Kıskançlıktan çıkmış paranoyaya doğru yol almış eşin just. Elin erkekleriyle çay içiyorsun demeler falan.. Sana mı güvenmiyor kendisine mi ? Sana güvenmiyorsa daha da kötü...
Hoş/havalı/kendine baktıran kadın ya da erkeğe hepimiz bakarız bunun ihanetle, kötülükle alakası yok. Sorun eşinin güvensiz olup bu ufak bakmaları bile ilişkiniz için bir tehdit haline getirmesi. Senin de psikolojini bozmuş suçluluk duyuyorsun. Duyma just'cığım çünkü bunun kadar masum bir şey yok.
Bence çok çelişkili eşiniz siz arkadaşlarınızla oturup konuşmanıza tepki veriyor ama sokakta şu erkek bakımlıydı yada yakışıklıydı dediğinizde sessiz kalıyor !Bende eşimin ben olmadan bayanlarla cafelerde olmasına karşıyım eşimde öyle ama sokakta bir erkek çok bakımlıydı desem yada eşim bunu söylese bu bizim için boşanma sebebidir.İnsan ya kıskanç olur yada rahat ilkine kızıp ikinci konuda sizi dinlemesi çok tuhaf.
Ben burada fikrimi belirteyim. Eşim öğle arasında iş arkadaşı olan biriyle çay içebilir, benim için tehlike bu sürekli olursa ve eşimin şüpheli davranışları olursa başlar. Ama denk gelir bir şey konuşuyorlardır işle alakalıdır içebilir. Zaten eşim bana bunu söylüyor x le çay içtim diyorsa korkulacak bir şey yoktur.
Sen neden vicdan yapıyorsun ki ? Bu kadar etkilemesine izin veriyorsun
Sen zaten niye gidip anlatıyorsun ki ? Cidden senin için hiç önemi olmayan belki bir daha görmeyeceğin bir adam/kadın hoş bakımlı diyorsun içinden. Bunu paylaşma mantığı nedir ? Paylaşınca tabii kuracak kafasında. Eşin normal sağlıklı düşünmüyor sen de ona uyma sakın.
Ya biz sevgiliyken boyle degildi benim karsi cins arkadaslarim da vardi ama evlenince manyadi bakkalla muhattap olma eve gelen isciyle cok konusma vs dolayisiyla bana bunlari sucmus gibi isledi en son erkeklerin yuzune bakamaz oldum bana agir ithamlari da oldu kabul edeyim sonucta o da okulda ogle arasinda bayan arkadaslariyla cay iciyodur ben hic bunu dusunup dert edinmedim kendime
Kendine güveni yokmuş eşinin. Sen kendini bilmiyormusun da bakkalla nasıl konuşacağını bilemeyesin. Of çok sinir oldum
Ben babamla yaşadım bunu. Servis şoförü yeni işe başlamıştı bana yol sordu inerken onu tarif etttim yukardan görmüş. Ortalığı kaldırdı adamla ilişkim mi varmış.Şoför de babam yaşında nerdeyse. Çok gücüme gitmişti. Babamın paranoyak eğilimleri var annem de psikolog ama düzeltemedi.
Biz psikologlarin kaderi galiba manyaklara yapismak : )
Benim de babam paranoyakti gittim daha paranoyagini buldum.
Acikcasi biliyor musun esimden ayrilinca cok rahatladi kafam ve sirf bunun icin bile geri donmekten vazgecesim var.. cok yuk bindiriyor omzuma
Gunah cikarma gibi dusunup anlatiyorum ondan gizlersem suclu olurum diye dusunuyorum cunku metroya binene kadar ne yaptigimi bile sorguluyordu cok bunaltti beni gercekten
Biz psikologlarin kaderi galiba manyaklara yapismak : )
Benim de babam paranoyakti gittim daha paranoyagini buldum.
Acikcasi biliyor musun esimden ayrilinca cok rahatladi kafam ve sirf bunun icin bile geri donmekten vazgecesim var.. cok yuk bindiriyor omzuma
ayy bu neymiş be.
bu kadar sorguya ne gerek var, neden cevap veriyordun ki?
benimki de kıskançtır, hani iş arkadaşımla sadece iki kişi olarak yemekhanede yemek yememi istemez. hani diğer arkadaşlar varsa sorun yapmaz ama sadece ikimiz olalım istemez.
yolda bi erkek görüp aaa yakışıklıymış gibi bi cümle asla kurulmaz :/
Benimki de yapar bazen boylemesela ben alisveris yapmasam da bi dukkana girdigimde hayirli isler demeyi severim. Benimki baslar sanane adamin isinden demeye. Kapiya sucu gelir ona da derim hayirli isler diye, benimki hayatta demez. Belki kendisi demiyor diye tuhaf geliyor ya da kiskaniyor bilemicem
Bi de disarda gordugun yakisiklilari esine anlatmak zorunda degilsin justhem genisim bu konularda diyorsun, hem de kendini rahibe havasina sokuyorsun salla gitsin, o an bak,gec ve unut
Eşinin alkolle problemi bitmeden dönme... seni kucağına alıp camdan beraber atlayalım diyecek kadar sapıtmıştı... geri dönmeye karar verdiysen, eşin tamamen iyileşti mi?
Zamanla geçiyo canım. Eşini seviyosan he de geç sus ben zaten ne yapacağımı bilirim de. Zamanla oda anlayacak saçma olduğunu. Aynısını ona yap bide. Bakalım nasıl oluyormuş. Sakın hesap falanda verme sorarsa cevap ver ama. Benimki dk.larımı sayıyordu işe giderken. Şu kadar dakika oldu nerdesin hangi dükkanın önündesin resim çek yolla. O derece yani. Ama ne oldu ben her dediğini yaptım şimdi güveniyo hele yavrum doğusun daha bi serbestleşecek eli mahkum. Sevdiğim için katlandım ben şimdi rahatım. Ama benimki bana söylemesede eskiden aldatılmış anladığım kadarıyla ve hep ona ihanet edicem zannediyordu. 1 yıl sürdü bu durum. Sonra yavaş yavaş esnedi. Zaman geçtikçe dahada iyiye gidiyor. Bende hiçbi erkekle muhatap olmadım ki kendi çevremde çok sevilen bi insanım. Kocamdan değerlimi dedim vazgeçtim,. Güven kazanabildim sonunda. Yolda biri bana baksa kavga çıkıyordu halbuki ben görmemişim bile. Niye sana bakıyo ne yaptın kaş göz mü ettin de baktı falan. Daha neler neler. Geçmişine in biraz belki oda aldatılmıştır.
Eşinin alkolle problemi bitmeden dönme... seni kucağına alıp camdan beraber atlayalım diyecek kadar sapıtmıştı... geri dönmeye karar verdiysen, eşin tamamen iyileşti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?