almamış dışarda yağmur yağıyor fena defalarca da aradım mesaj da attım gel eve belin kötü diye açmadı hiç. Kendimi suçlu da hissediyorum artık neden böyle oluyor
Bunlar sözlesip girince çıkamıyorlar bacim, hic uğraşma. Bence de cok gicik ama öyle işte. Cok da alttan alma bu sefer daha cok oynuyolar ama fazla uzatma da adam bagimliysa oynar her türlüMerhaba arkadaşlar. 1.5 yıllık evliyim. Eşim biz evlenmeden önce de oyun oynuyordu ama sadece haftasonları ya da tatillerde. Evlendiğimizde de böyleydi sonra ailesiyle ilgili sorunlar yaşamaya başladıkça oyunu kendisine kaçış gördü her akşam haftasonu tüm gün oyunda oluyordu. Çok şükür bir süredir bunu aştık derken bugün bir olay yaşadık canım çok sıkkın kalbim çok kırık. İki ay önce çocuk istediğimize karar verdik. Ben bir kaç gündür çok fena grip oldum eşim de sağolsun elinden geldiğince baktı. Bu sırada bana da yaklaştı ama hasta olduğum için reddettim. Bugün de toparlandığım için hazırlandım yanına gittim oyun oynuyordu. Bana oyunu bırakamayacağını arkadaşlarıyla girdiğini zaten bir kaç eldir kaybettiklerini şimdi çıkarsa küfredeceklerini falan söyledi. Yine de sırnaştım öptüm kokladım falan yok aynı şeyleri söyledi. Ben duşa gireyim o zaman dedim duşa girdim ama canım sıkıldı. Benden sonra da o girdi ben o sırada yemek yaptım. Yemek yaparken yardım lazım mı dedi yok dedim. Bilgisayarını kapatıp salona gelmiş uzanmış bende kitabımı alıp yatak odasına geçtim biraz kitap okudum hiç yanıma falan gelmedi. Yemek yemek için mutfağa gittim yine gelmedi. Onun da bel fıtığı var ilaç içecek ben yemek yedikten sonra onun yanına gittim baktım uzanmış arkası dönük yemek hazır yemeğini ye dedim. Bana istemiyorum git başımdan dedi. Ne demek istiyorsun dedim hem suçlusun hem güçlüsün bu tavırlarını bırakacaksın dedi. Bağırmaya başladı bende bağırdım ne yapmışım ben hem suçluyum hem güçlü dedim. İki dakika bekleyemedin dedi. Ben o halde yanına gelmişim sen kalkamadın karını öyle bıraktın ben mi suçlu oldum dedim biraz tartıştık böyle ne dediğini de hatırlamıyorum ama git o zaman dedim kalktı gitti.
Kendi arabası yok ailesi de burda değil kalacak yeri yok. Benim arabayı da almamış dışarda yağmur yağıyor fena defalarca da aradım mesaj da attım gel eve belin kötü diye açmadı hiç. Kendimi suçlu da hissediyorum artık neden böyle oluyor
Görmedim, kaçırmış olabilirim ama adama hak veren birkaç yorum okudum. O tür yorumları yapanların gerçek düşüncelerini yazdıklarını zannetmiyorum, olsa olsa, konuya bakıp, ne tarafa evrildiğini görüp, tam zıttı şeyler yazarak dikkat çekmek istiyorlardır. Yoksa hiç kimsenin evdeki tüm zamanını oyun oynayarak geçiren birini haklı bulacağını düşünmüyorum.Bir de adamdan özür dile tavsiyesi veren olmuş, iyice g.tünü kaldıracaklar
Yeni nesil kadınlar iyice erkeklerin g.tünü kaldırdı. Bir de anası gibi bilgisayar masasına yemek de götürsün mü hanımlar? Hangi kadın evlenince şu şımarıklığa sahip oluyor? Ben işten gelip de oyun oynayan bir kadın dahi duymadım, iyice erkekleri şımarttınız.
Bu arada oyun oynayan erkekten nefret. Şu sitede okuya okuya iyice soğudum, ıyyyy.
İkiniz de gelişine bazı üyelere yorum yapıp alıntı yapmıyorsunuz ama gördüğüm kadarıyla alıntı nedir biliyorsunuz neden doğrudan bahsettiğiniz üyeleri alıntılamıyorsunuz ? Yorum yazacak cesaret var şahıstan cevap alacak cesaretiniz yok mu mevzu nedir ?Görmedim, kaçırmış olabilirim ama adama hak veren birkaç yorum okudum. O tür yorumları yapanların gerçek düşüncelerini yazdıklarını zannetmiyorum, olsa olsa, konuya bakıp, ne tarafa evrildiğini görüp, tam zıttı şeyler yazarak dikkat çekmek istiyorlardır. Yoksa hiç kimsenin evdeki tüm zamanını oyun oynayarak geçiren birini haklı bulacağını düşünmüyorum.
