Kocam parayi ne yapiyor

Eşine sen hayırdır. ? De..Fiş istee kiz günlük sana fis getirsin. .ben istemiyorum ama benim eşimin Slip saklama huyu var ve fis saklama her akşam boşaltır cebini ne aldığını bilirim

Eşine sen hayırdır. ? De..Fiş istee kiz günlük sana fis getirsin. .ben istemiyorum ama benim eşimin Slip saklama huyu var ve fis saklama her akşam boşaltır cebini ne aldığını bilirim
benim gibi cantamda bir suru fis vardir gecen gun bir torba bosaltim

Arkadaşları daha çok kazanıyo olabilir
Arkadaşları daha az geziyo, daha az yiyo olabilir
Yani konuyu nasıl başka kadına bağladığınız hayret ettim
Eşinin geliri ne kadarsa, mutfak masrafınızı faturaları kirayı filan düş
Geriye kaç kalıyo mesela

Hayatım biz nerede yanlış yapıyoruz ? diye gir konuya .

Elimize geçen para savrulup gidiyor , birikim yapamıyoruz . Neyi yanlış yapıyorum (burada ben dili kullan ki onu suçladığını düşünmesin ) bilmiyorum falan de .

Sonra da , aylık harcamaları , market , yakıt , fatura vs ... bir çizilge yapıp tutayım en iyisi , bu şekilde gereksiz harcamaları da görürüm de .

Yani çaktırmadan ipleri ve muhasebeyi bir eline al .

Gör bakalım , nereye gidiyormuş paralar

Gelirinizi yazmazsanız gider tabiki belli olmaz. Üstelik iki iş yapılıyo ama gelir yazılmıyosa o para her türlü gider. Öncelikle elinize alın para konusunu harcamalarınızı not edin sonra ortaya çıkar nedir ne değildir.

Biz her ay başı geçen ay nereye ne verdık hesap yaaprız hepsini bir kağıda yazıp giderimizi hesaplarız sende öyle yapalım de eşine açık çıkcakmı bakalım..

Çokta eşin üzerinde senaryo kurma . Eskiden bende bu paralar nereye gidiyor yahu ? derdim . Hesap kitap işin içine bir girdim , öyle de bir güzel gidiyormuş ki ... İşin sonunda eşime ''gel lan alnından öpücem , iyi idare ediyormuşuz '' derken buldum kendimi

defter tutun. aldığınız şey 5 lirada olsa yazın.. ay sonunda ne kadar kaldığını görürsünüz.

eşim paracard yada kredi kartı kullanır bende hesap hareketlerinden bakıyorum , benimkide ne kazandığını nereye harcadığını asla paylaşmaz böyle olunca bende bir ara şüphelenmiştim

Esin ticaretmi yapiyor genelde ticaret yapanin geliri belli olmaz bigun oyle bigun boyle olur ben esime is yerinde gelir gider defteri tutturuyorum ve her hafta hesap yapiyorum ipleri elinize alin

Kâr ediyor mu peki yaptigi islerden belki zarar ediyordur ve size soyleyemiyordur ya da borcu vardırbilmediginiz kumar oolabilir. Baska kadin demissiniz de baska kadina yedirse size de yedirir heralde sizi zorda birakmaz. Ya da haydan gelen huya gider hesabi olmadık islerden mi kazaniyo

Bilmiyorum aklıma hersey geldi kumar ve kadın olayında takılı kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…