Kocam pavyona gitmiş,bana yardım edin..

esohu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
36
0
36
Ankara
İki gün önce akşam eşimin arkadaşı aradı gitti saat 8 de gitti 12 de geldi. Bende düşündümki bi yerde oturup geldi.Dün birden hiç demezken eşime dedimki telefonunu karıştırabilirmiyim dedim oda evet al dedi. o gayet sakin hiç merak etmiyor naptığımı videolara bi baktım pavyon ortamı video tarihi 2 gün öncesi şok oldum ya bu ne dedim şaşırdı kaldı ilk önce bi arkadaşım gönderdi videouyu dedi ben çok sinirlendim oda onu farketti senin dışarda oldugun tarihteki çekim bu hani çok soğumuştun hani nefret ediyordun dedim(evlenmeden önce çok sık gitmiş anlatırdı bana) çok ama çok sinirlendim bana yalan söyledi dışarda oturduk geldik dedi ben aşırı tepki verdim benim eşim gidemez ya ben bunu kabullenmiyorum dedim.Oda yemin ederim arkadaşlar zorladı ortama uymak zorunda kaldım dedi saat 10,30 gittik 11.30 da çıktım ben bi yanlış yapmadım onlar hala oturuyordu dedi. Ben o videoyu çekecek kadar namussuz değilim karımı evimi ihmal ediyormuyum telefonlarım kapalımı sürekli senin gözünün önünde değilmi falan filan diye kendini savunmaya çalıştı.

Benim son sözüm ise ben bu işi kaldıramam ben kendimi inanılmaz kötü hissettim EVLİ ERKEĞİN ORDA ASLA İŞİ OLAMAZ dedim. ONUN SÖYLEMİŞ OLDUĞU ŞEY İSE SAYGI DUYARIM SANA ASLA Bİ DAHA GİTMEM SÖZ AMA BU YÜZDEN YUVAMI YIKICAKSAN DİYECEK BİŞEYİM YOK DEDİ KIZLAR NAPIYIM BEN YA ÇOK SİNİRLİYİM..

Bu erkeklere ne oluyor anlamadım.
Evli bir erkeğin pavyonda ne işi var ve neden o ortamı videoya çekme isteği duymuş.
Eşinizin davranışlarını en iyi siz gözlemleyebilirsiniz.
Evine ilgisi nasıl, daha önce bu tür bir durumunu veya yalanını yakaladınız mı?
Cevaplarınız sizi yönlendirecektir.

ankaradamısın cnm sen, maltepeye cebeciyemi gitmiş benim eski sevgilimde giderdi halen daha da gidiyor,ne işleri var bilmiyorum o bataklıklarda iğrenç adamlar yaaa hepsi gidiyo ne yazıkki ne varsa orda, hayır o iğrenç yerlerde mideleride bulanmıyoo :sm_confused: alışkanlık haline getirmesin dikkat et sen çok haklısın yalan söleyip gitmiş birde, tavrını devam ettir cnm.

Bu erkeklere ne oluyor anlamadım.
Evli bir erkeğin pavyonda ne işi var ve neden o ortamı videoya çekme isteği duymuş.
Eşinizin davranışlarını en iyi siz gözlemleyebilirsiniz.
Evine ilgisi nasıl, daha önce bu tür bir durumunu veya yalanını yakaladınız mı?
Cevaplarınız sizi yönlendirecektir.

o videoyu arkadaşının çekmiş olabilceğini söyledi çok kısa çekilmiş zaten video yemin etti haberim yoktu diye bende anladım zaten tavırlarından onun haberinin bile olmadığını.Eve ilgisi gayet iyi ev ile ilgili herşeyi o yapar ekmek bile almam ben eve kızımla çok ilgili
diğer sorun ise canım benim bilmiyorumki her hafta bir gün mutlaka dışarı çıkar saat 12 de eve döner ne yaptıgını hiç bilmiyorumki. 20 yıllık bi arkadaşı var onunla olur haftada bir gün mutlaka.:oklava:

ankaradamısın cnm sen, maltepeye cebeciyemi gitmiş benim eski sevgilimde giderdi halen daha da gidiyor,ne işleri var bilmiyorum o bataklıklarda iğrenç adamlar yaaa hepsi gidiyo ne yazıkki ne varsa orda, hayır o iğrenç yerlerde mideleride bulanmıyoo :sm_confused: alışkanlık haline getirmesin dikkat et sen çok haklısın yalan söleyip gitmiş birde, tavrını devam ettir cnm.

evet ankaradayım ben boşanmayı düşünüyorum..

hadi sizde deyin haftada 1 bende 12lerde eve döneceğim. . gittiğiniz yeride onun gibi söylemeyin.