Ortada bir mevzu olduğunu bilmiyordum ama mevzu çıkarmaya çalışan biri var açıkça belli. Polemik yasak diye biliyorum, o yüzden gerek de yok tek tek alintilayip "yanlış düşünüyorsunuz, doğrusu bu" demeye. Kaldı ki pek çok şeyde olduğu gibi bu konuda da tek doğru yoktur zira hepimiz farklı farklı insanlarız. Siz nasıl "sizce" doğru olanı/düşündüğünüzü yazdıysanız, bende "bence" doğru olanı/düşündüğümü yazdım. Haliyle durumun/konunun bir mevzu olması gibi bir şey yok, hele hele cesaret sınanması/sorgulanması falan, ancak komik kaçıyor.neden doğrudan bahsettiğiniz üyeleri alıntılamıyorsunuz ? Yorum yazacak cesaret var şahıstan cevap alacak cesaretiniz yok mu mevzu nedir ?
Ben yorumunuzu şimdi gördüm. Ama durum sizin anladığınız gibi değil. Sanırım günde bir saat bilemedin iki saat olarak anlamışsınız ama eşim eve gelip yemek yedikten sonra oyuna gidiyor. Haftasonları da tüm gün oyunda. Eve geri geldi bel fıtığı var yürüyemiyor şuan acı çekerken bile yine bilgisayardaİkiniz de gelişine bazı üyelere yorum yapıp alıntı yapmıyorsunuz ama gördüğüm kadarıyla alıntı nedir biliyorsunuz neden doğrudan bahsettiğiniz üyeleri alıntılamıyorsunuz ? Yorum yazacak cesaret var şahıstan cevap alacak cesaretiniz yok mu mevzu nedir ?
Rüzgarlı tepe eğer kadınlar evlenince işten geldiği gibi oyun oynama şımarıklığına sahip değilse bu o kadınların ve evliliğinin suçudur banane genel kadınlardan da evlilik hayatından da
ben bunu yaparım eve geldim yarım saat oyun oynadım diye aksayacak ev işi de aksayabilir aç kalan koca da zıkkım yiyebilir
Ex eşimle bizim belli oyunlarımız vardı beraber oynar beraber eğlenirdik bir iki gece de dışarıdan yerdik bu bir zevk ayrıca çevrimiçi çok oyunculu oyunlardan öyle sıkıldık diyip oyun ortasında çıkılmaz oyun ortasında çıkmak isteyen çevrimiçi oyun oynamasın üç kolsuz yüzünden bizim de ligimiz düşüyor bunun erkeğin şımarmasıyla alakası yok adamın da hobisi bu günde 1 saat ayırsın vakit yani kendimi düşünüyorum bütün gün çalışayım koca ne zaman sevişmek isterse sevişeyim istemeyince yok ama benim 1 saat oyunum olunca oyun boyu başka aktivite yapmak istemeyince ben suçlu olayım bütün olay konuda kadının trip atar gibi duşa girmesiyle zincirleme gelişiyor saygı karşılıklıdır kocasının oynadığı oyuna 30 dk ses etmeyebilir illa evlendiler diye bekar hayatındaki bütün oyunları hobileri bırakıp yaşlı gibi takılmanın tek odak noktanın bebek yapmak olmasının bir manası yok
Gizemli kız size gelince ben ve aksi yorum yapan diğer üyeler kimin hangi dikkatini çekmek isteyelim ? Hadi çektik diyelim bu tam olarak ne işimize yarayacak ? Bunun işlevi ne ? Konudaki koca bütün gün oyun oynamıyor konudaki kocanın tek hatası kadın hadi diye sırnaşırken sex yapmamak ve oyun oynayan herkes de oyundan çıkılmayacağını bilir + bilmiş bu yönde yorum da yapmış zaten oyun oynamadığınız için size normal gelmiyor ama oyuncular için kocanın hareketi normal
Evet sorunun sebebi aslında ailesi. Yani altta bununla ilgili sorunu varmış da bir kavga çıksın diye beklemiş resmen. Hiç huyum olmamasına rağmen bundan şüphelendiğim için annesini aradım. Meğerse annesi bizi yanına çağırmış onlar başka şehirde yaşıyor. Eşim de bizim başka planımız var diyememiş belli ki bunu kendine dert etmiş ilk sorunda kavga çıkarıp evden gitti. Annesiyle konuştuğumu söyleyince önce şoka uğradı sonra eski haline döndüBurada kadınlara onun yanında oturun, yok nefes alsın vs diye tavsiye veriyorlar. Kadınlar işten gelince nefes alayım diye işten geldiği gibi saatlerce bilgisayar başında otursa ya da benzeri başka şey yapsa erkekler iki günde olay çıkarır. Kadınlarımız da yemek yapmasın, evle ilgilenmesin, işten gelince öyle malak gibi otursun, erkekler de aman karımın yanında otueayom desin.
