- 4 Şubat 2016
- 50
- 17
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cekirdek Aile27
-
Söylemiyor kızıyorum kavga ediyoruz hiç sinirlenmiyorSorun nereye harcıyor. .
Söylemiyor kızıyorum kavga ediyoruz hiç sinirlenmiyor
[QUOTE="Cekirdek Aile27, post: 45032582, memSr: 73]Bilmiyorum aklıma hersey geldi kumar ve kadın olayında takılı kaldım
Hahaa oda güzel keçileri kaçırdığımin kanıtı olur[/QUOTE]Esinize guvenmiyosunuz sanırım :/ peki esinize sen 3 milyar 740milyon sen bu parayi ne yaptin Remixini acin belkii üstüne alinir
Evet maça çok meraklı hergün internetten maçlarla ilgili şeyler okuyor olabilir aslındaBariz bir maç merakı varsa eğer isin içinde iddaa olabilir maalesef
Bariz bir maç merakı varsa eğer isin içinde iddaa olabilir maalesef
Hahaa oda güzel keçileri kaçırdığımin kanıtı olur
Soruyorum para harcamadim daha duriyo gibi şeylerle beni gecistiriyor[/QUOTE]Şaka bi yana cidden sorsanıza güzel bir dille
Tamam o zaman yatirim yapalım o parayla deseniz?[/QUOTE]Soruyorum para harcamadim daha duriyo gibi şeylerle beni gecistiriyor
Aynısından bir benÇokta eşin üzerinde senaryo kurma . Eskiden bende bu paralar nereye gidiyor yahu ? derdim . Hesap kitap işin içine bir girdim , öyle de bir güzel gidiyormuş ki ... İşin sonunda eşime ''gel lan alnından öpücem , iyi idare ediyormuşuz '' derken buldum kendimi
internet bankacılığından hesap hareketlerine bakıyorumBu şüphenizi nasıl giderdiniz bende işin içinden cikamadim
Yani bir ihtimal olsun diye söylüyor um. Eşimin tanıdığı biri nette kumar oynamış başta kazanmış sonra kaybetmiş onu kurtarayim bunu kurtarayim derken borç olmuş 20 000tl tabi esiniz yapmıyor olabilir de ama kumar oynamak artık bukadar ayağa geldiSöylemiyor kızıyorum kavga ediyoruz hiç sinirlenmiyor
Ev kirası yok öyle pahalı bi yerde yaşamıyoruz o yüzden diyorum kesin harcadığı bi yer var3 bin lira açlık sınırına yakınken nereye gidiyor diye düşünmek anlamsız...hele bir de kiranın varsa çok çook zor. bunun iki uc kat fazlasiyla ay sonunu getiremedigimiz zamanlar olmustur.. kadın mi var acaba sorusu sizin eşinize ilgili başka suphelerinizle ilgili olsa gerek para da yetmeyince kafada ikisini bagdastirmis olabilirsiniz otomatikman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?