Kocam parayi ne yapiyor

[QUOTE="Cekirdek Aile27, post: 45032582, memSr: 73]Bilmiyorum aklıma hersey geldi kumar ve kadın olayında takılı kaldım[/QUOTE]

Esinize guvenmiyosunuz sanırım :/ peki esinize sen 3 milyar 740milyon sen bu parayi ne yaptin Remixini acin belkii üstüne alinir

[QUOTE="Cekirdek Aile27, post: 45032582, memSr: 73]Bilmiyorum aklıma hersey geldi kumar ve kadın olayında takılı kaldım

Esinize guvenmiyosunuz sanırım :/ peki esinize sen 3 milyar 740milyon sen bu parayi ne yaptin Remixini acin belkii üstüne alinir[/QUOTE]
Hahaa oda güzel keçileri kaçırdığımin kanıtı olur

yönetime el koyun ya da extreleri falan ele geçirin cebinden falan çıkar bir fişler falan bir naneler yiyiyorsa bir şekilde... at yarışı iddia, iştahına düşkünlük, sürekli taksi kullanımı, etrafa ikram, giyime düşkünlük, cep telefonu faturası, biligsayarına masraf ve internet oyunları buralardan kaçabilir.... aylı giderinizi de bilmiyorum ama 3 küsür çabuk bitecek bir para hele ki istanbuldasanız ayın ilk 10 gününde biter zaten

Aynısından bir ben
Ben pek girmem o topa, eşim karttan yapar bütün ödemeleri. Faturalar falan otomatikte zaten.
Arada çıkan ıvır zıvır bi bakıyoruz ay sonu sıfır :)
Eşimde idda oynamayı çok sever ama öyle aman aman basmaz 3 5 lira ayda toplasan 35 40 lira tutar.
Hep derim yine idda oynadın ettin dimi falan diye her ay da kağıda yazar herseyi 'al bak' der

3 bin lira açlık sınırına yakınken nereye gidiyor diye düşünmek anlamsız...hele bir de kiranın varsa çok çook zor. bunun iki uc kat fazlasiyla ay sonunu getiremedigimiz zamanlar olmustur.. kadın mi var acaba sorusu sizin eşinize ilgili başka suphelerinizle ilgili olsa gerek para da yetmeyince kafada ikisini bagdastirmis olabilirsiniz otomatikman .

Söylemiyor kızıyorum kavga ediyoruz hiç sinirlenmiyor
Yani bir ihtimal olsun diye söylüyor um. Eşimin tanıdığı biri nette kumar oynamış başta kazanmış sonra kaybetmiş onu kurtarayim bunu kurtarayim derken borç olmuş 20 000tl tabi esiniz yapmıyor olabilir de ama kumar oynamak artık bukadar ayağa geldi

Ev kirası yok öyle pahalı bi yerde yaşamıyoruz o yüzden diyorum kesin harcadığı bi yer var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…