Eşiniz ciddi sorunlu, bence de çocuk falan yapmayın. Ailesiyle ilgili sorunu çözmesi gereken de o belki de içten içe ailesiyle arası bozulduğu için sizi suçluyordur. Böyle kullanılan erkekler asla iflah olmuyorlar, aile ne derse yapmaya devam ediyorlar, bu da bağımlı bir kişilik özelliği bence.
Siz üstüne gittikçe sizi suçlu hissettirmeye devam eder. Beyefendi istediği zaman oyun oynayacak ama siz her daim sevişmeye hazır ve nazır bekleyeceksiniz zira siz ona uyumlanmak zorundasınız
Gecenin bir yarısı eve geldi bahsetmiştim. Sabahında işe aynı saatlerde gidiyoruz ne günaydın dedi ne görüşürüz tüm gün de konuşmadık. Eve gelince selam bile vermedi hatta ben dedim hoşgeldin diye. Ama sorunun ailesiyle ilgili olduğunu düşünüyordum yine daha önceki gibi. Hiç tarzım olmamasına rağmen annesini aradım. Onlar başka şehirde yaşıyorlar. Meğerse yanlarına gitmemizi istemiş. Ama benim eşim başka planımız var gelemeyiz diyememiş. Bende annesiyle konuşurken dedim ki planım var benim iptal edemem ama oğlunuz bana eşlik etmek zorunda değil isterse sizin yanınıza gelebilir. Bana sensiz gelmez dedi. Ama zaten niyeti oğlunu görmek değil. Yıllarca üniversitede okurken bir kere bile yanına gitmemiş ilk kaydına mezuniyetine bile gitmemiş. Yazları sadece bir iki hafta görüşmüşler kaç sene. Çalışma hayatında da böyle devam etti bu. Tek derdi gelini gelsin etrafa hava atsın bana hizmet ettirsin kaynanalık yapsın.nasıl oldu aranız eşinizle konuşabildiniz mi
Evet aynen öyle. Özellikle bir kaç ay önce sadece ihtiyaçlarını karşılamak için hayatındaymışım gibi hissediyordum. Evde yemek iki gün olmasa olay çıkar ama tüm erkek tarafı da bundan haberdar olurEvet bu o kadar saat çalışıyor eve gelsin nefes alsın, stresini atsın lafları tamamıyla erkek düşüncesi ama bazı kadınlar da onlar kadar benimsemiş bunu. Hiçbir kadının saatlerce, evde başka hiçbir sorumluluk yokmuş gibi oyun oynaması " kafa dağıtma" olarak görülmez. Tüm akşam karısıyla dipdibe olmak zorunda değil elbette ama onunda bir sınırı var. Adamlar resmen evin oğlan çocuğu gibi takılıyor evde. Kadınlar da sürekli onlara uyumlanmak, oyun arası ihtiyaçlarını görmek için varlar sanki.
Eğer başkasına bakmıyor diye düşünen varsa boşuna düşünmesin bence. Oyun dünyasını çoğu erkek başkalarıyla tanışmak için de kullanıyor. Eşimin oyun arkadaşlarından birisi de sevgilisiyle bu oyunlarda tanıştı bir kaç aya da düğünleri var.Kadın erkek herkesin kendine ayırdığı özel zamanı zevk aldığı şeyleri olsun elbet. Bazen dizi film izliyoruz, bazen o oturuyor telefonunda takılıyor ben de aynı şekilde bazen ı oyun oynuyor ben kendimle takılıyorum, maç izler vs okey hepsine. İşten geldiği gibi oyuna otursa gece yarılarına kadar, haftasonunun tamamını oyun oynayarak geçirse bana uygun olmaz.
