Kocam parayi ne yapiyor

Cekirdek Aile27

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
50
17
18
35
Kocam parayi ne yapıyor aklım ermiyor iki ayrı is yapıyor yine biz gecinemiyoruz bana diyo hiç para harcamiyorum arada bir dışarı çıkar orda biraz harcar öyle çok para değil yani arkadaşları tek işle araba fln aldılar biz iki iş yaptigimiz halde kit kanaat geciniyoruz acaba başka bi kadina mi harciyor işin içinden cikamadim

Başka bir kadına harcadıgını dusunecek kadar yukseldıyse duygularınız elınızde baska bulgular olmalı.. VE guvenmıyorsunuz demekki.. Oturun bırlıkte bı gelır gıder hesabı yapın.. Ortaya cıkar zaten..

Ailesine yolluyor,arkadaşlarına sürekli ısmarlıyor,vs vs

baska kadindan suphelenmenizi gerektirecek baska ne oldu? Sadece gecinememekten degildir sanirim

Vardır harcadığı biryerler ama benim aklıma en son başka bir kadın gelirdi. Tabi aranızda güven sorunu yoksa. Onun dışında erkekler genelde arkadaşlarına bişeyler ısmarlamaya bayılır, dışarı çıkıyorsa oraya gidiyordur baya. Üstüne başına marka alıyorsa o da ayrı bir masraf. Arabanız var mı bilmiyorum ama arabaya da benzindi mazottu çok gidiyor. Alın elinize bir defter kalem , tek tek harcamaları hesap edin. Bakalım hangi para nereye gidiyormuş.

tüm giderleri tek tek kağıda yaz eşin de bu arada soylicek nereye kac harcadığını bu şekilde artık ay sonu belli olur gelir - gider

Kıyafetlerini evin alış verişini hep ben yapıyorum dikkatli harcarim ben.ama o kendi cebinde olan parayi ne yapıyor çözemedim o yüzden aklıma hersey geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…