Kocam psikolojimi bozdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cok moralim bozuk oky. Istediginde beni ilgiye bogardi ama insanin elindeyken neden yapmaz belki baskasi var

Cok moralim bozuk oky. Istediginde beni ilgiye bogardi ama insanin elindeyken neden yapmaz belki baskasi var
yok öyle düşünme. sadece yapısı böyle demek. illa başkası var değilki bu. bozma moralini. ama bu ilişki için acele etme. gözle madem. keşke kesip atabilsen ama sanırım olamıyor bu.

Elbette hangi erkege su adam hos desen hosuna gitmez. Kocam da bana gelse su kadin hos dese benim de zoruma gider. Ama siz ayri oldugunuza gore bu psikolojiden cikmalisin tabi, o isin baska cephesi

Gunah cikarma gibi dusunup anlatiyorum ondan gizlersem suclu olurum diye dusunuyorum cunku metroya binene kadar ne yaptigimi bile sorguluyordu cok bunaltti beni gercekten
insan bazen kötü niyetle yapmasa bile söylemeye mecbur kalıyor.. sizinki iyi niyetle olsa da farklı anlaşılmış. eşinizle önceki olayları bilmiyorum ama psikoloji mezunuymuşsunuz ya eğer bir danışanınız size bu sorunla gelse ona nasıl yardımcı olurdunuz ? bunu kendiniz için yapabilir misiniz ? terzi kendi söküğünü dikemiyor mu hakikaten ? (babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi'ye bağlayacağım birazdan )

Canım tabiki kapatmak iiçin, bununla başetme yöntemi bu.

O benimkinde ise yaramiyo. ille karsilik verir ille yaptigimi katlayip geri sunar bana[/QUOTE]
misillemede 1. diyosun....valla bende sen gibiyİM ASLINDA özgüvenimi kaybettim.....erkeklerle konuşurken elimde olmadan yere bakıyorum......beni sıkmayalı baya oluyo ama yinede kendimi toplayamadım....benimki gitgide iyi oluyor umutluyum.......senin eşinle durumlar nasıl ne durumdasınız şuan...

ne guzel demıssın
psıkolojımı bozdu dıye ee o zaman bunun bılıncındeysen bı dr gıtmeyı neden dusunmuyorsun

Oyle anlasilabilecegini biliyorum ama inan benim onu kiskandirmaya ihtiyacim yok cunku zaten cok bunaltiyor

Disaridan komik gorunuyo dimi

Sordum bakalim normal miymis diye

Ama esin guzel buluyodur simdi disarida belki
Benim kocem ne zamandır evde kiiii tatildeyiz şekerim, okullar açılınca bilemiyciiimmm

yok öyle düşünme. sadece yapısı böyle demek. illa başkası var değilki bu. bozma moralini. ama bu ilişki için acele etme. gözle madem. keşke kesip atabilsen ama sanırım olamıyor bu.

Canım tabiki kapatmak iiçin, bununla başetme yöntemi bu.

O benimkinde ise yaramiyo. ille karsilik verir ille yaptigimi katlayip geri sunar bana
misillemede 1. diyosun....valla bende sen gibiyİM ASLINDA özgüvenimi kaybettim.....erkeklerle konuşurken elimde olmadan yere bakıyorum......beni sıkmayalı baya oluyo ama yinede kendimi toplayamadım....benimki gitgide iyi oluyor umutluyum.......senin eşinle durumlar nasıl ne durumdasınız şuan...[/QUOTE]

ne guzel demıssın
psıkolojımı bozdu dıye ee o zaman bunun bılıncındeysen bı dr gıtmeyı neden dusunmuyorsun

Benim kocem ne zamandır evde kiiii tatildeyiz şekerim, okullar açılınca bilemiyciiimmm

Yok ben oyunlardan falan anlamiyorum. Umursamaz davran pesinde kostur vs bana gore degil bunlar ben netim ve net konusucam. Bu kadar bahane yeter ilgilenmiyosa defolup gitsin. Bi gunaydin yazmaya engel degil annesinin hasta olmasi ki dedim yalniz goguslemek zorunda degilsin beraber asariz dedim ben bu kadar kaz kafaliliga gelemiyorum zivanadan ciktim. Simdi ben onu surukleyip kafasini duvarlara vurmak istiyorum gerizekali misin sevdigimi ve biseyler bekledigimi gormuyo musun diye ama yeter ya ben 5 ay beklemisim ben de sevilmek ilgi gormek istiyorum artik

Sacimi basimi yolmak istiyom o kadin dolduruyo bunu ben kayinvalide catismasi cikariyomusum ilgi bekleyerek (

justo siz barıştınız mı kuzu ya?

Konuna gelince ben de sevgilimin birilerini hoş bulmasını hoş bulmuyorum Ne bileyim o sadece beni hoş bulmalı gibi bir algı var bende ya da hoş buluyorsa bari bana belli etmesin orda kalsın daha da düşünmesin

Barissam nolcak kafa ayni kafa ben burda suclu muyum vs diye dusuneyim hesap yapayim onun umrunda bile olmiyim !

suçluluk duygusu bundan kurtulmanın yolunu biri banda söylesin
tabi benim mevzu bu değil

hem senin konundaki düşüncem
bende sabredemem içinden ne geçiriyorsa geçiriyor bana belli edemez -söyleyemez
söylerse

ki bende yakalamadım
bide bizde öyle kahve içmekmiş
öğle arasıymış
içme gibi durumda söz konusu değil
yakarım ulen

Aklindan gecirmesi bile zinadir der bazilari sen oyle dusunmuyo musun?

Arti ben napayim uzak durun benden kocam saykonun teki mi diyim insanlara kezbanligin dibi olur herhalde

Aklindan gecirmesi bile zinadir der bazilari sen oyle dusunmuyo musun?

Arti ben napayim uzak durun benden kocam saykonun teki mi diyim insanlara kezbanligin dibi olur herhalde

o derin bi konu
ALLAH cc buyuruyorki
kalbinizden kötü bişey geçirdiniz ama yapmadınız yapmaya fırsatınız olmadı günahı yoktur-yazılmaz
ama iyi birşey geçirdiniz yapmadınız yapamadınız fırsatınız olmadı sevabı yazılır

aklını okuyamam sonuçta elbet geçiriyordur
sonuçta nefis biziz biz nefisiz
önemli olan akıl süzgecinden geçirmek
günahı sevabı bilmek

kız beni illa sürüklüyon varya
şimdi biri çıkacak niye dine getirdin diyecek uğraş işin yoksa

bu arada sayko ne?

millete demicen yanaşma diye zaten
elaleme denirmi
kocana dicen
seve seve

Yoo ben merak ediyorum sonucta ondan sordum uzatmayiz din konusunu madem cevabi aldim nasilsa arti ben niyetciyimdir kotu niyetim yoksa kendimi sucsuz bulmam gerektigini dusunuyorum

Psikopat yanii psycho. Beni izole etmesi korumuyo onun namusunu napiyim ki insanlardan saklaniyim o zaman gidin ben kahvemi kosemde icerim diyim zihniyeti bozuk onun

Dal ya kulum dedi ben de daldim

Simdi tutustu kalkip didime gelicekti defol git dedim.

Şu gerçek hiç bir zaman değişmez : Can çıkar huy çıkmaz.

Bunu düşünerek hareket etmeni tavsiye ederim. Değişmiş gibi gelir genelde karşımızdaki kişi uzun ara sonrası lakin işin aslı acaba öyle midir durup düşünmek gerekir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…