Ya da ev hanımı üzerinden örnek verelim tüm gün müsaitken ben nefes almak istiyorum diye her akşam her haftasonu kocasından bağımsız şekilde dışarı çoksa arkadaşlarıyla takılsa erkeğin yedi sülalesi dahi olaya dahil olur. Ev içinde birbirimize karşı sorumluluklarımız var neticede. Oyun bağımlılığı ne var canım oynasın adam denecek bir şey değil. Günde bir iki saat bile okey de yemek ve seks zamanı dışında full oyun oynamak normal değil. Bunu da aman ne var evde en azından, karoya kıza bakmıyor diye normalleştimej de saçma - bunu da gördüm- yani düşünsenize erkekler kadınları, en azından gözü dışarda değil başka erkeklerle konuşacağına bakacağına benle ilgilenmesin şunu şunu yapsın diyeceğini. Mümkün mü asla
Acısı varsa alsın Ağrı kesicisini dolanma şunun peşinde lütfen ya. Anasına diyememis de bilmem ne, ne saçma bir adam bu? Amaaan bırak kendi haline sen de kafanı dinle biraz. O konusmuyor sen niye hoşgeldin diyorsun sana bağıran adamaEğer başkasına bakmıyor diye düşünen varsa boşuna düşünmesin bence. Oyun dünyasını çoğu erkek başkalarıyla tanışmak için de kullanıyor. Eşimin oyun arkadaşlarından birisi de sevgilisiyle bu oyunlarda tanıştı bir kaç aya da düğünleri var.
Zaten ara sıra oynasa hobisidir vakit geçiriyordur ne bileyim sadece sevdiği içindir oynasın. Ben diyorum bazen arkadaşların yok mu oyuna geç istersen diye. Ama bu kadarı da bana fazla geldi artık. Hem çok onur kırıcı hem sonrasında olanlar bağırmalar evi terk etmeler.
Şimdi acı çekiyor mesela fıtığı var yürüyemiyor. Kendisine de söyledim evet acı çektiğini görmek üzücü ama sana acımıyorum bunu sen kendine yaptın dedim. Ben defalarca aradım mesaj da attım ama gelmeyen sendin o yüzden yapacağım bir şey yok ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten acını hafifletmek için yaparsın dedim.
Annelik rolünden çıkmam onu da beni de şaşırttı ama bende çok acı çekip yıpranıyorum artık
İnsanın okurken bile sinirlerini bozuyor değil mi. Kendisine de söyledim zaten evet acı çektiğini görmek zor ama bunu kendine sen yaptın acımıyorum artık dedim. Aradım açmadın mesaj attım cevap vermedin yapacak başka bir şeyim yoktu ağrın varsa ne yapman gerektiğini sen biliyorsun zaten yaparsın dedim. Şaşırdı o da tabi.Acısı varsa alsın Ağrı kesicisini dolanma şunun peşinde lütfen ya. Anasına diyememis de bilmem ne, ne saçma bir adam bu? Amaaan bırak kendi haline sen de kafanı dinle biraz. O konusmuyor sen niye hoşgeldin diyorsun sana bağıran adama
Bir an benim eşimi anlatıyorsunuz sandım o kadar tanıdık ki. Bir sorun olunca çözsün diye aranıyor maddi manevi. Ama kendisinin bir derdi olduğunda neyin var bile demiyorlar. Onlar demeden kendisi anlatsa dinlemiyorlar bile konu değişiyor hemen. Onlar böyle davrandığı için kıymetli ben her anında yanına koştuğum için hor görülüyorum.Özellikle online oyunlarda tanışma ve flörtleşme çok yaygın, bir dönem millet özellikle pubq’yi date programı gibi görüyordu. Sosyal medyada da görüyorum, oyun oynayan erkekten zarar gelmez vs diye. Erkek evde otursun yetermiş; kriterler o kadar düşük ki.
Ailesinin bok gibi davrandığı erkeklerde saçma bir ailecilik oluyor, aileleri bunlara asla değer vermiyor, başka kardeşin tırnağı kırılsa seferber olan aileler bunlara dönüp bakmıyor bile. Bizzat böyle eniştem var. Aileye para gönderir, fındık bahçesine koşulacak o gider, para istenir o. Onun ihtiyacı olduğunda herkes kör sağır ama aynen devam. Abi o.
İşte kendince sizi suçluyor, ama siz sevişmek için onun keyfini beklemediğiniz için kötü eşsiniz .
