- 4 Şubat 2016
- 50
- 17
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cekirdek Aile27
-
Geliri belli degilki hesap yapamiyoruzBaşka bir kadına harcadıgını dusunecek kadar yukseldıyse duygularınız elınızde baska bulgular olmalı.. VE guvenmıyorsunuz demekki.. Oturun bırlıkte bı gelır gıder hesabı yapın.. Ortaya cıkar zaten..
Ailesine yolluyor,arkadaşlarına sürekli ısmarlıyor,vs vsKocam parayi ne yapıyor aklım ermiyor iki ayrı is yapıyor yine biz gecinemiyoruz bana diyo hiç para harcamiyorum arada bir dışarı çıkar orda biraz harcar öyle çok para değil yani arkadaşları tek işle araba fln aldılar biz iki iş yaptigimiz halde kit kanaat geciniyoruz acaba başka bi kadina mi harciyor işin içinden cikamadim
Evet ama bana söylemiyor nereye harciyorEşinde bu konudan muzdarip mi?
Kıyafetlerini evin alış verişini hep ben yapıyorum dikkatli harcarim ben.ama o kendi cebinde olan parayi ne yapıyor çözemedim o yüzden aklıma hersey geldiVardır harcadığı biryerler ama benim aklıma en son başka bir kadın gelirdi. Tabi aranızda güven sorunu yoksa. Onun dışında erkekler genelde arkadaşlarına bişeyler ısmarlamaya bayılır, dışarı çıkıyorsa oraya gidiyordur baya. Üstüne başına marka alıyorsa o da ayrı bir masraf. Arabanız var mı bilmiyorum ama arabaya da benzindi mazottu çok gidiyor. Alın elinize bir defter kalem , tek tek harcamaları hesap edin. Bakalım hangi para nereye gidiyormuş.
Aslında kumar oynadiginida düşünüyorum bilmiyorum aklıma hersey geldiBende babam için aynı soruyu yıllarca sormuştum...
İddaa oynuyormuş. Bütün malını kaybedip üstüne maaşına da el konulunca anlamıştık..
Geliri belli degilki hesap yapamiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?