ne diyecek bakalım..kabul edermi acaba. aslaaaa......
yok öyle dava.
evlenen erkek öyle 12lerde sokaklarda olamaz. hemde pavyonda. feci bir şey

o videoyu arkadaşının çekmiş olabilceğini söyledi çok kısa çekilmiş zaten video yemin etti haberim yoktu diye bende anladım zaten tavırlarından onun haberinin bile olmadığını.Eve ilgisi gayet iyi ev ile ilgili herşeyi o yapar ekmek bile almam ben eve kızımla çok ilgili
diğer sorun ise canım benim bilmiyorumki her hafta bir gün mutlaka dışarı çıkar saat 12 de eve döner ne yaptıgını hiç bilmiyorumki. 20 yıllık bi arkadaşı var onunla olur haftada bir gün mutlaka.:oklava:

Daha önce dışarı çıkmasını hiç sorgulamadınız mı niye gidiyorsun demediniz mi?
Evli bir erkeğin hem de her hafta gece dışarı çıkması bana doğru gelmiyor.

hadi sizde deyin haftada 1 bende 12lerde eve döneceğim. . gittiğiniz yeride onun gibi söylemeyin.

ne diyecek bakalım..kabul edermi acaba. aslaaaa......
yok öyle dava.
evlenen erkek öyle 12lerde sokaklarda olamaz. hemde pavyonda. feci bir şey

bitsin demi bu iş

bitsin demi bu iş

yok okadarda değil. bundan sonra siz koyacaksınız kuralları. diyeceksiniz ki,artık öyle haftada bir dışarı çıkmak yok. ve birazda burnunu sürtün.
çok yanlış birşey yapılan. ama bitsin diyemem

ben olsam kabul edemezdim. sana ayrıl ayrılma diyemem ama devam edeceksen de net tavrını koy , daha çok üzülmeyesin. çocuğun kaç yaşında?

Boşanmayı düşünüyorum demen fazla geldi bana..Konuşursun uyarırsın, bir daha yaparsa o zaman düşünürsün, bir yuva kolay kurulmuyor..Bağırarak değil, güzellikle anlat evli bir erkeğe yakışmadığını.Pavyona gitmesi seni aldatıyor anlamına gelmez, söylersin ; "Dışarda düzgün bir yerde arkadaşlarınla takılmana birşey diyor muyum? biraz eğlenmek senin de hakkın tabiki ama pavyon düşük bir yer seni oralara yakıştıramıyorum" diyerek anlatırsın, bir daha yalan söyleyerek böyle bir yere giderse de neler yapabileceğini bilsin, bunu da tehditvari değil de uyarı gibi söyle.

evet ankaradayım ben boşanmayı düşünüyorum..

canım boşanma aşamasına kadar getirme istersen olayı, ikiniz halledebilirsiniz bunu diye düşünüyorum, bu kadar ilgili biriyse diğer bütün sorumluluklarını biliyorsa bence boşanmayı düşünme, şu an öfkelisin ondan böyle düşünüyorsun, ama sürekli gitse evinin çocuğnunn rızkını orda harcasa tamam haklısın boşan derim. öle bişeyde yokmuş. zaten çıksada 12de gelir diyosun, ben eskisinden dolayı biraz bilgi sahibiyim oralarla ilgili 12de hiçbişi olmazki gece 1den 2den sonra başlıyo pavyon saatleri boshayallersmile

zaten ne geliyosa erkeklerin bu merakından geliyo evli erkekleri bile ayartıyorlar yaa..sakın bu yüzden yuvanızı yıkmayın...bi hatadır yapmış büyüklük sizde kalsın...bundan sonra da yapmaz zaten söylemiş te...ilerde pişman olmayasınız sonra..

Daha önce dışarı çıkmasını hiç sorgulamadınız mı niye gidiyorsun demediniz mi?
Evli bir erkeğin hem de her hafta gece dışarı çıkması bana doğru gelmiyor.

ya eşimin kimsesi yok annesi yok ayda yılda babasını görür iş ev ev iş bir hafta boyunca ben aileme yakınım sürekli görüşüyorum bunaldıgını onunda birileriyle dertleşmeye kafa dağıtmaya ihtiyacı oldugunu söylüyor.gerekçesi bu:a015:

bence can sıkıcı bir olay tamam anlıyorum seni,kim olsa eşini güle oynaya yollayamaz...
ama söylediğin gibi evine bağlı ve 12 ye kadar dışarda oluyor diyorsun genelde..
boşanma derecesine asla gelmemeli
konuşup halledilebilir gibi görünüyor..tavrını ve asla kabullanemiyeceğini belirt,bir daha olursa daha farklı şeyler olabiliceğini söyle ve bekle bakalım..
belkide cidden o an öyle gerekti,malesef ve ne yazıkki erkek milleti arkadaşlarını kıramıyorlar,hayır deseler lıght olucaklarını felan sanıyorlar..saçmalık ama durum bu..
ama cidden boşanıcam felan diye düşünme...

Eşinizi bir deneme sürecine tabii tutun.
Sizi bu durumun çok rahatsız ettiğini ve kendinizi kötü hissetttiğinizi söyleyin ve uyarın.
Sonrasında gözlemlemeye başlayın.Uyarılarınız işe yaramış mı yaramamış mı?
Duruma göre karar verirsiniz.

Back
X