Ben bunu defalarca anlatmaya çalıştım ama anlamadı maalesef. En sonunda kardeşi para gönderemedi diye bağırıp çağırdıktan sonra engelledi her yerden. Ama bizimki yine akıllanmadı her gördüğü yerde gitti koştu sarıldı etti kardeşi yüz vermediği için peşini bırakmak zorunda kaldı. Fark ettiyseniz gönderemedi dedim göndermedi de demedim. Sürekli borç ödediğimiz için evliliğimizin ilk yılında cebimizde yüz lira olmadan gezdiğimizi bilirim ki bir kere bile bir şeye ihtiyacınız var mı demediler. Ama sonra yine aynı kardeşi okuldan tanıdığı bir çocuğa açık saçık mesajlar fotoğraflar gönderince olayı çözsün kardeşini kurtarsın diye yine eşimi aradılar. O da ne yaptı biliyor musunuz kendini paraladı. Baktım artık böyle olmuyor bir gün annesini karşıma alıp sizin oğlunuz benim eşim siz ilgilenmiyorsunuz diye ona bir şey olursa benim gözüm kimseyi görmez biraz anne babalık yapın kızınıza oğlunuzun da başını yakmayın dedim. Sonra kesildi onun için aramaları.Çok üzücü cidden ama yaptığının yanlış olduğunu anlamazsa devam ediyor işte. Siz peşinde dolanın pışpışlayın diye beklemiş.
Eniştem hariç ailenin tüm fertlerine para yoktan var edilir, seferber olunur, ama eniştemin bir ihtiyacı olduğunda yeminle bir lira bile vermezler. Ama ailem de ailem, ablama kızıyorum sen akıllı ol azıcık diye de ablam da saf. Saf olanı da anne bana da olsa kardeş de olsa kullanıyor.
Kaç tane yorum yapılmış, herkesi tek tek alıntı mı yapacağım? Birkaç sayfa okudum fikrimi yazdım. Saçma bir mevzu için de polemiğe girip canımı sıkamam. Uzun yazmışsınız, o yüzden okumadım kusura bakmayın. İyi geceler.İkiniz de gelişine bazı üyelere yorum yapıp alıntı yapmıyorsunuz ama gördüğüm kadarıyla alıntı nedir biliyorsunuz neden doğrudan bahsettiğiniz üyeleri alıntılamıyorsunuz ? Yorum yazacak cesaret var şahıstan cevap alacak cesaretiniz yok mu mevzu nedir ?
Rüzgarlı tepe eğer kadınlar evlenince işten geldiği gibi oyun oynama şımarıklığına sahip değilse bu o kadınların ve evliliğinin suçudur banane genel kadınlardan da evlilik hayatından da
ben bunu yaparım eve geldim yarım saat oyun oynadım diye aksayacak ev işi de aksayabilir aç kalan koca da zıkkım yiyebilir
Ex eşimle bizim belli oyunlarımız vardı beraber oynar beraber eğlenirdik bir iki gece de dışarıdan yerdik bu bir zevk ayrıca çevrimiçi çok oyunculu oyunlardan öyle sıkıldık diyip oyun ortasında çıkılmaz oyun ortasında çıkmak isteyen çevrimiçi oyun oynamasın üç kolsuz yüzünden bizim de ligimiz düşüyor bunun erkeğin şımarmasıyla alakası yok adamın da hobisi bu günde 1 saat ayırsın vakit yani kendimi düşünüyorum bütün gün çalışayım koca ne zaman sevişmek isterse sevişeyim istemeyince yok ama benim 1 saat oyunum olunca oyun boyu başka aktivite yapmak istemeyince ben suçlu olayım bütün olay konuda kadının trip atar gibi duşa girmesiyle zincirleme gelişiyor saygı karşılıklıdır kocasının oynadığı oyuna 30 dk ses etmeyebilir illa evlendiler diye bekar hayatındaki bütün oyunları hobileri bırakıp yaşlı gibi takılmanın tek odak noktanın bebek yapmak olmasının bir manası yok
Gizemli kız size gelince ben ve aksi yorum yapan diğer üyeler kimin hangi dikkatini çekmek isteyelim ? Hadi çektik diyelim bu tam olarak ne işimize yarayacak ? Bunun işlevi ne ? Konudaki koca bütün gün oyun oynamıyor konudaki kocanın tek hatası kadın hadi diye sırnaşırken sex yapmamak ve oyun oynayan herkes de oyundan çıkılmayacağını bilir + bilmiş bu yönde yorum da yapmış zaten oyun oynamadığınız için size normal gelmiyor ama oyuncular için kocanın hareketi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?